palmesan@s

CARLOS GARRIDO
presenta

PALMESAN@S

DIES 19, 20 i 21 de MARÇ

DV, DS  i DG 19h 

VENDA ENTRADES

 

L’escriptor i periodista Carlos Garrido escriu sobre Palma a la premsa des de 1976, descobrint els petits detalls, les històries grans i menors de la ciutat. Els seus escrits s’han reunit en llibres com La meva vida en un punt, Palma íntima, Metàfores de ciutat, o  La Pau. En tots ells ens brinda un retrat proper i emotiu de la realitat palmesana.

Ara, Garrido s’ha decidit a oferir aquesta mateixa visió però en directe i sobre un escenari. El seu monòleg Palmesan@s és una versió dramatitzada de les històries, els escenaris i els personatges de la Palma que ha conegut.

Palmesan@s és un passeig per la ciutat des dels anys 70 fins a l’actualitat. La zona de Born, Gènova, Son Armadans, El Terreno, Canamunt … Amb els seus racons, alguns personatges populars, els seus escenaris. Sempre amb unes gotes d’humor i una mica de misteri, en el seu estil.