LÁZARO DE LA MÀ DE LEAMŎK

Arriba al TEATRE SANS

LÁZARO

Adaptació lliure de «El Lazarillo de Tormes»

de la mà de

LEAMŎK (València)

Dies 4 i 5 de desembre
Dissabte 20.30 h i Diumenge 19 h

 

VENDA ENTRADES

 

«Dejar de tener amo para pasar a ser el puto amo»

Lázaro comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d’amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. L’espavilat porta el seu amic Marco, músic, per com a mínim explicar-nos les seves penes amb una mica de flow. Una adaptació lliure del clàssic espanyol ‘El Lazarillo de Tormes’, la mateixa història universal que tots coneixem, o quasi. 

Obra candidata a Millor espectacle revelació als Premis MAX 2021

Premi SGAE a la IX Edición de Festival Russafa Escénica

DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Roberto Hoyo

PRODUCCIÓ MUSICAL I MÚSIC EN ESCENA: Marco Ferreira

IDIOMA: Castellà

DURACIÓ: 35 min

Espectacle per a públic jove i adult

LA COMPANYIA

LEAMŎK és una plataforma artística de València fundada per Roberto Hoyo i Sofia Zaragoza a finals de 2019. Per ara, es defineix com a jove companyia de teatre, la qual ha estat premiada pel seu primer espectacle per la Fundació SGAE, però l’objectiu a curt-mitjà termini és ampliar el seu espectre professional a altres disciplines artístiques com la il·lustració, la fotografia, el disseny gràfic i la música urbana, entre d’altres. Tots dos fundadors estan influenciats per moviments culturals joves com el Hip Hop, el Trap i el moviment dobe.

Roberto Hoyo (València, 1996) és ctor, director, dramaturg i raper format en l’especialitat d’Interpretació Textual a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València (ESADV), va estudiar part de la seva llicenciatura al Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique de París (CNSAD). En acabar la seva llicenciatura funda LEAMŎK i estrena el seu primer espectacle Lázaro, guardonat per la Fundació Sgae al Festival Russafa Escènica i nominat al Premi Crisàlide (actor revelació, pendent de fallada) per l’AAPV.