L’SCHMÜRZ de boris vian, estrena d’estudi zero

 ESTUDI ZERO TEATRE

PRESENTA

L’SCHMURZ
de Boris Vian

DIES 15, 16 i 17 DE GENER

Dv, Ds i Dg a les 19h

Espectacle per a joves i adults

VENDA ENTRADES  

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. L’Schmürz és una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexes i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

 

 

AMB EL SUPORT DE