XXIII FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES AL TEATRE SANS

Del 28 al 30 de maig el Teatre Sans acull el XXIII FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES AL TEATRE SANS i acull la següent programació:

 

 

ESBARJO FEST

LA MARCIANA
28 maig 
Dv 18:30h

Espectacle per a públic familiar 

En Marc està preparat per a començar el programa en directe i en línia. Té una carta; és important, però esperarà n’Aina per a obrir-la. Com que fa tard, obre en secret la carta que anuncia la tria de les productores finalistes que formaran part de la programació 2021 de la televisió autonòmica. No han estat seleccionats. Com li ho contarà a n’Aina, que acaba d’arribar?

VENDA ENTRADES

EL FOLLET GROGUET

ESTUDI ZERO TEATRE
29 maig 
Ds 18:15h i 19:30h

Espectacle per a públic familiar 

El follet groguet celebra per sorpresa el seu aniversari i li agradaria que tots hi assistíssiu. A la seva festa podreu trobar cançons i contes sobre els colors i les emocions. Per menjar ens prepararà una sopa sorprenent, creada a partir dels seus ingredients preferits. Amb el seu submarí groc viatjarem a les profunditats marines i per acabar desplegarà una festa amb el sol, la lluna i els estels mostrant el món a través d’aquest filtre de color.

VENDA ENTRADES

CONCERT MÚSICA BRASILERA

FORRÓ DO PULPO (Brasil)
29 maig 
Ds 21:30h

Espectacle per a joves i adults 

El trio format per Aninha Paschoal, Diego Santiago i Antoni Crespí, fa versions pròpies de “xotes i baiões” de clàssics i “lados B” del forró, i també navega per diferents estils de la cultura popular del Brasil, com el coco de roda, la capoeira, la ciranda, el carimbó, entre d’altres.
El forró és un estil de música i de ball brasilers que té el seu origen en les festes populars de l’interior del nord-est del Brasil. Gràcies als seus senzills passos, la seva alegria i diversió, el forró s’ha convertit en un estil apte a qualsevol públic. Siguin ballarins o no, la festa és garantida per la música senzilla i riquíssima, alhora, a més de sensible, alegre i explosiva.

VENDA ENTRADES

LES ACTUALITATS

L’ECHELLE (França)
30 maig 
Dg 11h i 13h

Espectacle per a públic familiar  

Dos periodistes antiquats i amb aspecte professional, us presenten breus esbossos que tracten de l’actualitat i d’altres fets diversos.
Amb l’ajuda de teresetes objecte (i no d’objectes teresetes) abordaran senzills temes com treballar més per a… la moda, els grans discursos, els estrangers… Un espectacle alegre, intransigent i ple d’amor.

VENDA ENTRADES