NAUTILuS, PREMI FETEN 2020 AL TEATRE SANS

LA NEGRA (València)

presenta

NAUTILUS

Dies 12, 13 i 14 de febrer

Divendres, dissabte i diumenge a les 18h

 

PREMI FETEN 2020

per la seva proposta original per la sensibilització mediambiental

 

VENDA ENTRADES

 

LA HISTÒRIA QUE CONTARIA JULES VERNE AVUI EN DIA

El capità Nemo, que estima la mar més que la seva pròpia vida, viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món. Des de fa un temps, la vida marina està en perill i Nemo comptarà amb l’ajuda del professor Aronax per descobrir els secrets d’un món fascinant amenaçat per la contaminació humana.

Una lectura actual, compromesa i ecologista de la clàssica novel·la d’aventures 20.000 llegües de viatge submarí de Jules Verne.

 

DRAMATÚRGIA: Diego Guill

DIRECCIÓ: Xavo Giménez

INTERPRETACIÓ: Juli Cantó i Carlos Amador.

DURACIÓ: 45 minuts

EDAT DEL PÚBLIC: familiar a partir de 5 anys.

IDIOMA: Català

 

 

 

 

 

 

 

 

LA COMPANYIA

La Negra és una companyia teatral constituïda l’any 2017 per l’actor Carlos Amador i el dramaturg Diego Guill, als quals s’uneix Xavo Giménez per dirigir la seva primera producció, «En las nubes». La Negra neix amb l’objectiu de crear espectacles per a infants que parlin sobre els diferents, els solitaris o els rebutjats, a través d’un llenguatge poètic i visual. En resum, un teatre de llum i colors sobre ovelles i moixos negres.