NITS DE FLAMENC AL TEATRE SANS

Nits de Flamenc

Un espectacle únic que ens submergeix dins les profunditats, l’accentuació i el sabor del flamenc autèntic.

TORNA EL FLAMENC AL TEATRE SANS! 
de la mà de PALMA FLAMENCO i ESTUDI ZERO
DARRERA ACTUACIÓ DE LA TEMPORADA!
DIMECRES 21 DE SETEMBRE A LES 21h 

L’ENTRADA INCLOU UNA DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES MALLORQUINS I UNA COPA DE VI

Residents 25% de descompte!

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.