TARONGES AL TEATRE SANS

ESPILL TEATRE

presenta

TARONGES

Dies 5, 6 i 7 novembre

Divendres i dissabte 20:30 h i diumenge 19 h

 

VENDA ENTRADES

 

Irina i Bel es reuneixen per compartir entre elles la correspondència que van tenir fa mesos amb les seves respectives exparelles. De vegades per email, altres per WhatsApp, qüestionaran la possibilitat de seguir formulant desitjos dins d’un model amorós salvatge, sense acabar emmalaltint. I el que en principi semblava un acte inofensiu -dues dones queden per llegir i reproduir missatges i àudios- acaba per transformar-les a totes dues.

DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Carla Nyman
ACTRIUS / INVESTIGACIÓ: Cristina Francioli – Lucía Luna Rey
TRADUCCIÓ: Cristina Francioli
PRODUCCIÓ: “Companyia Espill teatre”
IDEA ORIGINAL: Carla Nyman
ASSESSOR TÈCNIC: Dominic Hull
CAP TÈCNIC: Rebeca Fiol
INFOGRAFIA i VIDEO: Xen Garcinuño
GRAFISME: “The last film”
FOTOGRAFIA I CARTELL: «La naranja biónica»
DISSENY DE VESTUARI: “La maleta de la abuela”
AGRAÏMENTS: Ismael Luna, Pepa Ramón, familia, amics i companys…

IDIOMA: català

Duració: 70 min

Espectacle per a públic jove i adult

LA COMPANYIA

 

Espill teatre és una companyia teatral Balear que sorgeix el 2017 de la passió pel teatre clàssic i la tradició oral. Els seus espectacles són marcats per la unió de diferents disciplines de teatre: vers, lluita escènica, teatre d’objectes, entre d’altres. Han duit a terme nombroses actuacions de caire històric com “La reina Violant”, “Apicata, nova tragèdia Romana”, “Monólogos del Siglo de Oro”, de lluita escènica, com “L’atac pirata” al Castell de Bellver, així com contacontes infantils, com “La bici de na Lola” o “N’Estel d’Or” (tradicional mallorquina) entre d’altres.