NITS DE MÀGIA amb MIGUEL GAVILAN

MIGUEL GAVILÁN

presenta

NITS DE MÀGIA

DEL 25 al 30 de DESEMBRE

Cada dia a les 20:30h

Espectacle per a tots els públics

VENDA ENTRADES

VENDA ENTRADES

Segona edició d’aquest espectacle de màgia de Miguel Gavilán, un il·lusionista amb gran recorregut professional que ha estat guardonat amb premis nacionals i internacionals. La seva combinació d’efectes visuals i elecció musical, fan que sigui un muntatge diferent i actual. El ritme, la força i una acurada posada en escena fan d’ell un artista capaç de tocar diferents disciplines aconseguint una experiència única i irrepetible. Noves il·lusions, trucs i la seva elegància garantiran unes NITS DE MÀGIA inobidables aquestes festes al Teatre Sans.

MIGUEL GAVILAN ha trepitjat alguns dels millors escenaris tant d’àmbit nacional com internacional. L’any 2007 aconsegueix el Primer Premi de Màgia d’Escena d’Espanya, convertint-se en el primer mag mallorquí que aconsegueix aquest reconeixement. L’any 2011 participa al programa de la televisió francesa anomenat «Le plus grand cabaret du monde», on participen els millors artistes internacionals de l’món. El mateix any aconsegueix el «Mandrake d’Or» (l’Óscar dels mags), un reconeixement de repercussió mundial amb el qual també han estat guardonats il·lusionistes de la talla de David Copperfield o Juan Tamariz.