TEATRO DEL FINIKITO PRESENTA MIO CID

TEATRO DEL FINIKITO

presenta

 

MIO CID

6 i 7 Desembre
Dimarts i dimecres 20:30h

Mío Cid en commedia dell’art on humor, tragèdia, amor i comèdia van de la mà d’aquesta reescriptura d’aquest clàssic de la literatura europea. Revisant la llegenda del Cid, conservant-ne l’essència i alhora allò contemporani, la comèdia ocupa el seu lloc a l’escenari. Un calidoscopi de sorpreses i emocions, Mío Cid és un espectacle únic i universal concebut per a un públic sense fronteres i sense edat.

Actors: David Sanz, Romu Sánchez, Álvar Fañez de Minaya i Eva del Campo
Espai Sonor i direcció musical: David Sanz
Dansa: Esquivel · María José Ruiz
Escenografia i attrezzo: Stefano Perocco, Juan Sanz, Tamal i El Teatro del Finikito
Màscares: Stefano Perocco
Iluminació: Ricardo Martín
Vestuari: Tatiana Istratescu, Juan Sanz y Eva
del Campo
Fotografia: Julián Rojas
Producció: El Teatro del Finikito, S.L.
Adaptació i dramatúrgia: D. Sanz y E. del
Campo a partir del Cantar de Mío Cid
Direcció artística: D. Sanz, E. del Campo
Direcció: David Sanz

Idioma: Castellà
Duració: 75 min.
Espectacle per a públic jove i adult

 

Amb MIO CID, El Teatre del Finikito reafirma la seva identitat de comediants dels temps moderns que exploren el territori ancestral, dels cantars de gesta, de la commedia Dell ‘Art i dels joglars, homenatjant aquesta figura llegendària coneguda mundialment i posant en escena un CID en les arts de la commèdia. A través de les màscares i de la Commedia Dell’ art, ja inherents a aquesta companyia d’Alcalá de Henares, ens presenten una versió particular del gran cantar de gesta hispànic. Aquest estil representatiu, la commedia Dell’ art, ens dona cabuda al teatre dins del teatre i a la utilització de les seves tècniques espectaculars: música en directe, combats escènics, dansa d´època, pantomima, màscares, …

 

MIO CID ÉS UN CALEIDOSCOPI DE SORPRESES I EMOCIONS,
UN ESPECTACLE ÚNIC I UNIVERSAL
CONCEBUT PER A UN PÚBLIC SENSE FRONTERES I SENSE EDAT.