LAS REINAS DEL BAILE PRESENTEN EURÍDICE

16, 17 i 18 de Setembre

DV, DS i DG 20:30h

 

Eurídice parla de llibertat, amor propi i de l’ésser humà.


Eurídice parla de la llibertat, de l’amor propi i, en definitiva, de l’ésser humà. És possible estimar a un altre sense perdre’t a tu mateix pel camí? Es pregunta la protagonista, Eurídice, la mateixa que en aquesta revisió del mite clàssic Orfeu i Eurídice suposa un punt de partida per a Las Reinas del Baile, que permeten donar veu al personatge femení i que, per primera vegada, decideixi el seu propi destí.
Aquest projecte compta amb el suport del Teatre Sans i el Teatre Principal de Palma. La peça està escrita per Rosa Marsillí i interpretada per Jasmina Ferrer i Rosa Marsillí, totes dues membres fundadores de la companyia. També hi participa Joan Seguí, a càrrec de la il·luminació. Les entrades per l’esdeveniment es podran aconseguir a través de la pàgina web estudizeroteatre.com o a la taquilla del Teatre Sans abans de l’espectacle.

Direcció i dramatúrgia: Rosa Marsillí

Intèrprets: Jasmina Ferrer i Rosa Marsillí

Espai sonor: Joan Seguí

Tècnica so (DJ): Jasmina Ferrer

Tècnic il·luminació: Joan Seguí


IDIOMA: Català
DURACIÓ: 50 min

Espectacle per a joves i adultrs