DEBAJO DEL TEJADO, PREMIO FETÉN 2020

Arriba al TEATRE SANS

“DEBAJO DEL TEJADO”

de la mà de

PATA TEATRO (Màlaga)

Dies 2 i 3 d’octubre
Dissabte i Diumenge 19 h

 

VENDA ENTRADES

 

A davall la teulada hi ha un bloc. En el bloc hi ha diverses cases. Cada casa té una porta i darrere de cada porta hi ha una història. Les persones que habiten aquestes històries són els nostres protagonistes. Una dona gran que teixeix una bufanda, una veïna que repara estrelles des del terrat, un viatjant que, com un estel fugaç, ens deixa un retall del seu passat…

Ens colarem per l’escletxa de la finestra de les seves vides, observant la màgia de totes les petites coses que els passen i veient com cada un, sense saber-ho, té prou energia com per il·luminar la nit de la seva ciutat.Tots tenen la seva pròpia història, sense ser conscients que els uneix un fil comú: la mateixa teulada.

Una obra en la qual els dos actors ens mostren, a través de diferents llenguatges escènics, com succeeix la vida entre veïnats. Una apassionant comèdia que neix per recordar-nos que la quotidianitat, el que ens passa dia a dia, pot ser realment extraordinari.

INTÈRPRETS: Macarena Pérez i Josemi Rodríguez

DIRECCIÓ: Josemi Rodríguez

TEXT: Macarena Pérez i Josemi Rodríguez

MÚSICA: Jesús Durán

IDIOMA: castellà

DURACIÓ: 60 min

Espectacle per a públic infantil i familiar

LA CRÍTICA HA DIT 

 

—Una asombrosa puesta en escena, con historias sencillas, que dos grandes intérpretes convierten en mágicas con su versatilidad y encanto personal
Pata Teatro nos hace vibrar con la ternura, con la bondad de unos personajes entrañables que logran ilusionar al espectador
Un gran y vibrante engranaje en el que sobrevuela un elemento fundamental: el humor. La gracia interpretativa de los actores logra, en niños y adultos, la empatía y la risa