Campanya teatre per a instituts

cid:16d6d88d24b264660f3

Una divertidíssima comèdia de Dario Fo

FUNCIONS CONCERTADES PER A INSTITUTS

DEL 13 AL 23 DE GENER

Horari de matí i horabaixa al TEATRE SANS 

  • 3’5€  +200 alumnes
  • 4’5€  100 > 200 alumnes
  • 5€ < 100 alumnes

 

SENSE PAGA, NINGÚ PAGA! representa un teatre social, popular, i polític… fins i tot èpic segons el mateix Fo arrelat en la més profunda tradició mediterrània, un teatre que beu del bufó i que entronca directament amb la commedia dell’arte com una joglaria contemporània.

Davant uns esdeveniments dramàtics tractats en clau grotesca i a través del mecanisme de la diversió cerca crear la indignació civil i política transformant-la i usant la rialla com a alliberament de la repressió.

Fo era un visionari i un gran generador de situacions còmiques a partir d’una realitat incòmode i amb una crítica mordaç de les desigualtats i dels comportaments autoritaris.

 

 


cid:16d6d88d24b3e0e0aa8

Basat en la poesia escènica de Joan Brossa

FUNCIONS CONCERTADES PER A INSTITUTS

DEL 10 AL 20 DE FEBRER

Horari de matí i horabaixa al TEATRE SANS 

  • 3’5€  +200 alumnes
  • 4’5€  100 > 200 alumnes
  • 5€ < 100 alumnes

 

 

ESTUDI ZERO TEATRE presenta el seu nou espectacle basat en la poesia escènica de Joan Brossa, l’any que es compleix el centenari del seu naixement.

A partir d’una de les seves peces RRRPRRR! i juntament amb fragments d’altres peces emblemàtiques del seu enorme bagatge, tenyit d’una reflexió crítica i combativa i una innovació estètica, hem construït un collage brossià.

Jugam amb peces de diferents èpoques, accions-espectacle fora de l’escenari esquitxades de post-teatre, entrades de clowns, alguns números de striptease i de màgia amb bromes i enganys, el  joc cerimonial, números musicals surrealistes, tot envoltat d’un fregolisme col·lectiu amb més de 60 personatges dins una proposta vital, insòlita, estimulant i original.

Volem celebrar el seu aniversari acostant la seva obra al públic amb un muntatge de proximitat en format de cafè teatre on les il·lusions, els trucs i el seu particular enginy festiu i carnavalesc hi són presents des de l’inici a on brindam tots plegats amb una copa de cava.