RADIOFÉMINA DE DISPERSES

DISPERSES
presenten

RADIOFÉMINA

DIES 12, 13 i 14 de MARÇ

DV, DS  i DG 19h 

VENDA ENTRADES

 

INTÈRPRETS: Mònica Fiol, Maria Rotger i Marian Vilalta

COREOGRAFIES: Mònica Fiol.

PROPOSTA I DOCUMENTACIÓ: Marian Vilalta

ILUMINACIÓ I SO: Daniel Noceda

TEXT I DIRECCIÓ: Maria Rotger

IDIOMA: Castellà

DURACIÓ: 55 min

Espectacle per a públic jove i adult

Radiofémina és un espectacle de teatre i cinema, en el qual la companyia Disperses planteja la diferència entre la figura d’Elena Francis i les actuals influencers. Amb molt d’humor i també amor, Clara, Georgina i Aurora duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l’exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior. Els projectes de Disperses sempre han posat en el centre la dona i la cultura des del punt de vista del feminisme. L’obra és en castellà, segons les cartes i el consultori, que són la base temàtica de l’espectacle.