Programació Temporades Anteriors

TEMPORADA 2018-2019

 

MEMORIAS DE DOS HIJOS CARACOL
CARRETERA 45 (Méxic) 
Dies 13, 15 i 15 de setembre
Divendres, dissabte i diumenge 19 
Preu: 10€

Toto és de Chihuahua i Coco de Yucatán. Ell diu que quan sigui gran serà una papallona, ​​ella li adverteix que convertir-se en papallona és perillós perquè la seva mare pot deixar de d’estimar-lo. Toto no sap si la seva mare l’estima. Coco està segura que es van confondre a l’hospital i ella viu amb la mare equivocada. Tots dos juguen a ser el que no són, a volar lluny de les seves mares i les seves dures paraules, perquè de nord a sud els nins no saben que esperar de la vida ni que és el que la vida espera d’ells. Per ara es conformen en ser companys d’escola a Ciutat Juárez, compartir el berenar i descobrir que per molt lluny que vagis mai deixaràs d’estar a casa. Perquè a on tens el cor, està casa teva.   

LA EPOPEYA DE LOS RECICLADORES

CARRETERA 45 (Méxic) 
Dies 13, 15 i 15 de setembre
Divendres, dissabte i diumenge 20:30h
Preu: 12€

La Epopeya de los Recicladores ens mostra la història d’un negoci de les escombraries on Ofèlia, la petita nina del Bronx, ha estat violada. Ricard III, el seu botxí, es dóna a la fuga. Ella, batlessa de la ciutat, promet justícia. Centenars de “pepenadors” exigeixen la presentació del culpable. Es presenta el culpable, però no la justícia. En qualsevol ciutat del món el problema del fems atreu amb si històries de desigualtat, violació i de l’ús del poder de certes martingales polítiques. En aquest muntatge el centre del debat no està en aquestes tripijocs; sinó en revalorar la pregunta essencial de què fer amb les escombraries.

 

 

AUTÈNTIC FLAMENC
ESTUDI ZERO – PALMA FLAMENCO
PRORROGAT 4 i 11 SETEMBRE!!!

Del 3 juliol al 28 d’agost
Cada dimecres a les 21h 
L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi
Adults 27€
Nins fins a 5 anys gratuit
Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

 

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.

 

ES CRISTAL DE BALEARS
MARGALIDA RIERA
Dies 26, 27 i 28 de juliol
Divendres, dissabte i diumenge 20:30h

Preu: 12€

Es Cristal és una peça de dansa, cultura i diversió. Sensual i exquisit parla, inventa i reinterpreta la tradició de BALEARS mitjançant la DONA d’ahir, d’avui i del futur. Revisar la nostra tradició i el paper de la dona dins aquesta, mostrar-la com a quelcom de preciós i esplendorós, divertit i eròtic. Aquesta peça vol poder parlar d’una altra manera i des d’un altre punt de vista del que és nostre. Volem donar-li valor i presència. Margalida Riera Roig directora artística, és ballarina i coreògrafa mallorquina. Viu entre Mallorca i París on treballa amb la companyia de dansa Blanca Li. Així mateix ha col·laborat i col·labora amb altres artistes com Shakira, Beyoncé, Pedro Almodóvar, Roger Bernat, Angels Margarit, Michel Gondry…  Marta Elka és compositora, cantant i violinista reconeguda dins i fora del panorama musical mallorquí.  Aquestes dues dones posen en conjunt el coneixement artístic i el seu amor a les Balears per a presentar un projecte nou, fresc i sorprenent creant ES.CRISTAL, un recull d’experiències i cultura.

 

 

EL GRAN CASSANYES
MÀGIC CASSANYES 
Dies 9, 10 i 11 d’agost
Divendres 20:30h, dissabte i diumenge 18h

Preu: 12€

Vols venir de públic del millor programa de màgia del moment?
Vols poder veure el Gran Cassanyes i els seus convidats ben a prop?
Delectar-te, sorprendre’t, tornar a creure en l’impossible?
Idò estàs de sort perquè el 9, 10 i 11 d’agost aterra al Teatre Sans el programa de varietats més boig del planeta!
Mags, cantants i ballarins es mouran per aquell gran escenari.
També comptarem amb la il·lustríssima presència del Mag Kasparov uns dels grans representants de la històrica Escola Màgica de l’Est.
Vine a formar part de l’espectacle.  

 

 

REIKIAVIK  
ENREDARTS (Illes Balears)
Dies 14, 15 i 16 de juny
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h
Espectacle per a públic adult

Preu: 12€

Una ciutat qualsevol. Dos homes sense nom. Un tauler d’escacs. Les memòries de Robert Fisher i Boris Spassky cobren forma a través de l’atenta mirada d’una noia, que es veu arrossegada a una altra època a través del moviment de les peces.

LOVELY 
MÒNICA FIOL I MARIA ROSSELLÓ (Illes Balears)
Dies 24, 25 i 26 de maig
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h
Espectacle per a públic adult

Preu: 12€

Lovely és un espectacle teatral basat en el poemari d’Antònia Vicens, amb el mateix títol. Recorrem des del nostre present les temàtiques de l’obra, a partir d’un llenguatge interdisciplinar en què paraula, ambient sonor, projecció i teatre físic es fusionen per presentar aquesta proposta. 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
LE PETIT CIRQUE

CIA. LAURENT BIGOT (França)
Dijous 16 de maig
a les 18h i 20:30h
Espectacle per a públic general

Preu: 5€
Una instal·lació que evoca la pista de circ a través de l’execució sonora d’objectes i joguines per part del músic electroacústic Laurent Bigot. Els frecs i vibracions que es produeixen són amplificats per micròfons i transmesos sense artifici. Le Petit Cirque és un objecte musical complex fet de fusta, plàstic, fils, ressorts i fragilitat. Una alenada pot provocar la vibració. Un espectacle de teatralitat exquisida i delicada. Laurent Bigot proposa una posada en escena intimista i propera. És una miniatura poètica, un microcosmos d’escàssament un metre de diàmetre poblat de funàmbuls, domadors, animals mecànics i objectes trobats.

 

 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
SCANDI-BALKAN FOLK-PUNK

TRIO KATASTROFA (Suècia i Eslovènia)
Dijous 16 de maig
a les 21:15h
Espectacle per a públic general

Preu:
Amb la improvisació com a base, el Trío Katastrofa elabora melodies de Bulgària, Hongria, Eslovènia i els països nòrdics. El trio està format pel virtuós de l’acordió Matija Solce d’Eslovènia, la violinista Sofia Högstadius de Suècia, que s’ha especialitzat en la música popular búlgara i el percussionista suec-xilè Stefan Hedborg.

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
MR TRAIN

TRUKITREK (Catalunya)
Dissabte 18 de maig
a les 20:00h
Espectacle per a públic familiar

Preu:
Mr Train narra la relació entre un ca vagabund i un vell solitari que viu en una estació de tren on mai passa ningú. És una història plena d’ironia i comicitat, basada en una relació surreal d’amor-odi. Una faula poètica que ens parla de la solitud, inspirada en el conte «Il cane blu» del poeta i guionista italià Tonino Guerra. Mr. Train és un espectacle sense paraules que uneix el teatre de ninots i el cinema d’animació. Un híbrid entre teatre i cinema. És un duel on les mirades i l’excentricitat de les situacions alternen tendresa i humor. Un espectacle apte per a tota la família. 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES DE MALLORCA
LES GRANDS MÈRES SONT DES ANGES

L’ECHELLE (França)
Diumenge 19 de maig a les 18h
Espectacle per a públic infantil a partir de 6 anys

Preu:
Explicar un conte als nins, especialment si acaba amb la mort d’un dels personatges principals, és difícil i delicat … No obstant això, en aquesta obra es fa. Per què? Perquè la mort és part de la vida i els nins poden enfrontar-se a la mort dels seus padrins o repadrins…  Aquesta és la història de na Johanna que no va tenir padrina, que cercant troba a una dona gran que vol ser la seva padrina i que li ensenya a xiular …  Na Johanna no sabrà xiular fins al dia de la mort de la seva padrina … Aquesta és tota la història. Una història de transmissió de valors, de tendresa, trista i alegre com la vida … Una història amb titelles a on riurem i a on plorem, on aprenem a xiular i menjam cireres … Una història per guanyar el «paradís»

 

 

 

COLORS
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 11 i 12 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€
Un espectacle oníric, un joc de sensacions i emocions, un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors, un petit homenatge al Llibre de les Meravelles, una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià, Un plantejament obert i suggeridor per a tots els sentits. Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.

 

 

 

78 DIUMENGES
PERE MAS
Dies 3, 4 i 5 de maig
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 12€
78diumenges (o sobre pèrdua, desig, la impossibilitat d’acomplir-ho i el que aconsegueixes pel camí; o perquè som un vidre entelat i podem fer-lo net amb un drap en una mà, que avui desentelaré el vidre i m’espassarà el mal; o que jo abans estava coix i ara no hi estic) és un projecte personal de Pere Mas, un procés de rehabilitació poc convencional, una cura.

 

 

 

 

CLARO DE LUNA
MARCELO KATZ (Argentina)
Dissabte 27 d’abril 20:30h
Preu: 12€

Claro de Luna, Marcelo Katz transita per les dues cares de la vida d’un actor: la seva vida personal, les seves vivències, els seus assoliments i les seves dificultats, i la seva vida laboral, dedicada a l’art del clown. Ambdues històries es van creuant i alimentant mútuament, i permeten comprendre alguns fonaments de la vida dels clowns: actors còmics que pugen a l’escenari per divertir, emocionar, i especialment per establir una forta comunicació amb el públic.

 

 

 

 

LA SEDUCCIÓ
TALLER DE CREACIÓ Taller avançat escriptura dramàtica
Dia 15 d’abril a les 20h i 21h

13 interprets x 13 espectadors: Joana Castell amb La diputada interpretada per Gipsy Nel·lo i Puntos Suspensivos interpretada per Amaia Ruíz. Héctor Seoane amb Candido interpretat per Lucía Sánchez i La Coach Interpretat per Aina Jagla,  Marta Navarro amb Bésame interpretat per Bea García i Amants II,  interpretat per Magalí Benítez. Mariantònia Mateu amb Passaràs a la història interpretat per Raúl Reinares i Amants I interpretat per Cati Garau.  Miquel Ferrer amb En Caín interpretat per Mateu Fiol i Maldita dulzura interpretat per Mari Carmen Madrid. Fancesca Palou amb La Primera Opció interpretada per Biel Cerdà i Medea reloaded interpretada per Antònia Comas. Pepa Ramon amb Vull el teu cor, interpretada per Mònica Fiol tots ells amb la coordinació de Josep Pere Peyró

 

 

 

ES CRISTAL DE BALEARS
MARGALIDA RIERA
Dies 12, 13 i 14 d’abril
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 12€

Es Cristal és una peça de dansa, cultura i diversió. Sensual i exquisit parla, inventa i reinterpreta la tradició de BALEARS mitjançant la DONA d’ahir, d’avui i del futur. Revisar la nostra tradició i el paper de la dona dins aquesta, mostrar-la com a quelcom de preciós i esplendorós, divertit i eròtic. Aquesta peça vol poder parlar d’una altra manera i des d’un altre punt de vista del que és nostre. Volem donar-li valor i presència. Margalida Riera Roig directora artística, és ballarina i coreògrafa mallorquina. Viu entre Mallorca i París on treballa amb la companyia de dansa Blanca Li. Així mateix ha col·laborat i col·labora amb altres artistes com Shakira, Beyoncé, Pedro Almodóvar, Roger Bernat, Angels Margarit, Michel Gondry…  Marta Elka és compositora, cantant i violinista reconeguda dins i fora del panorama musical mallorquí.  Aquestes dues dones posen en conjunt el coneixement artístic i el seu amor a les Balears per a presentar un projecte nou, fresc i sorprenent creant ES.CRISTAL, un recull d’experiències i cultura.

 

 

 

RRRPRRR!
ESTUDI ZERO TEATRE
Del 5 al 7 d’abril
Divendres i dissabte 20:30h i diumenge 19h

Preu: 15€
UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA, INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, presenta el seu darrer espectacle  Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle es va estrenar en funció única el dia 25 de setembre i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals es presenta en temporada al Teatre Sans.

 

 

 

CLOSQUES 
AINA JAGLA
22, 23 i 24 de febrer
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19h

Preu: 10€

Closques parla d’arbres genealògics, patrons de supervivència i camuflatges imposats. La història de tres dones, amb una mena d’efecte dominó, qüestiona els temps que vivim, el camí que hem agafat i els comportaments que tan humans en fan. Closques és un experiment, un primer intent; una peça de creació que només vol ser escoltada, per parlar d’allò que tanta son ens lleva.

 

 

 

LLEGENDÀRIA
ESTUDI ZERO TEATRE
23 i 24 de febrer
Ds 19h i Dg 18h

Preu: 10€

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes Balears. Un viatge extraordinari amb la increïble missió de trobar els set elements màgics que són en racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra. Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen en pous i coves, naveguen per la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació.  Des de la seva cuina, amb els llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca. Un joc escènic senzill basat en les tècniques de narració oral amb una poderosa capacitat de suggestió i transformació que engrescarà  tant als infants com als adults i els acostarà i els motivarà a descobrir la part més màgica de les nostres tradicions.

 

 

 


SENSE PAGA, NINGÚ PAGA!
ESTUDI ZERO TEATRE
Del 1 al 10 febrer
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Preu: 12€

Una versió actualitzada i dinàmica del clàssic de D. Fo. Es tracta d’un petit homenatge a aquest admirat autor, creador, actor i director que ens va deixar un bon caramull de comèdies crítiques i divertides amb alguns dels millors moments de l’escena contemporània. Un teatre que fa riure, però que també provoca, fa pensar, fa sentir calfreds, et pot deixar perplex,… però sempre et diverteix fent que la rialla et sacsegi la consciencia.

 


SET MANERES DE SER HAMLET
JOSEP PERE PEYRÓ
Dies 25, 26 i 27 de gener
Dv, Ds  i Dg a les 
20:30h 

Preu: 12€

Josep Pere Peyró ens presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: entreu a la cuina de l’actor per veure com es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format al Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.


LA ISLA DEL TESORO 
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 26 i 27 de gener
Ds i Dg a les 19h
Preu: 10€

Fascinat per les històries de pirates, Teatre Arbolé recrea aquesta aventura als mars i la bogeria d’uns homes a la recerca d’un tresor imaginari amb un mapa incert. Al final del viatge, trobarem el més gran dels tresors, que no és de plata ni d’or. Aquesta versió de la genial obra de Robert Louis Stevenson presenta un espectacle molt especial, perquè per recrear els personatges d’aquesta història s’han utilitzat troncs, deixalles, vidrets i altres elements recollits a les platges. El mar ha retornat als seus protagonistes i s’han convertit en titelles que cobren vida a les mans del titellaire. Teatre Arbolé s’ha llançat a solcar els mars i a reviure a l’escenari aquesta història, al costat de Jim Hawkins i el pirata John Silver El Llarg, com si aquests ninots fossin el tresor encara abandonat a l’illa perduda en els mapes.

PER ART DE MÀGIA
MÀGIC ALBERT
21, 22, 23; 27, 28, 29 i 30 de Desembre
a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

«Per art de màgia», és la darrera producció de l’artista illenc Màgic Albert qui ha ajuntat en un espectacle, les millors il·lusions de 15 anys de dedicació al món de la màgia. L’humor, l’expectació, la sorpresa i la complicitat amb el públic són els elements indispensables que caracteritzen aquesta obra. Un espectacle fresc, jove i dinàmic que no deixarà indiferent a ningú. Tant els més petits de la casa com els més grans, podran gaudir d’espectaculars números d’il·lusionisme com tallar una persona per la meitat, preveure el futur, presenciar impossibles escapismes, fer levitar persones i fins i tot veure nevar dins el teatre.

«ES-PUTO» CABARET»
EL ESPEJO NEGRO (Màlaga)
Dies 14, 15 i 16 de desembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El «Es-Puto», obre  les seves gargamelles per digerirnos en el Cabaret més petard, corrosiu i burlesc del món …! Ara, davant de tots vosaltres, l’exuberant, culgrossa i subversiva estrella del transformisme MARIANNA TRAVELO, explosió de carn, atroç i voluptuosa, excantant de tuguris de dubtosa reputació… Marianna, actua de mestra de cerimònies d’aquest Cabaret insòlit… Feta de goma- escuma i cola, no renega mai de la seva autèntica naturalesa de marioneta, entaula un diàleg amb la gent nocturna i sandunguera. I presenta als artistes de la companyia, personatges sortits de la més inversemblant fantasia. El Espejo Negro té una cita màgica amb tots vostès, una invitació deshonesta al riure, a l’art, a la provocació i als sentits…

LA MONA SIMONA
CIA. LA SONRISA DEL LAGARTO (Gijón)
Dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre
Dv, Ds i Dg 19h
Preu: 10€ 

Penjada de la branca d’un mil·lenari Baobab, Simona espera ansiosa el clarejar del dia per a veure néixer el sol. A tots els animals que passen per allà els convida a veure aquest gran espectacle i, per a espantar el somni i la solitud de l’espera, els demana que li expliquin un conte. Es tracta d’un senzill espectacle inspirat en valors com l’amistat i l’amor a la naturalesa, que barreja les tècniques del teatre d’ombres xineses amb les titelles i la narració dels contes universals.

ALGODÓN
ESCENA MIRIÑAQUE (Santander)
Dies 24 i 25 de novembre
Ds i Dg 19h
Teatre per a la primera infància (0 a 4 anys)

Preu: 10€

Perquè sortim de casa mirant al terra, no veim que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó únics, canviants, eteris. Si ens aturam veurem a na Violeta, una núvol alta, prima i coqueta, o en Gastón gran, gris i panxut. Núvols com emocions engabiades en el nostre cor. Núvols alegres, grocs de sol, altres espantats amb por si el llum està apagat. Cadascun amb el seu nom, el seu color, la seva emoció.

EL NOMBRE 
GL PRODUCCIONES (Sevilla)
Dies 9, 10 i 11 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El Nombre és una comèdia directa, propera, hilarant, sobre l’amistat i els afectes. Tot es desenvolupa en una nit en què es reuneix a sopar un grup d’amics -d’aquests que difícilment perden el sentit de l’humor, el desig de divertir-se i passar-ho bé-, però en aquesta ocasió, una simple resposta sobre el nom d’un nadó provocarà l’ingrés irrefrenable a situacions properes a la tragèdia, un escenari imprevist perquè aquest grup gairebé acabi amb diversos anys de fèrria amistat. El Nombre  es converteix en un laboratori sobre la hipocresia i la mesquinesa humana; sobre com, en la societat d’avui en dia, prejutjam a qui gosa mirar cap a un costat que ens pugui incomodar. Escrita per Matthieu Delaporte y Alexandre de la Patellière i dirigida per Daniel Veronese

LA MANZANA DE LA DISCORDIA
ESPECTACLE-EXPOSICIÓ

ESCENOTECA (Sevilla)
Dies 2, 3 i 4 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 10€

Escenoteca, transforma l’espai escènic en una sala de museu i als espectadors en els visitants d’aquest. «La Manzana de la discordia » és un espectacle-exposició que transcorre a la sala d’un museu i que apropa als nins la idea de bellesa a través de les diferents èpoques i corrents artístics.
La poma, la fruita més evocadora en paradisos perduts, ofrena en contes enverinats, aposta d’equilibris impossibles al cap de personatges de llegenda, prova irrefutable de la llei de la gravetat, objecte recurrent de bodegons i natures mortes, protagonista de discòrdies entre déus…

FAMILY (ES) 
TEATRO DE LO INESTABLE (València)
Dies 26, 27 i 28 d’octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

Family(es) és una coproducció de Rambleta i Teatre de lo Inestable, una estrena de teatre creatiu, compromès i reivindicatiu que parla dels diferents desnonaments que una persona pot viure o sentir més enllà de la llar. Una obra amb grans pilars, com és Laia Cárdenas, guanyadora d’un premi Max. L’assessorament audiovisual ha sigut realitzat per Álex Serrano, fundador de la singular i original companyia Agrupación Sr. Serrano. La família com a eix central narratiu. Encara que en lloc de família es podria anomenar ramat. Família com a reducte, com a lloc de protecció, armat i blindat, que condiciona l’ésser humà i al qual sembla que estigui obligat a pertànyer. En aquest obra es pregunten com bombardejar aquest reducte? Tenen la resposta: A través d’imprevistos que no es puguin controlar. Així ho expliquen: «la família és bona / la mare t’estima / el pare t’estima / el teu germà t’estima/ tingues fills / molts de fills / molts deutes / compra’t un pis / compra’t un cotxe / deixa de ser qui ets per convertir-te en família» .

EL PATITO NO ES FEO, ES DIFERENTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 12, 13 i 14 d’octubre 19h
Preu: 10€

Un espectacle per a menors de 8 anys i públic familiar, escrit i dirigit per Vicent Vila i que compta amb l’actriu Carmen Lara i l’actor José Blasco. Un musical amb cançons i titelles: Un granger solitari s’ocupa de les feines del camp. Té com a únics amics a Rufa i Rufo, una parella d’ànecs que es passen el dia discutint, fins que arriba Anna, una excursionista que cerca casa per passar les seves vacances. Hans la convida a quedar-se uns dies i mentre neix l’aneguet lleig… Un espectacle on es mostra que el ser diferent no és dolent ni ha d’avergonyir a ningú i que aposta per la integració. Una visió plena d’humor, emocions i ensenyament de valors. Una obra amb cançons, meravelloses titelles i actors.

VIDA
JAVIER ARANDA (Saragossa)
Dies 28, 29 i 30 de setembre 19h
Preu: 12€
PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE TEATRE DE LA FIRA INTERNACIONAL DE TEATRE I DANSA D’OSCA.
Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ésser, com a protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una canastra a la deriva, un viatge… De qualsevol racó, de qualsevol canastra emergeixen brots de vida; vides valuoses, particulars i úniques. Aquest espectacle combina moments plens de tendresa, tractats amb un humor fi, amb la improvisació més àcida de la titella popular. Una constant relació del titellaire amb els titelles, fruit de les seves mans, fruit de l’auto-observació que aquest treball titellaire comporta, sempre amb les mirades còmplices entre el creador titellaire i el titella creat. El més interessant és veure com Vida ens porta a una realitat doble, mitjançant la transformació del recorda. Una realitat construïda amb petits detalls que Javier els fa subtils.

CLARO DE LUNA
MARCELO KATZ (Argentina)
Dissabte 29 de setembre 21h
Preu: 12€
Claro de Luna, Marcelo Katz transita per les dues cares de la vida d’un actor: la seva vida personal, les seves vivències, els seus assoliments i les seves dificultats, i la seva vida laboral, dedicada a l’art del clown. Ambdues històries es van creuant i alimentant mútuament, i permeten comprendre alguns fonaments de la vida dels clowns: actors còmics que pugen a l’escenari per divertir, emocionar, i especialment per establir una forta comunicació amb el públic.

RRRPRRR!
ESTUDI ZERO TEATRE
Dimarts 25 de setembre
Preu: 12€

UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA,INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, després de girar per la península les darreres setmanes amb el muntatge UN CADÀVER EXQUISIT sobre textos dadaístes, dimarts dia 25 de setembre estrena al TEATRE SANS el seu nou muntatge Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle s’ha estrenat avui en funció única i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals previstes serà presentat en temporada al Teatre Sans.

PIANO PIANO
PIANOTAINMENT (Alemanya)
Dijous 6 de setembre 20:30h
Preu: 20€
El dúo acròbata de piano alemany considerat com un dels millors a nivell mundial presenten en funció única al Teatre Sans el seu concert de Comedy Concert. Els dos pianistes i artistes Marcel Dorn i Stephan Weh creen una fantàstica experiència musical amb els seus inusuals arranjaments a quatre mans i una bona dosi d’humor. Un entreteniment musical espectacular amb molts aspectes destacats de la música clàssica, la música de cinema, el pop, el jazz i el blues, amanit amb el polsim d’enginy i acrobàcies dels seus dits.

TEMPORADA 2017-2018

FLAMENC ANDALÚS
ESTUDI ZERO TEATRE
Cada dimecres a les 21:00h
L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi

Adults 27€
Nins fins a 5 anys gratuit

Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús.Proposam tornar a les arrels del folklore que el va inspirar, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc. Transformar un passatge de la seva música en soleá, un altre en seguiriya o bulería. Alhora volem aprofundir en les supersticions i bruixeria connectant amb el misticisme de la cultura espanyola a través de la dansa contemporània. La trama és simple: una gitana és posseïda pel fantasma del seu antic amant sense fe i el seu nou pretendent convenç a una bona amiga per seduir-lo.Cadascuna de les escenes evoca un ambient divers que s’integra a la perfecció en un tapís en moviment de sentiment humà captivador.

ENTREMESES DE CERVANTES
eScola d’Arts escèNiqueS
Del 8 al 17 de juny
De divendres a diumenge 20:30h
Preu: 7€

Aquest muntatge de final de curs dels alumnes de segon i tercer es presenta com una companyia itinerant de teatre del segle d’or, els intèrprets de l’espectacle presenten tres entremesos característics de la producció Cervantina: “El juez de los divorcios”; “El retablo de las maravillas” i “El viejo celoso”. Un magnífic exemple de la creació teatral del més gran geni de la literatura espanyola on es reflecteixen les qualitats del seus llenguatges, la proximitat, la procacitat i les idees transgressores i obertes del dramaturg Cervantes, un avançat a la seva època.

BIENVENIDO, SR. DE LA FUÁ 
TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)
Dies 1, 2 i 3 de juny 
Divendres, dissabte i diumenge 20:30h
Preu: 12€

Aquest espectacle mostra dues riques sevillanes del segle XVII que viatgen a París a la recerca del seu somni; ser dames de la cort francesa. El seu desconeixement de l’idioma i el seu desmesurat afany per entrar a la complicada aristocràcia francesa, les duen a malinterpretar un manuscrit real en el qual creuen haver llegit que el Marquès de la Fuá ve a visitar-les. Una comèdia en la que el ritme per moments és vertiginós, plena de joc de paraules i absurdes situacions que faran que l’espectador no aturi de riure. Una trama basada en dues premisses: la creença que el nostre somni està en mans d’altres, com exposa Berlanga a Bienvenido Mister Marshall. I la pretensió de ser un ésser especial i superior davant els iguals, com Les Precioses Ridícules de Molirere.

LA PRINCESA ANA 
TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)
Dies 1, 2 i 3 de juny 
Divendres, dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€

Premi Sal a Escena, concedit pel Ministeri de Igualdad

Un espectacle que conjuga la millor tradició del conte infantil, amb valors d’amor i tolerància, en una adaptació del relat original de Luisa Guerrero amb la presència d’actors i titelles. Compta amb divertides cançons i coreografies, que s’encomanen als nins, formant un espectacle màgic i ple de color.  La Princesa Ana ha de seguir la tradició, ha de casar-se per a poder regnar al seu país. Només hi ha un problema: ella no vol casar-se amb cap dels prínceps que han demanat la seva mà. Ella només vol seguir sent feliç al costat de la seva millor amiga, una dolça granota. Quan la granota li suggereix que la besi per provar sort, sorprenentment, en lloc d’un príncep blau, apareix una bella jove. A partir d’aquí, hauran de lluitar i demostrar que poden regnar i fer feliços al seu poble igualment, gràcies a l’amor que les uneix. 

VEOLEO
TEATRO ARBOLÉ (Aragó)
Dies 26 i 27 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€

Veoleo intenta apropar els contes de sempre, els que es transmeten de forma oral, als més petits. traslladant l’acció a un lloc imaginàri ple de llibres, paraules i lletres on s’amaguen tots els contes, els coneguts i els que estan per conèixer. La Biblioteca es converteix en espai escènic, on una bruixa estrafolària trasllada als espectadors a un lloc on veure, interpretar, i llegir dos dels contes clàssics més importants de la Literatura Universal. L’aneguet lleig i la Caputxeta Vermella. Dos autors universals Andersen i Perrault units; dos contes coneguts que comporten moralitats senzilles: L’educació en la diferència i la iniciació a la vida i la sorpresa constant. Els llibres de la mà de la Bibliotecària es transformen en titelles i el teatre es converteix en una eina educativa.

 

DIEZ AÑOS DE SOMBRAS
SOMBRAS CHINAS – VALERIA GUGLIETTI
Diumenge 20 de maig a les 17:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

Una col·lecció d’històries projectades pel màgic moviment de les mans i petits accessoris. Les millors escenes i els personatges d’ombres de mans dels deu anys de trajectòria de la companyia. Un espectacle que uneix les diferents arts de les ombres xineses: el cinema mut, la màgia, la tereseta, el còmic, la música, les arts visuals, el teatre, la figura animada.

EL COL·LECCIONISTA CELESTE
COLORÍN COLORADAS
Dissabte 19 de maig a les 17:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

En algun lloc existeix un home gris i corrent, que un dia va descobrir el cel i els seus elements, i es va convertir en el Col·leccionista Celeste, que atrapa les seves preses gràcies a senzills utensilis domèstics. Una reflexió sobre la llibertat, el respecte i l’amor.

Colorín Coloradas és una companyia formada per Blanca Alonso i Elisenda Ibars que crea projeccions de dibuixos, imatges i ombres, que interactuen amb la música, la dansa i la narració.

SIRENA FISSURA
ELÀSTIC NOU PRODUCCIONS
Dissabte 19 de maig a les 18:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

Què succeeix quan no trobes cap sabata de la teva talla? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta? I quan no s’és suficientment femenina o s’és massa efeminat? Daniela intenta encaixar, s’esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. Roc s’adona que, si es mostra tal com és, és rebutjat pels seus companys. I si en descobrir-se l’un en l’altre exploressin el poder de la diferència i l’amistat i junts es fessin més forts?

 


RETRETE CABARETE
EL RETRETE DE DORIAN GRAY (Galicia)
15, 16 i 17 setembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

 

Aquest espectacle mai dorm. Canvia cada pic. Un número entra, un altre surt… l’escenografia varia gairebé a cada representació. Dansa, música, objectes… Amb aquest format mutant presenten els seus nous experiments i els seus clàssics números curts. Deu anys d’experimentació condensats en cinquanta minuts sense paraules.KAUENTOT
KAUEN TEATRE (València)
29, 30 setembre i 1 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

A través de les peripècies de dos veterans actors, al teatre que regenten, es presenta en clau tragicòmica, una diversitat de situacions en el marc de l’actualitat política i social. Els nostres personatges ens conviden a fer un trajecte ple de tendresa, il·lusió, esperança i, sobretot, de molt d’humor i estaran encantats de compartir amb vosaltres aquest viatge a «cap part» que, malauradament, ens ofereix l’actual realitat del món teatral. Però malgrat tot això, estan disposats a seguir lluitant per allò que sempre ha estat la seva vida: el teatre.


¿HAMLET… ES NOMBRE O APELLIDO?
TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)
6, 7 i 8 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

Algú li va demanar a Claudi, el rei de Dinamarca, per què ho va fer? Algú li va demanar si va ser per amor, sexe salvatge o poder? Algú li va demanar al Fantasma de Hamlet per què va tornar? Per justícia? Què és això? A l’infern pels seus excessos i pecats? Es pot tractar justament a qui no va ser just? És des de la profunditat de l’ànima des d’on podem arribar a un pacte de redempció? Algú li va demanar què n’opinava de tot això Yorick? És Hamlet idiota? És Gertrudis Lady McBeth? Es va fer Claudi el beneit? Hamlet és nom o llinatge?EL SILLÓN 
THE WINDGED CRANES (Madrid)
11 i 12 octubre
Dimecres 20:30h i Dijous  a les 12h i 19h
Preu: 12€

Benvinguts al despatx presidencial de la nostra nació. La «candidata» acaba de guanyar les eleccions, convertint-se en «presidenta» de tots els ciutadans. Des de l’altre costat del despatx presidencial, com a públic, presenciarem l’arribada del nou governant. Aquesta obra és una reflexió sobre la influència del poder i una mirada a la trajectòria en corba que va des de l’eufòria i la popularitat a la desil·lusió, descrèdit i aïllament que semblen transitar inevitablement els que ens governen.


 

DIARIS D’ADOLESCÈNCIA 
TEATRO INESTABLE (València)
13, 14 i 15 octubre
Dv i Ds 20:30h i Dg a les 19h
Preu: 12€

Dirigida per Rafa Palomares, ‘Diaris d’adolescència’ és un al·legat a la pròpia adolescència com a etapa de la vida de descobriments iniciàtics apassionants a partir de la pròpia adolescència de les actrius (Maria José Guisado i Maribel Bayona) i de la lectura dels seus diaris, amb un únic llenguatge artístic que és propi de l’adolescència, la poesia, la lírica com a llenguatge d’expressió dels sentiments i com a pensament lúcid de grans poetes en terra bilingüe: Juan Ramón Jiménez, Benedetti, Vicent Andrés Estellés, Julio Cortázar, José Hierro, Salvador Espriu, Lluís Llach, Cerverí de Girona, Joaquín Sabina …


GOLDI LIBRE 
GRUPO CHÉVERE (Galícia)
20 i 21 octubre
Dv i Ds 20:30h
Preu: 12€

Autoretrat d’un insubmís pres a les presons de Felipe González. Un projecte de teatre document fet a partir de la memòria, l’experiència i el testimoni de César Goldi, veí de Teo i actor que el 1993 va ser condemnat a 2 anys, 4 mesos i 1 dia de presó per negar-se a fer el servei militar i la prestació social substitutòria, complint condemna a la presó de la Corunya. Es tracta del primer projecte sorgit de la Berberecheira, un viver teatral custodiat per Chévere amb l’objectiu d’ampliar la documentació escènica de fets i històries que van conformar i segueixen donant forma al món que ens ha tocat viure.


LA DIVINA COMEDIA 
PRODUCCIONES IMPERDIBLES (Andalusia)
27, 28 i 29 octubre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

La Divina Comedia ens ha provocat i empès a recórrer camins de creació. Aquesta perspectiva oberta suggereix la comunió de cada un dels mons que conflueixen en la proposta: un dels textos més importants de la història de la literatura; la música, interpretada en directe, oberta i poderosa, capaç de engendrar sensacions i passions i tancant el cercle la contemplació del món imaginat pel gran Gustavo Doré al voltant de l’obra de Dante; dibuixos que inspiren i que s’omplen de notes musicals per conduir una obra cabdal de la literatura universal.


SOLOS 
YMEDIO TEATRO (Andalusia)
3, 4 i 5 novembre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

Una mirada, còmica i entranyable, pel forat del pany de la casa d’un de tants ancians invisibles. Una vella ràdio consola els rutinaris dies d’Aurelio. Han passat molts anys des que va sortir la darrera fornada de magdalenes del seu forn, un parell de setmanes des que va trepitjar el carrer per última vegada i tot just un instant des que no recorda el que havia oblidat. Sense adonar-se’n ha despertat la veu adormida dels objectes que, animats pel seu deliri, es disfressen de titelles per explicar-li els seus secrets. Un poètic espectacle per riure de la vida.


LA REPÚBLICA DELS CONTES
TANTARANTANA (Catalunya)
10, 11 i 12 novembre
Dv, Ds  i Dg 19h
Preu: 12€ 

Coneix ‘La República dels contes’ on tot és possible. Sabem d’un lloc que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia i llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat. Fent un tomb per la ‘República dels Contes’ descobriràs un munt d’històries acompanyades per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles. Honestedat, igualtat, treball en equip i creativitat.MIRATGES
MÀGIC ALBERT

De 28 desembre a 4 gener (Descans 31 i 1)
a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Una nova producció de l’il·lusionista Màgic Albert, fresca i jove que delectarà a petits i grans amb magnífics números d’il·lusionisme combinats amb la simpatia i l’humor del jove mallorquí. Un muntatge de gran format on l’impossible traspassa les barreres de la lògica. La complicitat amb el públic, l’humor constant i els espectaculars números de màgia, fan de MIRATGES un espectacle per a tota la família. Es veuran des de petits números de màgia clàssica fins a números de grans il·lusions a l’estil David Copperfield on els espectadors gaudiran, entre d’altres, de levitacions impossibles, grans escapismes, espectaculars prediccions de futur i fins i tot presenciaran com es talla en dos a una persona. Aquest nadal vine al Teatre Sans a gaudir d’una experiència inoblidable per a tota la família!


COLORS
ESTUDI ZERO TEATRE

Del 20 al 28 gener 
Ds  i Dg 19h
Preu: 10

Un espectacle oníric, un joc de sensacions i emocions, un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors, un petit homenatge al Llibre de les Meravelles, una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià, Un plantejament obert i suggeridor per a tots els sentits. Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.


LLEGENDÀRIA
ESTUDI ZERO TEATRE

3 i 4  febrer
Dissabte  i Diumenge 19h
Preu: 10€ 

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes. Un viatge extraordinari en una increïble missió a la recerca dels set elements màgics que es troben a racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra. Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen dins pous i coves, naveguen dins la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació. Des de la seva cuina, amb els seus llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca. Un joc escènic senzill basat en les tècniques de narració oral amb una poderosa capacitat de suggestió i transformació que engrescarà tant a nins com a grans, acostant-los i motivant-los al descobriment de la part més màgica de les nostres tradicions.

 


UN CADÀVER EXQUISIT
ESTUDI ZERO TEATRE

Del 16 al 18 febrer
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Preu: 12

Muntatge estrenat el setembre de 2016 en homenatge al centenari de DADÁ al mític CABARET VOLTAIRE (1916-2016). Aquest espectacle pretén reviscolar l’esperit rebel, creatiu, dinàmic, efervescent, provocador, rupturista, transgressor i inspirador amb textos, poemes, cançons i músiques de diferents autors dadaistes. Un muntatge diferent que recrea l’esperit d’un moviment que tanta influència ha tengut en l’art contemporani i l’ambient del cabaret que va inspirar aquesta corrent on el públic es partícip directe del joc i crea també els seus propis poemes dadaistes.


SET MANERES DE SER HAMLET 

JOSEP PERE PEYRÓ

2ª PRÓRROGA!
17 i 24 de febrer i 3 març
Dissabtes 22:00h

PRORROGAT!
27 gener, 3 i 10 febrer
Dissabtes a les 20:30h
12, 13 i 14 gener
Dv i Ds 20:30h i Dg a les 19h

Preu: 12€

Josep Pere Peyró ens presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: entreu a la cuina de l’actor per veure com es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format al Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.SENSE PAGA, NINGÚ PAGA!
ESTUDI ZERO TEATRE
PRORROGAT!
DIES 23, 24 i 25 març

Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Del 9 al 18 març
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h Preu: 12€

Una versió actualitzada i dinàmica del clàssic de D. Fo. Es tracta d’un petit homenatge a aquest admirat autor, creador, actor i director que ens va deixar un bon caramull de comèdies crítiques i divertides amb alguns dels millors moments de l’escena contemporània. Un teatre que fa riure, però que també provoca, fa pensar, fa sentir calfreds, et pot deixar perplex,… però sempre et diverteix fent que la rialla et sacsegi la consciencia.

 CLOSQUES
AINA JAGLA
Del 13 al 15 d’abril
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 10€

Closques parla d’arbres genealògics, patrons de supervivència i camuflatges imposats. La història de tres dones, amb una mena d’efecte dominó, qüestiona els temps que vivim, el camí que hem agafat i els comportaments que tan humans ens fan. Closques és un experiment, un primer intent; una peça de creació que només vol ser escoltada, per parlar d’allò que tanta son ens lleva.  Creat i interpretat per Aina Jagla, llicenciada per l’ESADIB.

 


AL FINAL TOT S’ACABA
SCENARIUM
20, 21 i 22 d’abril
Divendres i Dissabte 20:30h i Diumenge 19h
Preu: 10€

Dues persones atrapades en un espai a on alhora que conviuen, fan feina. Els dos personatges, BOB i TOM mantenen una conversa sobre els temes que els preocupen, sempre amb un to existencialista i còmic, «La vertadera finalitad de la comèdia és ocultar el dolor» Wendy Wasserstein. La relació entre els dos protagonistes es va deteriorant amb el temps, fins al punt de enfrontar-se per idees oposades. La confrontació verbal i física sempre parteix des d’un punt de vista crític amb la nostra societat i la nostra moral. «Fins a quin punt som capaços de defensar els nostres objectius per damunt dels propis ideals i de l’amistat?»


EL PETIT CIRC
CIA MERCÈ FRAMIS – TANTARANTANA (Catalunya)
Dies 27, 28 i 29 d’abril
Divendres, dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€

Espectacle d’ombres i música en clau de circ on objectes i animals donen forma a experiències fabuloses: el nas vermell del pallasso canvia de color per art de màgia; els animals de la granja es converteixen en experts acròbates saltant sobre el llit elàstic; un quadrat, un triangle, un cercle i un rectangle sortegen la força de gravetat fent equilibris sobre un nas; els animals salvatges es converteixen en estrelles de circ mostrant les seves habilitats… La música en anglès ens acompanyarà durant tota la funció. Davall la carpa d’El Petit Circ es conjuguen coneixements i diversió, introduint als més petits en l’aprenentatge de la llengua anglesa.


S’INUNDA VENÈCIA
OVNIPRESENTS
Del 5 i 6 de maig
Dissabte 20:30h i diumenge 19h
Preu: 10€

A S’inunda Venècia, dues parelles es retroben a Venècia durant el fenomen d’aqcua-alta. A causa de les altes pluges, els quatre es veuen obligats a passar tot un dia tancats dins l’hotel , on hi descobriran que no és or tot el que llueix i que les seves vides, tot i que parteixen d’un mateix punt, no tenen res en comú. Amb tintades de la dramatúrgia francesa ‘’de la paraula’’ de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’Inunda Venècia és una comèdia dramàtica sobre les parelles tòxiques, la hipocresia i les expectatives de futur fallides. Una retrat realista sobre la nocivitat de les relacions contaminants, el mal tracte psicològic, i la falta de tolerància en aquesta societat, cada vegada més interconnectada. Perquè tan aquí, com a Venècia, tot fa aigües.

 


7 RATOLINS
PETIT BONHOM
Divendres 18 de maig a les 19h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada, que aprofitarà per a explicar-nos el conte d’uns ratolins als quals ha arribat l’hora de anar- se’n de casa i de trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. Aquesta obra neix de la trobada d’un cantautor i un titellaire amb les ganes de portar un treball conjunt dalt els escenaris.


TEMPORADA 2016-2017

 

AUTÈNTIC FLAMENC
Del 21 de juny al 13 de setembre
Cada dimecres a les 21h
Espectacle per a tots els públics

Desde 15€

Després de l’èxit de les quatre últimes temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Tot això, s’acompanya d’una degustació abans de començar l’espectacle de vins típics de Mallorca i altres productes locals.


KABARET VALENTIN
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 9 al 18 de juny
De divendres a diumenge 20:30h
Espectacle per a adults

Preu: 7€

Enguany el muntatge de final de curs de l’eScola d’Arts escèNiqueS és un treball de cabaret literari sobre dotze peces curtes de Karl Valentin combinades amb algunes coreografies. Valentin, en els seus textos, a partir de situacions quotidianes i banals desconstrueix i distorsiona el llenguatge en un joc que tendeix a l’absurd. El seu teatre és un exponent del cabaret alemany d’entre guerres integrat a les avantguardes de l’època.

 


 

CUL KOMBAT
PATRICIA PARDO (València)
19 i 20 de maig de 2017
A les 20:30h

Preus: 12€

A partir del pretext temàtic de la campanya d’Amnistia Internacional «El meu cos, els meus drets», Sáez i Pardo escriuen Cul Kombat, obra circense-teatral que qüestiona la intromissió en els cossos, en la identitat i la imposició de les categories. Però allunyant-se, lògicament, de la discursivitat que caracteritza Amnistia, per endinsar-se en un llenguatge pròpiament escènic, metafòric. Des del clown gestual però també des del deliri textual. Des de l’humor transgressor però també des de la fragilitat de l’exposició personal.


UN CADÀVER EXQUISIT
ESTUDI ZERO TEATRE

PRORROGAT!!

26, 27 i 28 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

5, 6 i 7 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 15€

Darrer espectacle de la companyia ESTUDI ZERO TEATRE estrenat al setembre de 2016 en homenatge al centenari de DADÁ al mític CABARET VOLTAIRE (1916-2016) que pretén reviscolar l’esperit rebel, creatiu, dinàmic, efervescent, provocador, rupturista, transgressor i inspirador amb textos, poemes, cançons i músiques de diferents autors dadaistes. Un muntatge diferent que recrea l’esperit d’un moviment que tanta influència ha tengut en l’art contemporani.


EL CUMPLEAÑOS DE DRACULIN
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
12, 13 i 14 de maig de 2017
A les 19h

Preus: 10€

Espectacle dirigit a nins i nines a partir de dos anys que narra la història de Dràcula en una versió molt particular en la qual es pretén desmitificar la por i enaltir valors com ara l’amistat, l’amor familiar, la inserció i l’acceptació de la diversitat. Per a la posada en escena s’han utilitzat teresetes i titelles animats per l’actriu Carmen Lara i l’actor Jose Blasco, que a més interpreten algunes de les més conegudes cançons com: La cançó del fantasma, Tombes per aquí, Ballaven els esquelets, Un petit zombi , Twist d’esquelet i Per molts anys.


(QUÉ) MUDA
MARISOL MÉNDEZ
10, 11  i  12 de febrer de 2016
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 12€

Aquesta obra explora les diferents situacions que es viuen quan esdevé una mudança. Quan canviam el nostre entorn i les nostres maneres de viure, muta inevitablement el nostre cos. Què muda quan canviam el terra que ens sosté… amb el passar de les estacions … després d’una guerra… quan un cos ha estat mutilat, violat … davant una situació límit … Què muda amb el naixement i la mort? L’obra combina teatre, cant,  teatro d’objectes, animació, música executada en viu i dansa.

 


MÀGIA SANS-ACIONAL
TRIÁNGULO MÁGICO
6, 7  i  8 de gener
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Un acte variat de màgia, encapçalat per tres il·lusionistes especialitzats en diverses disciplines de l’il·lusionisme, i reconeguts per la Societat Espanyola d’Il·lusionisme. L’humor i la fantasía són presents sense arribar a perdre la intervenció del públic en els efectes presentats. L’espectacle es presenta en forma de «Cabaret Màgic», on l’il·lusionisme cobra protagonisme per sobre d’altres arts. Un repertori propi i original, sumat als grans clàssics de l’il·lusionisme.


IL·LUSIONS DE NADAL
MÀGIC ALBERT
De 25 desembre a 1 gener
Cada dia 20:30h (Descans 31)

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

El Màgic Albert torna amb un nou espectacle d’il·lusions per a tota la família carregat d’humor, màgia, il·lusió i complicitat amb el públic. Amb l’habilitat dels seus trucs, la seva frescor i simpatia farà gaudir tant a petits com a grans.

 


ZAMBOMBÁ NAVIDEÑA FLAMENCA
PALMA FLAMENCO
21 i 22 de desembre
Dimecres i dijous 20:30h

Adults: 15€, Nins i Grups (+10): 12€

Típico espectáculo flamenco Navideño con cante, baile, guitarra, percusión y sorpresas para toda la familia. Actúan en la guitarra Jorge Espejo, en el cante Nuria Millán y Miguel Cano y en el baile Silvia la Chispa y Kiko Carmona.


phoca_thumb_l_arbol-de-mi-vida08EL ÁRBOL DE MI VIDA
PATA TEATRO (Málaga)
16, 17, i 18 de desembre
Dv, Ds i Dg a les 19:00h

PREMIO FETEN 2015

Preu: 10€

L’obra narra en to de comèdia, la vida d’un matrimoni, ELL i ELLA, que comparteixen la seva existència junts. En arribar a la vellesa, a ELLA li agrada seure davall l’Arbre on han viscut tants moments feliços, per recordar la seva història. Parlam del cicle de la vida, mostrant les diferents fases d’ELL: com neix, les seves primeres paraules, el seu pas per l’escola, com es coneixen ELL i ELLA, com neix el seu fill petitó, el primer viatge que emprenen els tres junts. Tots aquests esdeveniments estan escrits en el SEU ARBRE, i poc a poc, a través de les seves fulles coneixem la seva història: la vida d’ÉLL i d’ELLA i tots els moments que van viure junts. Un espectacle que parla en to amable, positiu, afectuós i divertit dels records que anem guardant de les persones amb les que creixem. De tot el que vàrem viure amb ells.

 


capturadepantalla2016-03-02alas21-36-49_noticiaampliada

 

ACOSOS Y DERRIBOS SL
TEATRO INESTABLE (València)
9, 10 i 11 de desembre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Un espectacle carregat de contingut social, que reflecteix la injustícia de la nostra realitat, la divisió imperant que vivim aquests dies entre els de d’alt i els de baix, i la lluita de classes. Dels de damunt i dels de baix , de la crisi o del futur, de la por al futur, de la por al canvi. De la por que tenim tots l’endemà, al canvi, al futur. Estam en un moment en què tot pot i ha de succeïr, en què tot ha de pegar la volta. Els de damunt i els de baix, i prendre decisions que facin que la crisi o estafa en què estem, dignifiqui als de baix i tot es trenqui com un plat que cau. La situació d’aclaparament que es viu a nivell global, en aquest futur boira que es planteja en aquests anys singulars, amb dates possibles de canvi, hem de construir alguna cosa diferent. I tot començarà quan articulem els genolls i comencem a caminar pels plats trencats. I recordar també, qui paga pels plats trencats?


PÁNICOpanico
TARAMBANA (Madrid)
6, 7, i 8 de desembre
Dm, Dx i Dj a les 20:30h

Preu: 12€

Pànic. Adjectiu referent al déu Pan, semidéu dels pastors i ramats, déu de la fertilitat masculina desenfrenada i la naturalesa salvatge. Es diu també de la por extremada o terror produït per l’amenaça d’un perill imminent, i que sovint és col·lectiu i contagiós. Què li passa a l’home quan entra en Pànic? És per ventura evitable? Tres éssers humans col·locats en un món on la pròpia existència està lligada a un pànic generat per la seva pròpia capacitat de percebre la seva existència efímera, la seva fi. Només queda lliurar-se a la disbauxa del déu Pan que ens governa. Aquest projecte neix com a continuació a Kaos Relatiu, l’anterior projecte de la companyia Tarambana, aprofundint en l’existencialisme absurd i relatiu que ens fa el que som com a espècie.

 


Mmilagrobaneraescenografia-silvia-de-martaILAGRO
T. LA ESTACIÓN (Saragossa)
4, 5 i 6 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preu: 12€

El dia del seu aniversari i el seu aniversari de noces, Emma mor, de sobte, sense que res faci sospitar que això pogués ocórrer. Andrés, el seu marit, no vol fer-se a la idea de la desaparició de la seva esposa i de la pèrdua d’algú tan jove i volgut, per la qual cosa intenta que el seu amic, el doctor, la guareixi, però la mort és un fet. Desesperat, Andrés implora el retorn d’Emma que ressuscita però ha perdut tots els records que l’ancoraven a l’amor. És una obra sobre l’amor, sobre la pietat i sobre la identitat de l’ànima allunyada de posicions religioses o místiques i enfocant aquests llocs des d’un punt de vista materialista i hiperrealista ja que, encara que invisibles, aquests llocs on resideix l’amor i l’ànima, potser amb entitat tangible, potser inventats, són materialistament reals ja que incideixen en la conducta i el pensament  de l’ésser humà.

 


Sexto Festival de Teatro de La Rendija. Compañía: La Rendija Teatro.

NEVERMORE
LA RENDIJA (Mèxic)

21, 22, i 23 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Una invitació a l’amor i la mort, el sinistre i allò real, i el deliri d’Edgar Allan Poe. És un recorregut per a 15 espectadors per dos contes i un poema de Poe. El dispositiu de «El Cuervo» consisteix en un cub de gases de tela i 4 projectors on les imatges en moviment i els sons creen un poema visual i sonor. Els espectadors recorren l’espai de la mà dels actors. «Berenice» és un univers de múltiples punts de vista que genera per a l’espectador projeccions fantasmagòriques. La il·luminació a força d’espelmes i llum molt tènue, construeix un univers fantasmal que enganya l’ull humà amb la il·lusió de les ombres.»El Corazón Delator» és un gabinet de curiositats estructurat com teatre d’objectes i instal·lació de participació. Cada espectador rep un reproductor de so i transita per una experiència individual sonora, l’experiència són quinze relats diferents dels personatges del conte de «El Cor Delator».


_1230122

MOZART vs SALIERI
PROD. IMPERDIBLES (Sevilla) 14, 15 i 16 d’octubre Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Hi ha un lloc en l’avantsala de la vida eterna en què els que, suposadament, van ser assassinats es troben els que, suposadament, van ser els seus botxins. Hem imaginat un lloc intemporal, un llimb en què tots dos es troben, un espai on els assassinats es troben amb els seus assassins. Hem procurat una trobada cara a cara entre tots dos. Ens semblava interessant el fet que el tots dos es diguessin directament coses que mai s’havien pogut dir i aconseguir, a partir d’aquest diàleg, desgranar la complexa personalitat de tots dos genis i el moment històric d’una Europa immersa en el «segle de les llums» i a les portes de les grans revolucions que marcaren la nostra història. Tot això inundat, com no, per la música de tots dos, que va marcant el ritme del nostre «cara a cara» potenciat per una posada en escena on intervenen imatges en directe d’ells mateixos.


obra-de-teatro-aventuras-de-quijote-i-sancho

 

AVENTURAS DE SANCHO Y QUIJOTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 11 i 12 d’octubre
Dm i Dx a les 19:00h

Preu: 10€

Gràcies a la promesa de Quixot, Sancho Panza es converteix en governador de l’ínsula Barataria. Allà, enmig de penúries, fam i divertides situacions, enyorarà al seu company d’aventures, revivint la història universal del cavaller de la Manxa. Els nins riuran amb les divertides situacions que viuen els dos protagonistes del clàssic de Cervantes. amb un espectacle preciós, en què es barregen actors, titelles i màscares. Una proposta diferent, senzilla, subtil i molt interessant.


resized_obra-de-teatro-la-calle-del-mariano-18012015-204534LA CALLE DEL MARIANO
PERIGALLO TEATRO (Ávila)
30 de setembre, 1 i 2 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

La història que expliquen es nodreix de nostàlgia i poètica, tendresa i violència, contundència i ambigüitat. Es tracta d’una obra que qüestiona la idea de progrés, defensa el dret a la cultura i convida a tornar al que és important: Vida senzilla. Volem reflectir l’absurd social que hem construït, mostrant a personatges que no són bons ni dolents, sinó individus condicionats per les seves tares d’infància. És el cas de Antuán, Flor i Pedro, que entrecreuen les seves vides per prendre consciència, perdonar-se i seguir jugant. Perquè mai és massa tard per tenir una infància feliç.


SOLAsola
ÁPEIRON TEATRO (Mèxic)
23, 24 i 25 de setembre de 2016
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Sola, Unipersonal d’improvisació a l’estil dels clàssics és una aventura, un risc, un joc d’improvisació que realitza un exercici estilístic com un repte veritablement actoral: la possibilitat de mostrar com en el buit total, un actor se sosté i vola amb les seves eines, la font inesgotable de l’emoció, de la ficció, de la vida escènica. Durant poc més d’una hora veurem com, a partir dels títols o paraules suggerides pel públic, sense més artificis que els recursos de l’actriu, Pilar Villanueva i l’acompanyament musical de Griselda Ashari Martínez, es construeixen petites obres de teatre.


dongiovanni1

DON GIOVANNI Y PULCHINELLA
TEATRO DEL FINIKITO (Madrid)
16, 17 i 18 de setembre de 2016
Dv, Ds i Dg 19:00h

Preu: 10€

Dues «màscares» tradicionals de la Commedia del l’art transporten clandestinament una caixa que mitjançant lazzi, equívocs i amb la complicitat del públic, en uns minuts es converteix en un particular teatret on Don Giovanni i Pulchinella viuran les seves boges aventures a la cort de Nàpols, rumb a Espanya, al mar, a la tempesta, Sevilla, l’infern, etc. Una caixa de sorpreses, un espectacle universal concebut per divertir i fer comprensible als més petits aquest mite internacional, involucrant nins i grans en les aventures que viuran Don Giovanni i Pulchinella.

 

TEMPORADA 2015-2016

resized_PF 13

FLAMENCO de Andalucía
Del 29 de juny al 14 de setembre
Cada dimecres a les 21h
Espectacle per a tots els públics
Desde 15€

Després de l’èxit de les dues últimes temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Tot això, s’acompanya d’una degustació abans de començar l’espectacle de vins típics de Mallorca i altres productes locals.


ZONAUB©RB201622575
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 9 al 19 de juny
De dijous a diumenge 20:30h
Espectacle per a adults
Preu: 7€

Enguany el muntatge de final de curs de l’eScola d’Arts escèNiqueS parteix d’un collage de textos originalment no teatrals de Max Aub. Ens endinsam dins un territori variat amb diferents registres que van de la comèdia al drama, unificats per la prosa poètica del seu autor. Un treball que presenten els alumnes avançats de segon i tercer curs, i que enguany compta també amb la participació d’un parell d’incorporacions de la secció infantil.


vientos_de_mar_37272

VIENTOS DE MAR
HIGIÉNICO PAPEL (Astúries)
Dies 28 i 29 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Dansa per a públic familiar
Preu: 10€

El nostre mar ho duim allà on anam. Al mar jugam, nedam, pescam, prenem el sol … El mar també ens du regals. Al mar, junts, estam bé. Al mar bufa el vent. Respiram vents de mar. Vents de mar és una peça de dansa protagonitzada per Carlos i Pablo Dávila. Pare i fill a la vida real donen vida precisament a un pare i un fill en una història dirigida a un públic a partir de tres anys d’edat. Omar Mesa, de la companyia granadina Da.Te Danza, multipremiada i omnipresent a la Fira Europea de Teatre per a Nins i Nines (Feten), s’ha encarregat de la coreografia.

 


ELS COLORS DEL MÓNIMAG3323
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 20, 21 i 22 de maig
Divendres,dissabte i diumenge 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

Un espectacle interactiu. Un joc de sensacions i emocions. Un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors. Un petit homenatge al Llibre de les Meravelles. Una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià. Un plantejament obert i suggerent per a tots els sentits.
Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.

 


quina pescada en el orfeon mahones

QUINA PESCADA!
DOSNOUDOSMIL (Menorca)

Dies 14 i 15 de maig
Dissabte a les 19h i diumenge a les 12h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

La companyia menorquina DOSNOUDOSMIL presenta QUINA PESCADA! obra de pallassos per a petits i grans. “Necessitam mans per agafar tant de peix!”, diuen els dos protagonistes d’aquest espectacle familiar, on la cura pels detalls es manifesta tant en la història com en l’escenografia i la il·luminació. Teatre d’autor, divertit i participatiu, en què Jordi Pérez i Anselm Serra interpreten els pallassos Suli i Monyaco. Suli i Monyaco, dos germans tossuts, despistats i molt, molt malcriats, surten amb la barqueta de tota la vida amb la idea de complir un desig. Dos divertits pallassos que conviden tota la família, infants i adults de 4 a 99 anys, a acompanyar-los a navegar enmig de la mar.


FORMAS  Shapes_108 
ZIG ZAG DANZA (Astúries)
Dies 30 d’abril i 1 de maig
Dissabte i diumenge a les 19:00h
Dansa per a públic familiar
Preu: 10€
 

Un innovador treball on el moviment, el teatre d’objectes i els efectes visuals es donen la mà per crear un espectacle sorprenent. A través de moments d’acció, i altres de gran quietud, els espectadors ens acompanyen en un viatge a través del qual les imatges que es presenten davant seu, s’aniran transformant submergint-los al suggerent món de les «Formes». A partir d’un plantejament escènic proper descomponem les diferents parts del cos humà, component de nou a partir d’elles amb l’ajuda de diferents volums i materials, jugant amb la màgia i les possibilitats que ens ofereixen la llum negra i les formes creades a partir del moviment del cos.


5CarrerSans (11)5 CARRER SANS
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 11, 12 i 13 de març
Divendres i dissabte 20:30h
i diumenge a les 19h

Funció extraordinària!
Dissabte 19 de maç a les 20:30h
Preu: 15€

S’obren les portes del 5, Carrer Sans, i podreu entrar dins un casal transformat en una antiga finca dels anys 60 a on hi viuen botiguers i porteres, policies i lladres, capellans i viudes, fresques i franceses, senyores i criades, nins i grans,… i molt més personatges que tractats des d’un punt de vista caricaturesc ens faran riure de bon de veres.
Muntatge divertit i molt dinàmic que es desenvolupa en diferents espais del Teatre Sans, habitacions, diverses estances, al pati, als balcons i al carrer simultàniament, l’escenari és tot l’edifici.
Un espectacle diferent, innovador, actiu, còmic i molt desbaratat inspirat en la historieta gràfica del moment i la peculiar comunitat de veïnats que habitaven l’edifici i el seu entorn en aquella època.
Tota la família podrà formar part d’aquesta entranyable historieta traslladant-se en el temps envoltats per l’imaginari d’aquells anys i sent còmplices dels embulls dels seus protagonistes.


FRÀGIL
wall_big_dos_personajes_fragilCLOWNIDOSCOPI (Eivissa)
Diumenge 28 de febrer a les 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

Un espectacle de clown per a tota la família en el que no utilitzen paraules per explicar una història plena d’humor, tendresa i poesia. Una historia que ens parla sobre l’acceptació dels canvis i ens recorda la importància de respectar les diferents maneres d’entendre la vida.

En Jap i en Nut treballen a l’altre costat de la realitat on vivim. Son els encarregats de canviar l’escenografia que ens envolta, transformant el nostre paisatge quan, per exemple, arriben les diferents estacions de l’any. En la seva monòtona feina, els acompanya sempre un simpàtic ocellet amb el qui tot resulta més divertit. Però la seva rutina, tant antiga com el temps mateix, es veurà alterada per un fet que canviarà les seves vides per a sempre.


Augment (11)

L’AUGMENT de Georges Perec
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 12, 13 i 14 de febrer
Divendres i dissabte 20:30h
Diumenge a les 19h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

L’Augment descriu les diferents etapes que un empleat subaltern ha de recórrer per aconseguir demanar al seu cap de servei, un augment de sou. El text és un joc de repetició de totes les hipòtesis possibles. S’utilitzen de forma laberíntica i seguint fórmules matemàtiques un joc d’alternatives exhaustiu que recorda als mots encreuats. És una peça que en origen era un organigrama o full de ruta, que es va anar transformant primer en una peça radiofònica i després mitjançant insòlites connexions en un espectacle teatral on l’espectador és el mateix demandant de l’augment de salari. El joc que ens planteja L’Augment, ens remet en part a treballs anteriors de la companyia com Exercicis d’Estil de Raymond Queneau, o a La Cantant Calba/Les Cadires d’Eugène Ionesco. Partint d’un material literari, interessant i atractiu, crític i divertit, alternatiu i entretingut, l’espectacle combina diferents gèneres teatrals en un treball innovador d’investigació i improvisació.


EL MOLINET MÀGICel molinet magic
ENGRUNA TEATRE (Catalunya)
Del 29, 30 i 31 de gener
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€
Aquesta obra ens ensenya que quan ens fan un regal especial (com una joguina o un conte…) hem de saber-ho compartir i no viure-ho amb avarícia o enveja. Tot això queda palès a través del conte tradicional «El Molinet de sal», utilitzant un llenguatge molt visual i poètic per potenciar l’imaginari i la creativitat dels nins i nines.


CUCU HAIKU (Castellà)Cucu-Haiku-nacen-las-mariposas
ESCENA MIRIÑAQUE (Cantàbria)
Dies 23 i 24 de gener
Dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€
PREMI FETEN 2013 AL MILLOR VESTUARI
PREIMI PECCA AL MILLOR PROJECTE CUTURAL
NOMINAT MILLOR ESPECTACLE INFANTIL ALS PREMIS MAX
NOMINAT DIRECCIÓ D’ESCENA ALS PREMIS MAX

Cucu HAIKU és una delicada forma visual i poètica per als més petits. La màgia del color i de l’instant present. Un jardí, les estacions del temps, un plàcid viatge per la naturalesa i les seves variacions. Estiu, tardor, hivern i primavera són els escenaris de les coses senzilles i els seus grans canvis. Perquè tots creixem i ens transformam. Un viatge per l’arc de Sant Martí amb els set amics del vent. Espectacle visual i interdisciplinari, imaginat pels més petits a partir d’un any.


Foto VICTOR Y EL MONSTRUO 1 380KBVÍCTOR I EL MONSTRE
ESENCIA PRODUCCIONES – FERRERET TEATRE (Osca-Mallorca)
Divendres 22 de gener a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Un clàssic plenament actual amb un enfocament diferent treballat amb dues actrius que interpreten i manipulen. Una trepidant història de terror que pretén divertir i fer reflexionar. La gran popularitat de la novel•la ha suposat també una divulgació parcial i sovint simplificadora de la història original. La imatge més recurrent del monstre està relacionada amb la seva utilització en pel•lícules de terror poc fidels a l’argument original. Aquesta adaptació pretén tornar a explicar la història tal com es va concebre.

 


AMOR DE CUENTOS (Castellà)zcJEVeNhQ2GoMUOdL8qIs4
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 15, 16 i 17 de gener
De divendres a diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Amb ritme de poema
‘Contes… contes…! Venc contes! Així pregona la seva fantasiosa mercaderia el personatge de “La Niña que riega la Albahaca y el Príncipe Preguntón” de Federico García Lorca, una de les històries que es representen en aquest «Amor de Cuentos». Les titelles representen també la faula de «Historia de Burros», el curiós cas del «culete rebelde» d’Omar Pompeyo i es disfressen de pirates a «La Princesa del mar de la Trola». Tots aquests fabulosos contes amanitzats amb poemes d’Alberti, Bécquer, Machado i Gloria Fuertes. Versos sonors, meravellosos i cantarins que acompanyaran als nostres nins durant tota la seva vida. Un espectacle que es cola pels ulls i les orelles, que explota amb el riure i que fa niu al cor. Fantasia i poesia per a aquests temps tan prosaics i tan seriosos.


resized_Miguel Gavilan

AIXÒ ÉS MÀGIA 2ª Edició
MIGUEL GAVILÁN
Del 25 de desembre al 3 de gener
De divendres a diumenge
Divendres 20:30h,
Dissabte i diumenge a les 12h i a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Amb noves il·lusions i trucs torna la màgia, elegància i il·lusió d’aquest espectacle de l’art de la prestidigitació de la mà de Miguel Gavilán. Vint-i-quatre anys d’experiència sobre els millors escenaris nacionals i internacionals, i guardonat amb de dos dels millors premis que es poden atorgar en aquest art.


PEZESresized_pezes (10)
ULTRAMARINOS DE LUCAS (Castella-la Manxa)
Dies 18, 19 i 20 de desembre de 2015
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

PeZes propone al niño y a la niña una experiencia artística, sumergiéndolos en un universo líquido, que les pertenece, nos pertenece, ya desde antes de nacer. PeZes habla sobre el origen, el principio, el camino hacia la vida, el niño que inicia el camino y resuena al mundo, ni más, ni menos.
PeZes quiere compartir la breve memoria de sus espectadores, flotar juntos sobre el intenso recuerdo de aquellos tiempos en los que todos fuimos peces, todo sin saberlo. Creemos olvidar aquella condición acuática, pero queda grabada en algún rincón sensible de nuestra memoria, y permanece imborrable.


js sombrero

JUAN SALVADOR TRAMOYA
LA MONA ILUSTRE (Xile)
Dies 7 i 8 de desembre de 2015 Dilluns i dimarts a les 20:30h
Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

He aquí el relato de un inútil que puede convertir motas de polvo en palomas mensajeras. Incapaz de aplastar a un mosquito amigo. Es la historia de un cerebro diminuto lleno de planetas extraños, de chicles globo aerostático, de jefes monstruo. Un cuento silencioso enmarcado en parajes imaginarios insólitos. Lugares en los que es posible que una gotera inunde una habitación de la que hay que salir nadando, universos en los que uno puede caerse de la luna, a la que previamente subió por una escalera de teatro… Este es el mundo de Juan Tramoya, que cuida un teatro desde que tiene recuerdo. Un hombre con una imaginación desbordante, de la que nadie tiene noticia. Un ser invisible que quiere ser actor, pero nació torpe como un cerrojo… Nació tramoya, como su padre, como su abuelo. Juan Salvador Tramoya es una fábula tragicómica sobre lo que somos, lo que queremos ser y lo que podemos ser. Es la gesta epicómica de un hombre sencillo que quiere volar.


untitled1recoveredCAMBÓ/COMPANYS TEATRE DE PONENT (Barcelona) Dies 27, 28 i 29 de novembre de 2015 Divendres i Dissabte 20:30h
i diumenge 19:00h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

La primera part és el discurs pronunciat per Cambó al Parlament de la República Espanyola el 30 de novembre de 1934 després dels fets del 6 d’octubre d’aquell any. Cambó defensa la conducta de la Lliga Catalana en els dies de la sublevació i defensa l’Estatut, en uns moments en els que la seva vigència és pràcticament nul•la en ser substituït per un règim d’excepció. La segona part és el discurs pronunciat per Lluís Companys al Parlament de Catalunya el 5 de maig de 1936 amb l’objectiu de donar a conèixer els mòbils i la justificació dels fets del 6 d’octubre. Companys defensa el sentit originari de la República i les llibertats de Catalunya.


INTERRUPTED
TEATRO EN VILO (Madrid) 
Dies 13, 14 i 15 de novembre de 2015
Divendres i Dissabte 20:30h

i diumenge 19:00h
Espectacle per adults

Interrupted és una divertida comèdia sobre com una vida perfecta pot esdevenir un infern de la forma més inesperada. Anabel és una dona d’èxit que viu pujada a l’onada frenètica del seu temps i ho pagarà. La rutina de la protagonista és una maquinària teatral d’alta precisió el funcionament que es veurà bruscament interromput per un tràgic destí… En 65 minuts serem testimonis de com, en només 6 dies, Anabel perd progressivament el control de la seva vida fins a nedar en un absolut i absurd caos. Una irreverent i original comèdia, inspirada en l’esclat de la bombolla de seguretat i benestar que ens havia emparat fins fa poc. Ho tens tot baix control? Llavors és que no vas prou ràpid!

MILLOR COMPANYIA EMERGENT LONDON MIMETIC FESTIVAL
BEST TALENT MADRID 2013 – TEATROS DEL CANAL


EL HOMBRE MENGUANTE
PEREZ&DISLA (València)
Dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2015 a les 20:30h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

Vas construint la teva biografia com un relat singular. Però un dia t’adones que la camisa et va gran; no saps per què, però alguna cosa ja no encaixa. Cada vegada et costa més pujar les escales que et porten a casa. No saps si t’estàs fent petit o si el món et va gran. Amb un humor intel·ligent, Pérez&Disla ens descobreixen que potser no som grans persones i que, per a molts, és possible que siguem invisibles; però som aquí, aquí seguim i no ens resignem a desaparèixer. Continuem lluitant; no tenim cap altra opció. AMB HUMOR APRENDREM A VIURE EN UN ENTORN HOSTIL


carnaval_de_los_animales-p-0fa2eEL CARNAVAL DE LOS ANIMALES
EL CURRO DT (Madrid)
Dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2015
Divendres, dissabte i diumenge 19:00h
Espectacle de dansa per a nins
Preu: 10€

Un espectacle de Marcela Aguilar per a infants de totes les edats on l’objectiu és acostar-l@s a l’univers de la dansa i, seguint les intencions de Saint-Saëns, al de la música clàssica. La desfilada d’estranys personatges transcorre així. Arriba el lleó, que és un rei molt furiós. Segueixen les gallines que són dues mestresses escandaloses. Després vénen les gaseles, que són dues atlètiques esportistes. La tortuga amb la seva gran pamela, que és una vella que recorda que ballava el Can Can. Els elefants que són dos pesats hivernals amb les seves bufandes. La mare cangur que guarda afectuosament a la seva cria al davantal. Els peixos són tres banyistes tancats dins un aquari. L’ase, amb les seves grans ulleres, que és el beneit que no entén la lliçó. Els cercadors d’aus que persegueixen al cucut. Els ocells que són tres netejadors amb el plomall encallat al cap. Els pianistes que són nins jugant a fer concerts. Els esquelets que són tan aturats que ni controlen els passos. I el cigne, que és la ballarina de ballet de puntetes, amb dos espectadors renaixentistes que la miren des de la llotja del teatre real d’algun palau.