EMOTICOLORS, TEATRE INCLUSIU AL TEATRE SANS

TARAMBANA PRODUCCIONES (Madrid)

presenten

EMOTICOLORS

25 de Setembre

Dg 12h i 17h

I tu, de quin color et sents avui?

EmotiColors ens explica la història d’un color, el negre (BLACK), que és rebutjat per la seva condició de diferent i no és acceptat per la resta dels colors. Però els colors l’aniran coneixent, deixaran de tenir por i comprendran que BLACK no és sinó la suma de tots ells, i també de totes les emocions que representen. Un conte on els colors, les emocions, la música, la tolerància i la diversitat s’uneixen creant un espectacle màgic i, mai més ben dit, ple de color.
La proposta familiar està recomanada per a nins i nines a partir de 3 anys, i barreja teatre, música i audiovisuals per introduir-los a l’univers de la intel·ligència emocional a través dels colors, perquè aprenguin a posar nom a les seves emocions. Una manera meravellosa d’acceptar les diferents emocions que ens envaeixen cada dia i aprendre a gestionar-les.

I vosaltres, com expliqueu als vostres fills les emocions? 

 

Direcció: Manu Medina

Autora: Eva Bedmar

Intèrprets: Eduart Mediterrani, Eva Bedmar, Rosi Tejera, Camila Puelma, Aida de la Cruz, Gabriela Cortés, Cristina Alcívar, Sandra de la Victoria y Esther Peña.

Banda sonora original: Momo Cortés, David G. Bonacho, Diego Miranda y Nacho Bonacho.

Coreografia: Fredi Paz

Vestuari: Anaïs Zebroski

Escenografia: NUT [Arte+Escenografía]

IDIOMA: Castellà
DURACIÓ: 60 min

Espectacle per a públic familiar (+3 anys)

AMB EL SUPORT