LARANXUS 7 PRESENTAT PER ÁRTIKA

ÁRTIKA CÍA (Vigo)

presenta

LARANXUS 7

Dies 4, 5 i 6 de febrer de 2022
Divendres i dissabte 19 h i Diumenge 18h

 

VENDA ENTRADES

 

Verde és un extraterrestre que habita al planeta Laranxus. Aquest ésser té una vida d’allò més monòtona i avorrida, i sense ningú amb qui jugar fins que té la gran idea de crear un amic amb qui passar temps junts. Malauradament, el seu planeta és colonitzat per uns malvats i horribles invasors. Verde, el nostre protagonista, s’embarcarà en un viatge fantàstic a la recerca d’ajuda. La seva odissea el portarà a conèixer diverses races i llocs de l’univers que acabaran per canviar la visió del món i descobrir el veritable valor de l’amistat.

“Laranxus 7” transmet als nins i nines, missatges tan importants com el respecte a la natura i l’ecologia sense oblidar-ne d’altres com la tolerància, l’amistat i la solidaritat. En una època on els individualismes estan a l’ordre del dia, aquesta obra aposta per potenciar el contrari, animant als més petits a ajudar els altres, ja que si ens donam suport, tots podrem aconseguir els nostres objectius.

Actors: Martín Maez i Fernanda Barrio Barcala

Tècnica: Rocío Salgado

Música Original: Cristian Luzza

Disseny i realització de titelles: Gustavo Brito i Avento Producións

Escenografía: Gustavo Brito i Avento Producións

Producció: Merchy lago i Avento Producións

IDIOMA: castellà

DURACIÓ: 50 min

Espectacle per a públic familiar (+3 anys)

LA COMPANYIA

 

Avento Producións Teatrais és una companyia fundada l’any 1985. Arran de la seva creació es va convertir en un referent teatral a Vigo durant aquesta època. Cal destacar que en l’àmbit amateur va guanyar 70 premis a certàmens nacionals. A més, actualment com a professionals porten 4 espectacles estrenats: Laranxus 7, O Mago de Oz, Fantasticks, Hansel e gretel.