CONY AL TEATRE SANS

 

MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ

presenten

CONY

15, 16 i 17 d’octubre
Divendres, dissabte 20:30 h i Diumenge 19h

 

VENDA ENTRADES

CONY és la història d’una dona que retorna a la veu del seu instint per a transformar el que ha construït fins ara a la seva vida. Un viatge físic i emocional que parteix de les arrels i acaba en ella mateixa en un gest d’autoafirmació. El seu cony és qui dialoga amb ella i esdevé veu de consciència, motor de trencament i catapultador a la nova dona que és.

 

Text: Sebastià Portell i Maria Rosselló
Idea i dramatúrgia: Mònica Fiol i Maria Rosselló
Creació, direcció i interpretació: Maria Rosselló i Mònica Fiol
Arranjament i enregistrament
del tema
Cry to me:  Mon Joan Tiquat
Disseny tècnic i tècnic en gira: Dani Noceda
Escenografia, vestuari,
ambient sonor i producció
: Mònica Fiol i Maria Rosselló
Idioma: Català
Duració: 55 min
Espectacle per a públic jove i adult

 

Mònica Fiol i Maria Rosselló  són dues actrius amb més de deu anys de feina juntes en tallers de teatre, formacions de cos i espectacles teatrals. Els temes que els interessen són diversos: feminitat, natura, herència, illa, paradoxa, perspectiva, responsabilitat. Els interessa el treball teatral abordat des d’un punt de vista inter-disciplinar i connectat a les inquietuds del moment.