LA TARTANA PRESENTA RECUERDA

 

LA TARTANA (Madrid)

presenta

RECUERDA

8 i 9 d’octubre
Divendres i Dissabte a les 20:30 h

 

VENDA ENTRADES

Un espectacle de titelles i actor que ens parla de la vida, de la memòria i de la passió per l’ofici de titellaire. La infància, les gires, els inicis de la companyia, el mestre, els titelles somiats que van cobrar vida, l’actualitat, l’amor, la pèrdua, el pas del temps i la necessitat de la creació són alguns dels capítols que mostra l’espectacle.
Juan Muñoz, acompanyat pel tècnic a l’escenari i envoltat de maletes, compartirà amb el públic els seus moments més preuats en aquest espectacle íntim i proper situat a l’esmunyedís territori de la memòria: aquest no lloc on la realitat i la ficció es barregen, on el present i els records s’entrellacen per construir una història commovedora i sincera.

 

Idea i creació:  La Tartana Teatro
Autors: Juan Muñoz i Inés Maroto
Actors – Manipuladors: Juan Muñoz i Gonzalo Muñoz
Direcció: Inés Maroto
Iluminació: Magdalena Broto
Disseny de titelles i espai escènic: Inés Maroto i Juan Muñoz
Tècnic de llum i so: Gonzalo Muñoz
Interpretació musical: Laura González

PREMI NACIONAL DE TEATRE ASSITEJ

Idioma: Castellà
Duració: 70 min
Espectacle per a públic jove i adult

 

La Tartana, companyia especialitzada en Teatre de titelles per a públic infantil i familiar, té un valor artístic inqüestionable, ha obtingut múltiples premis i reconeixements pel seu treball, i ha estat sempre involucrada en la transformació que ha viscut el món teatral des de la transició. Pionera des de finals dels anys 70, creadora del primer Festival de Carrer de Madrid, presentant a Espanya al Odin Teatro i creadora de Teatro Pradillo. La Tartana ha estat una companyia, no només preocupada pel seu què fer artístic, sinó que també, ha prestat especial atenció al valor social que té el teatre, així com la col·laboració i ajuda a altres companyies i creadors. Un equip creatiu estable d’investigació en constant recerca de noves formes d’expressió ha fet que aquesta companyia estigui al capdavant en el seu gènere.

 

 

  AMB EL SUPORT DE: