CIENTOS DE PÁJAROS TE IMPIDEN ANDAR

Arriba al TEATRE SANS

CIENTOS DE PÁJAROS TE IMPIDEN ANDAR
inspirada en
BODAS DE SANGRE

presentada per

ÁBREGO PRODUCCIONES (Cantàbria)

Dies 6 i 7 de maig
Divendres i Dissabte a les 20.30 h

 

VENDA ENTRADES

 

MARIA VIDAL PREMIO OUT STANDIG SOLO PERFORMANCE
ASOCIACIÓN DE CRÍTICOS DE NUEVA YORK

Muntatge que arranca del mateix enfrontament visceral entre l’enquistament de caducs valors rígidament convertits en lleis i la inútil i sagnant lluita d’algú que pertanyent a aquesta societat, i lluita per conservar una petita parcel·la de llibertat individual. Tres històries tràgiques s’entrellacen: la de Francisca Cañadas i Paco Montes, protagonistes de la notícia en la qual s’inspira Lorca per escriure l’obra, la de Leonardo i la novia, els personatges creats per ell, i la del mateix Lorca, tots, actors principals d’un drama que finalitza amb una mort obscena i absurda, és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural.

Premi Millor Unipersonal Femení en el Festival Iberoamericà de Mar del Plata 2010

INTERPRETACIÓ:  María Vidal

AJUDANT D’ESCENA: Mario Domenech

VESTUARI: Paula Roca

CREACIÓ VIDEOGRÁFICA: Juan Carlos Fernández

DRAMATÚRGIA: Pati Domenech

AUTOR: Pati Domenech

DIRECCIÓ: Pati Domenech i Jorge Lorenzo

IDIOMA: Castellà

DURACIÓ: 60 min

Espectacle per a públic jove i adult

LA COMPANYIA

 

Maria Vidal i Pati Domenech fa vint anys que recorren escenaris de diferents parts del món, amb espectacles d’ètica i estètica compromesa amb valors i causes que a ningú deixen indiferents.

Els seus gestos, veus, textos i propostes han omplert teatres de França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Finlàndia, Suècia, places i camps de refugiats de Bòsnia, centres culturals i teatres del Brasil, fundacions i sales de Manta, Quito i Guayaquil, teatres hispans dels EUA, teatres públics de l’Havana i de Sant Josep de Costa Rica, Argentina, Xile, Uruguai, Mèxic i Bolívia, centres dependents de les ambaixades d’Espanya a l’Àfrica subsahariana, així com de la majoria de les ciutats i pobles d´Espanya.

Les seves reflexions sobre la discapacitat, la violència de gènere, la mort sense sentit i sobre la biodiversitat del planeta estan adreçades a públics de totes les edats.