TOTS ELS FOLLETS VISITEN EL TEATRE PER TOT «SANS»

ELS FOLLETS VISITEN EL TEATRE

Aquests pròxims dies Els Follets d’Estudi Zero Teatre venen al Teatre Sans carregats de colors, ilusió, emocions, cançons en directe, celebracions, viatges, contes i molt més. 

Aquests follets volen acostar el món el teatre als espectadors més petits i aprofitar la vessant lúdica i educativa del món dels colors bàsics. Els espectacles del Follet són una proposta innovadora de creació, pensada especialment per als més petits especialment de 0 a 6 anys.

EL FOLLET VERMELLET explica i realitza tot un seguit d’activitats màgiques sobre el seu color, utilitzant recursos de teatre de text, d’objectes, de titelles, de contacontes, cançons i moviment amb la participació dels nins. Després de presentar d’una manera lúdica el color vermell i la seva identificació dins el món dels aliments, dels jocs infantils i dels objectes, el follet representa el conte que s’ha explicat en més idiomes del món, que no podia ser d’altre que, La caputxeta vermelleta, el seu preferit. Des de la proximitat, amb un teatre de titelles de color vermell que surt de la seva maleta vermella, es representa la història, introduint uns titelles que ara ja són d’altres colors. Seguidament, ens trobarem amb un país negre, gris i avorrit. Però el nostre follet cridarà a La Bruixa Coloraina que amb el seu sac de pols màgica, va donant color als elements perquè aquest món sigui més bonic i divertit. Per acabar, el nostre amic el follet ens presenta dos companys de viatge, en Tomeu i na Miquela, dos nins que suposadament tenen la mateixa edat que els espectadors, que s’intenten vestir per tal de facilitar l’aprenentatge dels nins a vestir-se tots sols, triant el color dels vestuaris reforçant el color vermell.

EL FOLLET GROGUET manté els paràmetres del primer personatge i obre noves perspectives de joc. Els objectes, les flors, els animals grocs es converteixen en titelles d’aquest muntatge. El Follet Groguet és un personatge enamorat del sol, i dels reflexos d’aquest dins la mar. S’endinsa dins les profunditats amb el seu submarí groc i viatja amb el ritme de les músiques del Sol, Solet o el Yellow Submarine… Aquest celebra per sorpresa el seu aniversari i li agradaria que tots hi assistíssiu. A la seva festa podreu trobar cançons i contes sobre els colors i les emocions. Per menjar ens prepararà una sopa sorprenent, creada a partir dels seus ingredients preferits. Amb el seu submarí groc viatjarem a les profunditats marines i per acabar desplegarà una festa amb el sol, la lluna i els estels mostrant el món a través d’aquest filtre de color. I ens ensenyarà amb titelles de diferents tamanys a través d’una mirada a la seva infantesa i adolescència que sempre estam preparats per aprendre.

EL FOLLET BLAVET és un personatge viatger que va explicant contes i experiències d’arreu del món, treballant valors com la integració, el respecte per la natura, la importància de compartir, el valor de la diversitat, la participació, la imaginació… L’actriu, amb un teatret de tres portes (Kamishibai) i altres tècniques com l’origami, el pop-up, les titelles, el teatre d’objectes, la música i les cançons, explica i interpreta els contes per als nins aconseguint un efecte màgic que desperta la imaginació i fantasia dels més petits, viatjant a través de l’espai i del temps, i narrant les seves vivències i les dels seus avantpassats.

 

 

INTÈRPRETS:  Maria Rosselló

VESTUARI:  Lourdes Erroz

TITELLES I UTILLATGE:  Pepa Ramon i Lourdes Erroz

CAP TÈCNIC: Dominic Hull

PRODUCCIÓ:   Antònia Beltran i Pere Mestre

DRAMATÚRGIA: Pepa Ramon i Maria Rosselló

DIRECCIÓ: Pepa Ramon

IDIOMA: català

Duració dels espectacles: Entre 30 i 40 minuts

Espectacle per a públic familiar (+2 anys)

https://youtu.be/8DtRQDWO98E

AMB EL SUPORT DE