COLORADAS PRESENTA ALICIA

COLORADAS

presenta

ALICIA

21, 22 i 23 Maig

3 sessions diàries: 17:30h, 18:15 i 19h

 

VENDA ENTRADES

De vegades els contes es confonen amb la realitat, i ja no es pot distingir entre una cosa i l’altra. Alícia va partir perseguint un conill i ara està atrapada en una casa i vol sortir, però és massa petita. Necessita la vostra ajuda per fer-se gran i poder anar-se’n d’allà i anar a jugar amb els seus amics. Voleu ajudar-la?

Una narradora us introduirà en aquesta experiència participativa de teatre d’ombres, dibuix en directe i visuals interactives, en la qual formareu part de la història.  Una reflexió sobre el poder de les persones que s’ajunten per col·laborar en equip i com l’ésser humà i social necessita dels altres.  Una activitat de per a petits grups de totes les edats.

 

CREADORS: Blanca Alonso i Giacomo Bertoldi

DURACIÓ: 30 min

Espectacle de petit format per a públic infantil i familiar