LUZ, MICRO Y PUNTO AMB CELESTE

LUZ MICRO Y PUNTO (Astúries)

presenta

CELESTE

Dies 25, 26 i 27 de MARÇ de 2022
Divendres i dissabte 18 h i Diumenge 17h

 

VENDA D’ENTRADES

Història visual i sonora emmarcada dins el teatre d’ombres. Fan servir tecnologia analògica i diferents formats que van des del teatre d’ombres més clàssic al més experimental, creant imatges amb directe de manera poètica i artesana. La companyia ha participat en molts de festivals i fires nacionals i internacionals, guanyant premis com el FETEN 2017 a la millor proposta plàstica.

Lapicera i Tisora fabriquen marionetes d’ombres en el seu taller on hi ha un teatre petit de fusta pel qual entren i surten per a donar vida a la llum. Un dia són sorpreses per la crida de la deessa grega Eurínome i aquí comencen una sèrie d’històries de fantasia, aventura i amor sobre la mitologia grega.

Autores: Chantal Franco i Patricia Toral
Direcció: Patricia Toral i Chantal Franco
Directora d’expressió corporal: Ana Pérez de Amézaga
Construcció i manipulació de marionetes: Patricia Toral i Chantal Franco
Composició musical: Verónica R. Galà
Intèrprets: Chantal Franco i Patricia Toral
Vestuari: Laïqu

IDIOMA: Sense paraules
DURACIÓ: 50 min
Tècnica: Teatre d’ombres

Espectacle per a públic familiar (+6 anys)

LA COMPANYIA

 

Luz, Micro y Punto  és una companyia asturiana formada per Patricia Toral i Chantal Franco, creadores i intèrprets que centren el seu treball en l’experimentació i creació d’històries visuals i sonores emmarcades en el teatre d’ombres.
En l’art visual Patricia i Chantal , utilitzen tecnologia analògica i diferents formats per a la posada en escena, que van des del teatre d’ombres més clàssic al més experimental, sempre creant imatges en directe de manera poètica i artesana. L’ànima vertebral d’aquestes imatges és la música , creada específicament per a cada peça.