24 FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES AL TEATRE SANS

Del 20 al 22 de maig el Teatre Sans acull el 24è FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES  i acull la següent programació:

ON ÉS QUAN JA NO HI ÉS?

COMA 14

20 maig 22
18:15h

Espectacle per a públic familiar (+5 anys)

VENDA ENTRADES 

Na Nina puja al traster. Què hi fa? Hi trobarà juguetes de quan era petita; la seva robeta d’anar a l’escola, el davantal de la padrina. Hi trobarà cançons, olors, jocs, aventures, records… Un dia li varen dir: “Sa padrina se n’ha anat de viatge, nina… Molt lluny”. Avui reviurà aquell viatge… Un viatge a la seva infància… Un viatge a la recerca d’un tresor…

EL FOLLET BLAVET

ESTUDI ZERO TEATRE

21 maig 22
19:15h

Espectacle per a públic familiar +2 anys

VENDA ENTRADES 

Aprofitant la vessant educativa dels colors, el nostre personatge BLAU es presenta davant l’espectador explicant contes i vivències d’arreu del món que ajudaran no només a assolir clarament conceptes sobre els colors sinó a treballar valors com la integració, el respecte per la natura, el valor de compartir, el respecte i el valor de la diversitat, la participació, la imaginació, la creativitat i el foment de la lectura i l’escriptura.

COMETAGIRAVIÓ

CENTIMETS TEATRE

22 maig 22
12:15h

Espectacle per a públic familiar (+5 anys)

VENDA ENTRADES 

La nostra és la història d’en Pere de Son Gall, un jove pagès de Mallorca que als anys vint decideix construir una màquina voladora, batejada amb el nom de Cometagiroavió. I som aquí per a defensar el dret a volar. Tenim dret a prendre el vol, a imaginar allò que volem i intentar aconseguir-ho, com ho va fer en Pere! Tenim dret, fins i tot a equivocar-nos! Visca la gent que intenta enlairar-se! 

SOBRE EL NOVÈ MÉS

PIKI TEATER (Eslovàquia)

22 maig 22
17h

Espectacle per a públic familiar (+3 anys)

VENDA ENTRADES 

Saps com vares néixer? Aquí deim que les cigonyes duen els fills als seus pares. L’espectacle vol deixar això clar; tots els nadons, anglesos i francesos, pobres i rics, blancs i negres, neixen en aquest món de la mateixa manera. Primer, però, han de passar nou mesos feliços, emocionants i, de vegades, una mica durs a les panxes de les seves mares. El nostre heroi, bebè Miška, passa per tots.