CICLE DE CONCERTS

LES MÚSIQUES DEL CAMÍ
LÍTORE QUARTET
17 març 2022
Dj 20:30h
Concert
VENDA ENTRADES

 

Proposta musical que convida als espectadors a fer un viatge al voltant del món mitjançant obres musicals pròpies del folklore de diversos països. Amb una combinació de música del segle XX i de música de compositors actuals, en la seva majoria obres composades originalment per a quartet de saxòfons i narracions que serveixen com a fil conductor entre les diferents peces i altres recursos extramusicals, que junts donen lloc a una performance completament original.

VINTAIX
TOMEU QUETGLES
24 març 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada: 10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

VINTAIX és un disc eminentment eclèctic. Els tempos, els ritmes, les tonalitats, les temàtiques, els instruments, els timbres… És una mà de nou dits. Un estel de nou puntes. Un arbre de nou branques on cada branca es diferencia de les altres, però totes beuen de la mateixa arrel; i el tronc que les suporta totes, és l’atmosfera plena de matisos i reminiscències acústiques que ens recorden arranjaments i sonoritats antigues, fabricades avui mateix. Gestat i arrelat al Pla de Mallorca, es sent part de la cultura catalana, però beu d’influències riques i diverses i mira ben lluny, volent abraçar amb la mirada, el món sencer i tota l’existència VINTAIX, pretén entrar per les orelles, és clar. Però també desitja introduir-se en el sentiment fins arribar al cor i si pot ser, encendre’l.

Història visual i sonora emmarcada dins el teatre d’ombres. Fan servir tecnologia analògica i diferents formats que van des de el teatre d’ombres més clàssic al més experimental, creant imatges amb directe de manera poètica i artesana. La companyia ha participat a molts de festivals i fires nacionals i internacionals, guanyant premis com el FETEN 2017 a la millor proposta plàstica.

QUATRE
AERO.SOL
31 març 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada: 10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

Aero.sol és un grup format l’any 2001 que crea les seves pròpies cançons. Miquel Rigo (veu, guitarra i compositor) Rafel Adrover (guitarra i compositor), Joan Mayans (teclats) Kiko Cuesta (baix) ha anat vivint moments de intermitència, però al mateix temps de maduresa musical i també personal. No és fins l’any 2012 que poden enregistrar el primer disc: Somia i Vola (Blau Disc Medi) i l’any 2014: Atmosfera 2.0 (Blau Disc Medi). Després de girar dues temporades per tot Mallorca, prenen la decisió de separar-se. Al 2019 es tornen reunir amb dos nous components Jordi Serreta (Bateria) i Salvador Oliver (Guitarra) i graven l’EP de 4 temes “quatre” amb un so fresc i potent.

ÒPERA MEDITERRÀNIA
VOICELLO
7 d’abril 2022
Dj 20:30h
Concert
Venda anticipada: 10€
Venda a taquilla: 12€

VENDA ENTRADES

 

La nova proposta musical de la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol que reuneix la seva passió per la música, sobretot la clàssica, amb la seva inquietud per fer-la arribar a tots els públics d’una forma inesperada i innovadora. Això els ha motivat a crear el seu propi estil musical, que ja deixaven veure al concert Crossover Òpera Pop i que amb aquesta nova proposta vol emocionar al públic amb les seves pròpies inquietuds i la seva història d’amor. Carme Garí brilla amb la seva expressivitat vocal, amb increïbles canvis de registre i vestuaris, mentre que Gabriel Fiol impressiona als espectadors amb els seus innovadors arranjaments per al seu violoncel acompanyat del pedal de loops i un violoncel elèctric de color negre. Miquel Marquès per la seva banda afegeix la modernitat de la música moderna amb els ritmes de la bateria.