UNA BLANCANEUS MOLT ESPECIAL DEL TEATRO ARBOLÉ

TEATRO ARBOLÉ (Aragó)

presenta

BLANCANIEVES

DIES 25 i 26 DE NOVEMBRE

Divendres i dissabte 19h

 

Teatre Arbolé ha adaptat al món dels titelles Blancaneus, l’immortal conte dels Germans Grimm. La novetat d’aquesta obra rau en el fet que Teatre Arbolé ha utilitzat per a la construcció dels personatges objectes quotidians, coneguts per tothom. S’utilitzen elements de neteja per fabricar, davant dels espectadors, tots els personatges. És sorprenent la capacitat evocadora dels nins que des del principi veuen la Blancaneu al motxo d’un pal de fregar, s’emocionen amb la pena d’un recollidor d’escombraries i riuen amb els nans, pots d’un netejador de vitroceràmiques. La trama és la clàssica: la gelosia de la madrastra cap a Blancaneu encara són l’element de conflicte d’aquest conte amb final feliç.

Adaptació del Text i Direcció: José Ignacio Juárez

Titellaire: José Ignacio Juárez

Llums: Pablo Girón Carter

Música: José Ramón Vericad

Arranjaments musicals: Guillermo Mata

Producció: Esteban Villarrocha

Durada: 55 min

Idioma: Castellà

Espectacle per a públic familiar (+2) anys

LA COMPANYIA

TEATRO ARBOLÉ és una fàbrica de somnis, una companyia, una sala d’exhibició, una editorial.

Dedicada des de l’any 1979 a la producció d’espectacles infantils i a la docència són ja més de 9.100 les representacions realitzades en aquests 38 anys, i això ho confirmen les més de 750 localitats que la companyia ha visitat en aquests anys: Aragó i tot el territori nacional, Amèrica Llatina (Cuba, Mèxic, Equador, Argentina, Brasil, Puerto Rico, Veneçuela, Xile, Bolívia, Colòmbia), Europa (França, Portugal, Itàlia i Suïssa) a més del desert Sahrauí (Algèria) i a Àsia (Corea del Sud).

Arbolé, sempre ha cercat amb el seu treball divertir, encantar, fascinar i fer que el teatre sigui una cosa fabulosa per als nins i nines, i deixar empremta en el procés formatiu dels espectadors.