LA ISLA DE LA BASURA D’ENIGMA ART. CORP.

ENIGMA ART CORP PRODUCCIONS

presenta

LA ISLA DE LA BASURA

DIES 13,14 i 15 de MAIG 
Divendres, Dissabte i Diumenge 18h

 

VENDA D’ENTRADES

A la propera assemblea, el novell batle necessita donar una solució urgent al problema que aguaita a la «Isla de la Basura» . Per això, fa acudir a reconeguts personatges autòctons perquè li donin un consell amb tanta mala sort que cap el pot ajudar. Na Basurita s’ofereix per trobar solucions al greu problema, però el batle la menysprea perquè pensa que res pràctic ni coherent pot aportar una nina. Ofesa i segura de les seves idees, aquesta, dissenyarà un pla amb l’ajuda del públic infantil per intentar que les seves propostes es duguin a terme.
Aconseguirà na Basurita fer-se escoltar per l’orgullós batle?
Serà, aquest, capaç de prendre seriosament els consells d’una menor? Trobaran la solució al problema mediambiental?

A la illa, conviuen diferents personatges; excèntrics, músics i savis, amb molta personalitat, grans talents i assumptes vitals per atendre. Són titelles de grans dimensions creades a partir d’objectes i materials reciclats.

 

Direcció: Enigma Art Corp
Guió: Agustí Ripoll
Manipuladors: Agustí Ripoll e Isabel Forteza
Fabricació de titelles: Agustí Ripoll y Alicia Bellini
Il·luminació i creacions visuals: Daniel Noceda
Creació musical: Maxim Penas

IDIOMA: Castellà
DURACIÓ: 45 min

Espectacle per a públic familiar

Una divertida comèdia sobre el tema de la conscienciació ecològica. Aquest espectacle vol incidir sobre la necessitat d’escoltar als nins i joves en relació al futur de la humanitat. És una reivindicació dels drets dels nins i de la seva capacitat per a construir cultura i per defensar una societat mes sostenible. A partir de titelles grans i elements escenogràfics construïts a partir del reciclatge combinats amb tècniques d’ il·luminació ens presenten un treball per a públic familiar.

“Cal que estiguem convençuts, nosaltres els adults abans que ningú, que els nins no són només ostentadors de drets, sinó que són portadors d’una cultura pròpia. Que són ostentadors d’una capacitat d’elaborar cultura, que són capaços de construir la seva cultura i contaminar la nostra.”