HERE COMES YOUR MAN AL TEATRE SANS

TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)

presenta

HERE COMES YOUR MAN

17 i 18 Novembre (versió castellana)
19 i 20 Novembre (versió catalana)
Dj, Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Si bé el tema central és l’assetjament escolar, Here comes your man també parla de la solitud, de l’autoestima, del perdó, de la identitat, de quant sacrifiquem de nosaltres mateixos per complaure i ser acceptats pels altres. Però encara va més enllà: apareixen la seducció, la curiositat per allò prohibit, el sexe, la manipulació, la mentida i acaba fent-se la pregunta de si la venjança és legítima com a acte sanador del passat. Una producció valenta i arriscada. Un muntatge cru, directe i explícit, però molt necessari per mostrar una realitat latent al nostre país que encara és molt lluny de superar-se, i és que hi ha persones que pateixen violència, assetjament, intimidacions, abús i violacions per la seva condició sexual.

Autor: Jordi Cadellans
Intèrprets: Sergi Cervera i Marc Ribera
Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa
Disseny escenografia i il·luminació:
Ricard Martí – Sergi Cervera
Vestuari: Tarambana Espectáculos
Il·luminació i espai sonor: Betho Carvajal
Sara Esquivel

Idioma: Castellà (17 i 18) Català (19 i 20)
Duració: 85
Espectacle per a públic jove i adult

 

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.  Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida. Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure. En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Acoso y rebelión entre hombres en un thriller muy logrado

CULTURAMAS.ES Por Horacio Otheguy Riveira.

El espectáculo está tan bien dirigido e interpretado que incluso los dejes de sensacionalismo se
antojan sinceros.

DOS MANZANAS Por Juan Roures.

Te gustaría que te lo hicieran a ti.

REVISTA GODOT Por Sergio Díaz.