ESTRELLAS DE LA MÀ DEL TEATRE LA CAIXETA

Arriba al TEATRE SANS

ESTRELLAS

de la mà de

TEATRE DE LA CAIXETA (València)

Dia 27 de Novembre

Diumenge 12h i 17h

VENDA ENTRADES

Els estels són esferoides lluminosos que mantenen la seva forma a causa de la seva pròpia gravetat. Aquestes estrelles romanen al cel en la mateixa posició durant la nostra vida. Aquest és el punt de partida, dues germanes comparteixen la seva infància, maduresa i vellesa mentre les estrelles contemplen els seus moviments, els seus jocs, les seves alegries i les seves penes. En una muntanya russa d’emocions, les dues actrius fan un recorregut per tota una vida. Una infància on tot és nou i divertida, una maduresa plena de presses i estrès on no hi ha temps per veure els estels i una vellesa on tornem a connectar amb la nostra infància amb un gran aire de nostàlgia.

Estrelles és un petit muntatge que a través de la manipulació d’objectes, teatre negre i titelles ens parla del pas del temps i com és d’efímera la vida.

 

Autor i direcció: Jose Blasco Lobo

Ballarines: Charo Gil-Mascarell i Yolanda Peña

Idioma: Sense text

Durada: 35 min

Espectacle de dansa-teatre dirigit al públic de 0 a 3 anys