L’SCHMÜRZ DE BORIS VIAN PER ESTUDI ZERO

 ESTUDI ZERO TEATRE

PRESENTA

L’SCHMÜRZ
de Boris Vian

DIES 11, 12 i 13 DE NOVEMBRE

Dv, Ds 20:30h i Dg a les 19h

Espectacle per a joves i adults

VENDA ENTRADES  

Humor negre i crítica social amb un llenguatge contemporani
visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. L’Schmürz és una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexes i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

 

Una proposta que podríem encabir en el teatre de l’absurd, que ens fa reflexionar sobre el nostre comportament envers les situacions a les quals ens hem d’enfrontar i com responem envers les persones que ens rodegen. Uns personatges que decideixen no analitzar el que passa i creen el seu Schmürz per contrarestar els moments de negativitat, per no enfrontar una realitat que els atrapa.

 

 

Vestuari i utillatge: Lourdes Erroz, Estudi Zero Teatre

Espai escènic: Dominic Hull, Pepa Ramon, Estudi Zero Teatre

Música original: Oleg Zahiney

Producció: Antònia Beltran, Pepa Ramon

Equip tècnic: Jaume Sastre, Antoni Jaume

Ajudant de vestuari: Cati Santos

Tècnic de llum i so: Oleg Zahiney

Dramatúrgia, traducció i direcció: Pere M. Mestre

Idioma: Català
Duració: 70 min
Espectacle per a públic jove i adult

«… magnífica proposta, on la direcció, les interpretacions, l’escenografia de Dominic Hull i Pepa Ramon, el vestuari i utillatge de Lourdes Erroz i la música original d’Oleg Zahiney, han estat magnífiques»

MIQUEL GASCON -VOLTARIVOLTAR.COM

«El resultado es L’Schmürz y a mi me parece una joya»

RAFAEL GALLEGO – DIARIO DE MALLORCA

«Un trabajo admirable»

FERNANDO MERINO – BLOG CULTURA

 

AMB EL SUPORT DE