GEORGE SANS «MI VIDA ES LA VUESTRA»

ANALÍA PUENTES (Uruguay)

DIES 17, 18 i 19 SETEMBRE DE 2021

Divendres, dissabte i diumenge 20:30 h

 

ACTRIU i CREADORA: Analía Puentes

PIANO: Elke San José

DRAMATÚRGIA: Camilo Zaffora i Analía Puentes

DIRECCIÓ: JESSICA WALKER

DURADA DE L’ESPECTACLE: 60 min

IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà

Espectacle per a públic jove i adult

 

VENDA ENTRADES

George Sand “Mi vida es la vuestra” és un espectacle creat i interpretat per Analía Puentes amb la direcció de Jessica Walker. L’actriu encarna l’escriptora francesa George Sand, figura clau de les lletres franceses del segle XIX i pionera en la defensa dels drets de la dona. Una posada en escena honesta, apassionada i profunda que compta amb la presència d’una pianista en viu, creant una atmosfera i un diàleg poètic amb la intèrpret. Així, música, literatura i teatre es fusionen en escena per reflectir a una vida travessada per la creació artística. El text escrit per Camilo Zaffora, amb col·laboració de Puentes, està inspirat en “Història de la meva vida” autobiografia de George Sand, en novel·les i cartes de l’escriptora, testimonis i documents històrics de l’època.

“No escribo para los santos,
escribo para los que están enamorados como yo,
para los que quieren atravesar las espinas de la vida
sin dejar sus pellejos en ellas.”