OBERTA MATRÍCULA CURS 2021_2022

 

Comença el curs 2021-2022

Vos informam que encara roman obert el període de matrícula per al proper curs de l’Escola d’Arts Escèniques 2021-2022 amb una oferta educativa per a totes les edats i per a tots els nivells.

SI T’AGRADA EL TEATRE APUNTA’T! 

 

 

TEATRE PER A NINS (+ 6 anys)
 

A les classes utilitzam el joc pera crear a través del cos i de la ment, desenvolupant valors de respecte i responsabilitat, ensenyant als alumnes a expressar-se i a col·laborar i cooperar amb el grup. Apostam per un aprenentatge vivencial on, els infants experimenten i investiguen amb tot allò que els inquieta, els motiva i els encurioseix adquirint així experiències que els acompanyen en el seu creixement personal. Treballam amb una metodologia lúdica i respectuosa amb les necessitats pròpies dels infants. Cada trimestre fan una representació en base al seu treball.

 
CURS REGULAR:  Dissabte de 10:30 h a 14:00 h
TALLERS TRIMESTRALS: Dimecres de 18 h a 20 h
 
 

RESERVA DE PLAÇA

 

 

 
TEATRE PER A JOVES
 
Un espai on els joves poden expressar-se i comunicar-se i a on es potencia la capacitat creativa única de cada ésser i es genera consciència de responsabilitat cap al treball en equip. Una experiència única de creació i convivència col·lectiva que permet als joves expressar-se, treballar amb llenguatges diversos; la música, el moviment, la caracterització de personatges, la veu i la plàstica. Els joves creen i interpreten elaborant en grup de treball sobre temàtiques vinculades a les seves inquietuds. Es fomenta la feina en col·laboració i cooperació, la responsabilitat, el respecte i l’autoestima. Es realitza una presentació cada trimestre en base al seu treball.
 
 
CURS REGULAR:  Dissabte de 10:30 h a 14:00 h
TALLERS TRIMESTRALS: Dimecres de 18 h a 20 h
 
 
 

 
TEATRE PER A ADULTS
 
Tant per els que persegueixen una formació professional, com per aquells que simplement pretenen divertir-se i créixer com a persones gràcies al teatre. Assumim un repte constant cap a la creació, potenciant la concentració, l’escolta, el treball en equip, les sinèrgies i el plaer del joc. Tots podem fer teatre utilitzant el joc com a mitjà d’aprenentatge. A partir d’un treball en equip, milloram les tècniques d’expressió corporal i vocal, potenciant la  imaginació amb la creació de treballs per a una presentació trimestral. 
 
 
CURS REGULAR:  Dissabte de 9 h a 14:00 h
TALLERS TRIMESTRALS: Dimecres de 20 h a 22 h
 
 

 


MÉS INFORMACIÓ
 971 72 71 66     628 21 57 21  escola@estudizeroteatre.com