ÚBU, REI D’ALFRED JARRY MUNTATGE DE FI DE CURS

 presenta
 

«UBÚ, REI»

el muntatge de final de curs dels alumnes de segon i tercer

dirigits per Pere Mestre

 

Del 10 al 19 de Juny
de divendres a diumenge a les 20:30h 
 
 
 

 

Així doncs, el Pare Ubú va remenar la pera, per la qual cosa des d’aleshores els anglesos el van anomenar
Shakespeare, i
 teniu d’ell, sota aquest nom, moltes belles tragèdies per escrit.
                                                                                  ALFRED JARRY

Enguany com a muntatge de final de curs, l’escola d’arts escèniques presenta l’obra UBÚ REI, d’Alfred Jarry. Un muntatge emblemàtic i precursor del Teatre de l’absurd. Un joc crític amb el poder, l’abús i la guerra. O una simple caricatura d’un professor malcarat. Tothom en pot fer la seva lectura. Un joc cínic i grotesc. Un plantejament en línia de les atraccions de fira, personatges de gran guinyol, com a titelles o putxinel·lis, amb una vessant escatològica i salvatge, una crueltat exagerada i grotesca i amb una actitud ridícula i burlesca, amb un exercici col·lectiu de superposició de personatges, desfilades i bregues, batalles i persecucions, festes i cançons, animalades i desbarats… En una proposta intensa i dinàmica amb la participació dels alumnes més avançats de l’escola.

INTÈRPRETS: Alumnes Escola d’Arts Escèniques
DIRECCIÓ: Pere M. Mestre
AUTOR: Alfred Jarry