DISONANCIAS DE ZIG ZAG DANZA

La companyia

ZIG ZAG DANZA (Astúries)

 

presenta

 

DISONANCIAS

Diumenge 8 de MAIG a les 18h
dins el Festival Palma Dansa 2022

 

VENDA ENTRADES

 

Un home, una dona, una taula, dues cadires i un record…
Quan la història ja està escrita podem mirar cap enrere mitjançant la memòria dels objectes que ens parlen del que vàrem ser i del que som; dels nostres anhels i de les nostres vivències; de la nostra soledat i la nostra companyia. Dues formes de recórrer un mateix camí, a vegades a prop i d’altres en la més completa de les soledats, que ressonen amb la distorsió de memòria llunyana. Sons i ressons (ecos) dels cossos que parlen. Dues gotes a l’oceà del temps.
En acabar hi haurà un col·loqui sobre el procés de creació.

DIRECCIÓ: Estrella García

COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ: Miguel Quiroga i Estrella García

MUNTATGE MUSICAL I SO: Secundino García

ESPAI ESCÈNIC I VESTUARI: Estrella García

IDIOMA: DANSA

DURACIÓ: 35 min + COL·LOQUI

Espectacle per a públic jove i adult

LA COMPANYIA

 

La companyia ha explorat els territoris limítrofs entre el moviment i la teatralitat des de l’any 2000, creant un llenguatge propi per a cadascun dels treballs que ha produït. En el concepte escènic, la llum, l’espai sonor i escènic comparteixen protagonisme amb el llenguatge del cos.

Zig Zag Danza treballa en diferents àmbits nacionals i internacionals, abordant projectes de molt diferent concepte i envergadura, comptant a més en el seu repertori amb peces d’altres creadors, com ara Ramon Oller o Marie O´Card. Una vintena de produccions i coproduccions dirigides tant a públic adult com a familiar són el resultat de la tasca creativa d’aquesta formació, que ha desenvolupat la seva línia conceptual en la creació d’espectacles per a la Primera Infància.

La companyia ha format part de programacions com: FETEN, Festival Baby Planet, Danza Gijón, Festival JEN, Circuito RED de Teatros Alternativos, Mes de Danza de Sevilla, Festival Internacional El Mes Petit de Tots, Festival Internacional de Danza de Cádiz, Catálogo PLATEA, Circuito Danza a Escena de la Red de Teatros y Auditorios de Titularidad Pública, Festival Despertamos a las Artes, Festival Internacional de Teatro de Vitoria, Festival Sismograf, Temporada Internacional Dansa Valencia, Festival Internacional de Argel, Festival Danza Sur, Palma amb la Dansa, Festival Cuadernos Escénicos, Festival GESTO, Festival Txiki Txiki Txikia, Festival Teatrea, Festival Barruguet, Mostra Internacional de Sueca MIM, Dance Baby Dance Festival de Aarhus, entre d’altres.

Amb més de trenta anys d’experiència professional, Estrella García, directora artística de Zig Zag Dansa, ha rebut diferents premis i mencions en reconeixement a la seva tasca, així com diverses de les produccions que la companyia ha fet durant aquest període.