Programació Temporades Anteriors

TEMPORADA 2016-2017

 

AUTÈNTIC FLAMENC
Del 21 de juny al 13 de setembre
Cada dimecres a les 21h
Espectacle per a tots els públics

Desde 15€

Després de l’èxit de les quatre últimes temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Tot això, s’acompanya d’una degustació abans de començar l’espectacle de vins típics de Mallorca i altres productes locals.


KABARET VALENTIN
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 9 al 18 de juny
De divendres a diumenge 20:30h
Espectacle per a adults

Preu: 7€

Enguany el muntatge de final de curs de l’eScola d’Arts escèNiqueS és un treball de cabaret literari sobre dotze peces curtes de Karl Valentin combinades amb algunes coreografies. Valentin, en els seus textos, a partir de situacions quotidianes i banals desconstrueix i distorsiona el llenguatge en un joc que tendeix a l’absurd. El seu teatre és un exponent del cabaret alemany d’entre guerres integrat a les avantguardes de l’època.

 


 

CUL KOMBAT
PATRICIA PARDO (València)
19 i 20 de maig de 2017
A les 20:30h

Preus: 12€

A partir del pretext temàtic de la campanya d’Amnistia Internacional «El meu cos, els meus drets», Sáez i Pardo escriuen Cul Kombat, obra circense-teatral que qüestiona la intromissió en els cossos, en la identitat i la imposició de les categories. Però allunyant-se, lògicament, de la discursivitat que caracteritza Amnistia, per endinsar-se en un llenguatge pròpiament escènic, metafòric. Des del clown gestual però també des del deliri textual. Des de l’humor transgressor però també des de la fragilitat de l’exposició personal.


UN CADÀVER EXQUISIT
ESTUDI ZERO TEATRE

PRORROGAT!!

26, 27 i 28 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

5, 6 i 7 de maig de 2017
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 15€

Darrer espectacle de la companyia ESTUDI ZERO TEATRE estrenat al setembre de 2016 en homenatge al centenari de DADÁ al mític CABARET VOLTAIRE (1916-2016) que pretén reviscolar l’esperit rebel, creatiu, dinàmic, efervescent, provocador, rupturista, transgressor i inspirador amb textos, poemes, cançons i músiques de diferents autors dadaistes. Un muntatge diferent que recrea l’esperit d’un moviment que tanta influència ha tengut en l’art contemporani.


EL CUMPLEAÑOS DE DRACULIN
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
12, 13 i 14 de maig de 2017
A les 19h

Preus: 10€

Espectacle dirigit a nins i nines a partir de dos anys que narra la història de Dràcula en una versió molt particular en la qual es pretén desmitificar la por i enaltir valors com ara l’amistat, l’amor familiar, la inserció i l’acceptació de la diversitat. Per a la posada en escena s’han utilitzat teresetes i titelles animats per l’actriu Carmen Lara i l’actor Jose Blasco, que a més interpreten algunes de les més conegudes cançons com: La cançó del fantasma, Tombes per aquí, Ballaven els esquelets, Un petit zombi , Twist d’esquelet i Per molts anys.


(QUÉ) MUDA
MARISOL MÉNDEZ
10, 11  i  12 de febrer de 2016
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preus: 12€

Aquesta obra explora les diferents situacions que es viuen quan esdevé una mudança. Quan canviam el nostre entorn i les nostres maneres de viure, muta inevitablement el nostre cos. Què muda quan canviam el terra que ens sosté… amb el passar de les estacions … després d’una guerra… quan un cos ha estat mutilat, violat … davant una situació límit … Què muda amb el naixement i la mort? L’obra combina teatre, cant,  teatro d’objectes, animació, música executada en viu i dansa.

 


MÀGIA SANS-ACIONAL
TRIÁNGULO MÁGICO
6, 7  i  8 de gener
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Un acte variat de màgia, encapçalat per tres il·lusionistes especialitzats en diverses disciplines de l’il·lusionisme, i reconeguts per la Societat Espanyola d’Il·lusionisme. L’humor i la fantasía són presents sense arribar a perdre la intervenció del públic en els efectes presentats. L’espectacle es presenta en forma de “Cabaret Màgic”, on l’il·lusionisme cobra protagonisme per sobre d’altres arts. Un repertori propi i original, sumat als grans clàssics de l’il·lusionisme.


IL·LUSIONS DE NADAL
MÀGIC ALBERT
De 25 desembre a 1 gener
Cada dia 20:30h (Descans 31)

Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

El Màgic Albert torna amb un nou espectacle d’il·lusions per a tota la família carregat d’humor, màgia, il·lusió i complicitat amb el públic. Amb l’habilitat dels seus trucs, la seva frescor i simpatia farà gaudir tant a petits com a grans.

 

 


 

ZAMBOMBÁ NAVIDEÑA FLAMENCA
PALMA FLAMENCO
21 i 22 de desembre
Dimecres i dijous 20:30h

Adults: 15€, Nins i Grups (+10): 12€

Típico espectáculo flamenco Navideño con cante, baile, guitarra, percusión y sorpresas para toda la familia. Actúan en la guitarra Jorge Espejo, en el cante Nuria Millán y Miguel Cano y en el baile Silvia la Chispa y Kiko Carmona.


phoca_thumb_l_arbol-de-mi-vida08EL ÁRBOL DE MI VIDA
PATA TEATRO (Málaga)
16, 17, i 18 de desembre
Dv, Ds i Dg a les 19:00h

PREMIO FETEN 2015

Preu: 10€

L’obra narra en to de comèdia, la vida d’un matrimoni, ELL i ELLA, que comparteixen la seva existència junts. En arribar a la vellesa, a ELLA li agrada seure davall l’Arbre on han viscut tants moments feliços, per recordar la seva història. Parlam del cicle de la vida, mostrant les diferents fases d’ELL: com neix, les seves primeres paraules, el seu pas per l’escola, com es coneixen ELL i ELLA, com neix el seu fill petitó, el primer viatge que emprenen els tres junts. Tots aquests esdeveniments estan escrits en el SEU ARBRE, i poc a poc, a través de les seves fulles coneixem la seva història: la vida d’ÉLL i d’ELLA i tots els moments que van viure junts. Un espectacle que parla en to amable, positiu, afectuós i divertit dels records que anem guardant de les persones amb les que creixem. De tot el que vàrem viure amb ells.

 


capturadepantalla2016-03-02alas21-36-49_noticiaampliada

 

ACOSOS Y DERRIBOS SL
TEATRO INESTABLE (València)
9, 10 i 11 de desembre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Un espectacle carregat de contingut social, que reflecteix la injustícia de la nostra realitat, la divisió imperant que vivim aquests dies entre els de d’alt i els de baix, i la lluita de classes. Dels de damunt i dels de baix , de la crisi o del futur, de la por al futur, de la por al canvi. De la por que tenim tots l’endemà, al canvi, al futur. Estam en un moment en què tot pot i ha de succeïr, en què tot ha de pegar la volta. Els de damunt i els de baix, i prendre decisions que facin que la crisi o estafa en què estem, dignifiqui als de baix i tot es trenqui com un plat que cau. La situació d’aclaparament que es viu a nivell global, en aquest futur boira que es planteja en aquests anys singulars, amb dates possibles de canvi, hem de construir alguna cosa diferent. I tot començarà quan articulem els genolls i comencem a caminar pels plats trencats. I recordar també, qui paga pels plats trencats?


PÁNICOpanico
TARAMBANA (Madrid)
6, 7, i 8 de desembre
Dm, Dx i Dj a les 20:30h

Preu: 12€

Pànic. Adjectiu referent al déu Pan, semidéu dels pastors i ramats, déu de la fertilitat masculina desenfrenada i la naturalesa salvatge. Es diu també de la por extremada o terror produït per l’amenaça d’un perill imminent, i que sovint és col·lectiu i contagiós. Què li passa a l’home quan entra en Pànic? És per ventura evitable? Tres éssers humans col·locats en un món on la pròpia existència està lligada a un pànic generat per la seva pròpia capacitat de percebre la seva existència efímera, la seva fi. Només queda lliurar-se a la disbauxa del déu Pan que ens governa. Aquest projecte neix com a continuació a Kaos Relatiu, l’anterior projecte de la companyia Tarambana, aprofundint en l’existencialisme absurd i relatiu que ens fa el que som com a espècie.


Mmilagrobaneraescenografia-silvia-de-martaILAGRO
T. LA ESTACIÓN (Saragossa)
4, 5 i 6 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19:00h

Preu: 12€

El dia del seu aniversari i el seu aniversari de noces, Emma mor, de sobte, sense que res faci sospitar que això pogués ocórrer. Andrés, el seu marit, no vol fer-se a la idea de la desaparició de la seva esposa i de la pèrdua d’algú tan jove i volgut, per la qual cosa intenta que el seu amic, el doctor, la guareixi, però la mort és un fet. Desesperat, Andrés implora el retorn d’Emma que ressuscita però ha perdut tots els records que l’ancoraven a l’amor. És una obra sobre l’amor, sobre la pietat i sobre la identitat de l’ànima allunyada de posicions religioses o místiques i enfocant aquests llocs des d’un punt de vista materialista i hiperrealista ja que, encara que invisibles, aquests llocs on resideix l’amor i l’ànima, potser amb entitat tangible, potser inventats, són materialistament reals ja que incideixen en la conducta i el pensament  de l’ésser humà.

 


Sexto Festival de Teatro de La Rendija. Compañía: La Rendija Teatro.

NEVERMORE
LA RENDIJA (Mèxic)

21, 22, i 23 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Una invitació a l’amor i la mort, el sinistre i allò real, i el deliri d’Edgar Allan Poe. És un recorregut per a 15 espectadors per dos contes i un poema de Poe. El dispositiu de “El Cuervo” consisteix en un cub de gases de tela i 4 projectors on les imatges en moviment i els sons creen un poema visual i sonor. Els espectadors recorren l’espai de la mà dels actors. “Berenice” és un univers de múltiples punts de vista que genera per a l’espectador projeccions fantasmagòriques. La il·luminació a força d’espelmes i llum molt tènue, construeix un univers fantasmal que enganya l’ull humà amb la il·lusió de les ombres.”El Corazón Delator” és un gabinet de curiositats estructurat com teatre d’objectes i instal·lació de participació. Cada espectador rep un reproductor de so i transita per una experiència individual sonora, l’experiència són quinze relats diferents dels personatges del conte de “El Cor Delator”.


_1230122

MOZART vs SALIERI
PROD. IMPERDIBLES (Sevilla) 14, 15 i 16 d’octubre Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Hi ha un lloc en l’avantsala de la vida eterna en què els que, suposadament, van ser assassinats es troben els que, suposadament, van ser els seus botxins. Hem imaginat un lloc intemporal, un llimb en què tots dos es troben, un espai on els assassinats es troben amb els seus assassins. Hem procurat una trobada cara a cara entre tots dos. Ens semblava interessant el fet que el tots dos es diguessin directament coses que mai s’havien pogut dir i aconseguir, a partir d’aquest diàleg, desgranar la complexa personalitat de tots dos genis i el moment històric d’una Europa immersa en el “segle de les llums” i a les portes de les grans revolucions que marcaren la nostra història. Tot això inundat, com no, per la música de tots dos, que va marcant el ritme del nostre “cara a cara” potenciat per una posada en escena on intervenen imatges en directe d’ells mateixos.


obra-de-teatro-aventuras-de-quijote-i-sancho

 

AVENTURAS DE SANCHO Y QUIJOTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 11 i 12 d’octubre
Dm i Dx a les 19:00h

Preu: 10€

Gràcies a la promesa de Quixot, Sancho Panza es converteix en governador de l’ínsula Barataria. Allà, enmig de penúries, fam i divertides situacions, enyorarà al seu company d’aventures, revivint la història universal del cavaller de la Manxa. Els nins riuran amb les divertides situacions que viuen els dos protagonistes del clàssic de Cervantes. amb un espectacle preciós, en què es barregen actors, titelles i màscares. Una proposta diferent, senzilla, subtil i molt interessant.


resized_obra-de-teatro-la-calle-del-mariano-18012015-204534LA CALLE DEL MARIANO
PERIGALLO TEATRO (Ávila)
30 de setembre, 1 i 2 d’octubre
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

La història que expliquen es nodreix de nostàlgia i poètica, tendresa i violència, contundència i ambigüitat. Es tracta d’una obra que qüestiona la idea de progrés, defensa el dret a la cultura i convida a tornar al que és important: Vida senzilla. Volem reflectir l’absurd social que hem construït, mostrant a personatges que no són bons ni dolents, sinó individus condicionats per les seves tares d’infància. És el cas de Antuán, Flor i Pedro, que entrecreuen les seves vides per prendre consciència, perdonar-se i seguir jugant. Perquè mai és massa tard per tenir una infància feliç.


SOLAsola
ÁPEIRON TEATRO (Mèxic)
23, 24 i 25 de setembre de 2016
Dv, Ds 20:30h  i Dg 19:00h

Preu: 12€

Sola, Unipersonal d’improvisació a l’estil dels clàssics és una aventura, un risc, un joc d’improvisació que realitza un exercici estilístic com un repte veritablement actoral: la possibilitat de mostrar com en el buit total, un actor se sosté i vola amb les seves eines, la font inesgotable de l’emoció, de la ficció, de la vida escènica. Durant poc més d’una hora veurem com, a partir dels títols o paraules suggerides pel públic, sense més artificis que els recursos de l’actriu, Pilar Villanueva i l’acompanyament musical de Griselda Ashari Martínez, es construeixen petites obres de teatre.


dongiovanni1

DON GIOVANNI Y PULCHINELLA
TEATRO DEL FINIKITO (Madrid)
16, 17 i 18 de setembre de 2016
Dv, Ds i Dg 19:00h

Preu: 10€

Dues “màscares” tradicionals de la Commedia del l’art transporten clandestinament una caixa que mitjançant lazzi, equívocs i amb la complicitat del públic, en uns minuts es converteix en un particular teatret on Don Giovanni i Pulchinella viuran les seves boges aventures a la cort de Nàpols, rumb a Espanya, al mar, a la tempesta, Sevilla, l’infern, etc. Una caixa de sorpreses, un espectacle universal concebut per divertir i fer comprensible als més petits aquest mite internacional, involucrant nins i grans en les aventures que viuran Don Giovanni i Pulchinella.

 

TEMPORADA 2015-2016

 

resized_PF 13

FLAMENCO de Andalucía
Del 29 de juny al 14 de setembre
Cada dimecres a les 21h
Espectacle per a tots els públics
Desde 15€

Després de l’èxit de les dues últimes temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Tot això, s’acompanya d’una degustació abans de començar l’espectacle de vins típics de Mallorca i altres productes locals.


ZONAUB©RB201622575
ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES
Del 9 al 19 de juny
De dijous a diumenge 20:30h
Espectacle per a adults
Preu: 7€

Enguany el muntatge de final de curs de l’eScola d’Arts escèNiqueS parteix d’un collage de textos originalment no teatrals de Max Aub. Ens endinsam dins un territori variat amb diferents registres que van de la comèdia al drama, unificats per la prosa poètica del seu autor. Un treball que presenten els alumnes avançats de segon i tercer curs, i que enguany compta també amb la participació d’un parell d’incorporacions de la secció infantil.


vientos_de_mar_37272

VIENTOS DE MAR
HIGIÉNICO PAPEL (Astúries)
Dies 28 i 29 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Dansa per a públic familiar
Preu: 10€

El nostre mar ho duim allà on anam. Al mar jugam, nedam, pescam, prenem el sol … El mar també ens du regals. Al mar, junts, estam bé. Al mar bufa el vent. Respiram vents de mar. Vents de mar és una peça de dansa protagonitzada per Carlos i Pablo Dávila. Pare i fill a la vida real donen vida precisament a un pare i un fill en una història dirigida a un públic a partir de tres anys d’edat. Omar Mesa, de la companyia granadina Da.Te Danza, multipremiada i omnipresent a la Fira Europea de Teatre per a Nins i Nines (Feten), s’ha encarregat de la coreografia.

 


ELS COLORS DEL MÓNIMAG3323
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 20, 21 i 22 de maig
Divendres,dissabte i diumenge 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

Un espectacle interactiu. Un joc de sensacions i emocions. Un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors. Un petit homenatge al Llibre de les Meravelles. Una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià. Un plantejament obert i suggerent per a tots els sentits.
Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.

 


quina pescada en el orfeon mahones

QUINA PESCADA!
DOSNOUDOSMIL (Menorca)

Dies 14 i 15 de maig
Dissabte a les 19h i diumenge a les 12h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

La companyia menorquina DOSNOUDOSMIL presenta QUINA PESCADA! obra de pallassos per a petits i grans. “Necessitam mans per agafar tant de peix!”, diuen els dos protagonistes d’aquest espectacle familiar, on la cura pels detalls es manifesta tant en la història com en l’escenografia i la il·luminació. Teatre d’autor, divertit i participatiu, en què Jordi Pérez i Anselm Serra interpreten els pallassos Suli i Monyaco. Suli i Monyaco, dos germans tossuts, despistats i molt, molt malcriats, surten amb la barqueta de tota la vida amb la idea de complir un desig. Dos divertits pallassos que conviden tota la família, infants i adults de 4 a 99 anys, a acompanyar-los a navegar enmig de la mar.


FORMAS  Shapes_108 
ZIG ZAG DANZA (Astúries)
Dies 30 d’abril i 1 de maig
Dissabte i diumenge a les 19:00h
Dansa per a públic familiar
Preu: 10€
 

Un innovador treball on el moviment, el teatre d’objectes i els efectes visuals es donen la mà per crear un espectacle sorprenent. A través de moments d’acció, i altres de gran quietud, els espectadors ens acompanyen en un viatge a través del qual les imatges que es presenten davant seu, s’aniran transformant submergint-los al suggerent món de les “Formes”. A partir d’un plantejament escènic proper descomponem les diferents parts del cos humà, component de nou a partir d’elles amb l’ajuda de diferents volums i materials, jugant amb la màgia i les possibilitats que ens ofereixen la llum negra i les formes creades a partir del moviment del cos.


 

5CarrerSans (11)5 CARRER SANS
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 11, 12 i 13 de març
Divendres i dissabte 20:30h
i diumenge a les 19h

Funció extraordinària!
Dissabte 19 de maç a les 20:30h
Preu: 15€

S’obren les portes del 5, Carrer Sans, i podreu entrar dins un casal transformat en una antiga finca dels anys 60 a on hi viuen botiguers i porteres, policies i lladres, capellans i viudes, fresques i franceses, senyores i criades, nins i grans,… i molt més personatges que tractats des d’un punt de vista caricaturesc ens faran riure de bon de veres.
Muntatge divertit i molt dinàmic que es desenvolupa en diferents espais del Teatre Sans, habitacions, diverses estances, al pati, als balcons i al carrer simultàniament, l’escenari és tot l’edifici.
Un espectacle diferent, innovador, actiu, còmic i molt desbaratat inspirat en la historieta gràfica del moment i la peculiar comunitat de veïnats que habitaven l’edifici i el seu entorn en aquella època.
Tota la família podrà formar part d’aquesta entranyable historieta traslladant-se en el temps envoltats per l’imaginari d’aquells anys i sent còmplices dels embulls dels seus protagonistes.


FRÀGIL
wall_big_dos_personajes_fragilCLOWNIDOSCOPI (Eivissa)
Diumenge 28 de febrer a les 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

Un espectacle de clown per a tota la família en el que no utilitzen paraules per explicar una història plena d’humor, tendresa i poesia. Una historia que ens parla sobre l’acceptació dels canvis i ens recorda la importància de respectar les diferents maneres d’entendre la vida.

En Jap i en Nut treballen a l’altre costat de la realitat on vivim. Son els encarregats de canviar l’escenografia que ens envolta, transformant el nostre paisatge quan, per exemple, arriben les diferents estacions de l’any. En la seva monòtona feina, els acompanya sempre un simpàtic ocellet amb el qui tot resulta més divertit. Però la seva rutina, tant antiga com el temps mateix, es veurà alterada per un fet que canviarà les seves vides per a sempre.


Augment (11)

L’AUGMENT de Georges Perec
ESTUDI ZERO TEATRE
Dies 12, 13 i 14 de febrer
Divendres i dissabte 20:30h
Diumenge a les 19h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

L’Augment descriu les diferents etapes que un empleat subaltern ha de recórrer per aconseguir demanar al seu cap de servei, un augment de sou. El text és un joc de repetició de totes les hipòtesis possibles. S’utilitzen de forma laberíntica i seguint fórmules matemàtiques un joc d’alternatives exhaustiu que recorda als mots encreuats. És una peça que en origen era un organigrama o full de ruta, que es va anar transformant primer en una peça radiofònica i després mitjançant insòlites connexions en un espectacle teatral on l’espectador és el mateix demandant de l’augment de salari. El joc que ens planteja L’Augment, ens remet en part a treballs anteriors de la companyia com Exercicis d’Estil de Raymond Queneau, o a La Cantant Calba/Les Cadires d’Eugène Ionesco. Partint d’un material literari, interessant i atractiu, crític i divertit, alternatiu i entretingut, l’espectacle combina diferents gèneres teatrals en un treball innovador d’investigació i improvisació.


EL MOLINET MÀGICel molinet magic
ENGRUNA TEATRE (Catalunya)
Del 29, 30 i 31 de gener
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€
Aquesta obra ens ensenya que quan ens fan un regal especial (com una joguina o un conte…) hem de saber-ho compartir i no viure-ho amb avarícia o enveja. Tot això queda palès a través del conte tradicional “El Molinet de sal”, utilitzant un llenguatge molt visual i poètic per potenciar l’imaginari i la creativitat dels nins i nines.


CUCU HAIKU (Castellà)Cucu-Haiku-nacen-las-mariposas
ESCENA MIRIÑAQUE (Cantàbria)
Dies 23 i 24 de gener
Dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€
PREMI FETEN 2013 AL MILLOR VESTUARI
PREIMI PECCA AL MILLOR PROJECTE CUTURAL
NOMINAT MILLOR ESPECTACLE INFANTIL ALS PREMIS MAX
NOMINAT DIRECCIÓ D’ESCENA ALS PREMIS MAX

Cucu HAIKU és una delicada forma visual i poètica per als més petits. La màgia del color i de l’instant present. Un jardí, les estacions del temps, un plàcid viatge per la naturalesa i les seves variacions. Estiu, tardor, hivern i primavera són els escenaris de les coses senzilles i els seus grans canvis. Perquè tots creixem i ens transformam. Un viatge per l’arc de Sant Martí amb els set amics del vent. Espectacle visual i interdisciplinari, imaginat pels més petits a partir d’un any.


Foto VICTOR Y EL MONSTRUO 1 380KBVÍCTOR I EL MONSTRE
ESENCIA PRODUCCIONES – FERRERET TEATRE (Osca-Mallorca)
Divendres 22 de gener a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Un clàssic plenament actual amb un enfocament diferent treballat amb dues actrius que interpreten i manipulen. Una trepidant història de terror que pretén divertir i fer reflexionar. La gran popularitat de la novel•la ha suposat també una divulgació parcial i sovint simplificadora de la història original. La imatge més recurrent del monstre està relacionada amb la seva utilització en pel•lícules de terror poc fidels a l’argument original. Aquesta adaptació pretén tornar a explicar la història tal com es va concebre.

 


AMOR DE CUENTOS (Castellà)zcJEVeNhQ2GoMUOdL8qIs4
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 15, 16 i 17 de gener
De divendres a diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

Amb ritme de poema
‘Contes… contes…! Venc contes! Així pregona la seva fantasiosa mercaderia el personatge de “La Niña que riega la Albahaca y el Príncipe Preguntón” de Federico García Lorca, una de les històries que es representen en aquest “Amor de Cuentos”. Les titelles representen també la faula de “Historia de Burros”, el curiós cas del “culete rebelde” d’Omar Pompeyo i es disfressen de pirates a “La Princesa del mar de la Trola”. Tots aquests fabulosos contes amanitzats amb poemes d’Alberti, Bécquer, Machado i Gloria Fuertes. Versos sonors, meravellosos i cantarins que acompanyaran als nostres nins durant tota la seva vida. Un espectacle que es cola pels ulls i les orelles, que explota amb el riure i que fa niu al cor. Fantasia i poesia per a aquests temps tan prosaics i tan seriosos.


resized_Miguel Gavilan

AIXÒ ÉS MÀGIA 2ª Edició
MIGUEL GAVILÁN
Del 25 de desembre al 3 de gener
De divendres a diumenge
Divendres 20:30h,
Dissabte i diumenge a les 12h i a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Amb noves il·lusions i trucs torna la màgia, elegància i il·lusió d’aquest espectacle de l’art de la prestidigitació de la mà de Miguel Gavilán. Vint-i-quatre anys d’experiència sobre els millors escenaris nacionals i internacionals, i guardonat amb de dos dels millors premis que es poden atorgar en aquest art.


PEZESresized_pezes (10)
ULTRAMARINOS DE LUCAS (Castella-la Manxa)
Dies 18, 19 i 20 de desembre de 2015
Divendres, dissabte i diumenge a les 19h
Espectacle infantil
Preu: 10€

PeZes propone al niño y a la niña una experiencia artística, sumergiéndolos en un universo líquido, que les pertenece, nos pertenece, ya desde antes de nacer. PeZes habla sobre el origen, el principio, el camino hacia la vida, el niño que inicia el camino y resuena al mundo, ni más, ni menos.
PeZes quiere compartir la breve memoria de sus espectadores, flotar juntos sobre el intenso recuerdo de aquellos tiempos en los que todos fuimos peces, todo sin saberlo. Creemos olvidar aquella condición acuática, pero queda grabada en algún rincón sensible de nuestra memoria, y permanece imborrable.


 

js sombrero

JUAN SALVADOR TRAMOYA
LA MONA ILUSTRE (Xile)
Dies 7 i 8 de desembre de 2015 Dilluns i dimarts a les 20:30h
Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

He aquí el relato de un inútil que puede convertir motas de polvo en palomas mensajeras. Incapaz de aplastar a un mosquito amigo. Es la historia de un cerebro diminuto lleno de planetas extraños, de chicles globo aerostático, de jefes monstruo. Un cuento silencioso enmarcado en parajes imaginarios insólitos. Lugares en los que es posible que una gotera inunde una habitación de la que hay que salir nadando, universos en los que uno puede caerse de la luna, a la que previamente subió por una escalera de teatro… Este es el mundo de Juan Tramoya, que cuida un teatro desde que tiene recuerdo. Un hombre con una imaginación desbordante, de la que nadie tiene noticia. Un ser invisible que quiere ser actor, pero nació torpe como un cerrojo… Nació tramoya, como su padre, como su abuelo. Juan Salvador Tramoya es una fábula tragicómica sobre lo que somos, lo que queremos ser y lo que podemos ser. Es la gesta epicómica de un hombre sencillo que quiere volar.


untitled1recoveredCAMBÓ/COMPANYS TEATRE DE PONENT (Barcelona) Dies 27, 28 i 29 de novembre de 2015 Divendres i Dissabte 20:30h
i diumenge 19:00h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

La primera part és el discurs pronunciat per Cambó al Parlament de la República Espanyola el 30 de novembre de 1934 després dels fets del 6 d’octubre d’aquell any. Cambó defensa la conducta de la Lliga Catalana en els dies de la sublevació i defensa l’Estatut, en uns moments en els que la seva vigència és pràcticament nul•la en ser substituït per un règim d’excepció. La segona part és el discurs pronunciat per Lluís Companys al Parlament de Catalunya el 5 de maig de 1936 amb l’objectiu de donar a conèixer els mòbils i la justificació dels fets del 6 d’octubre. Companys defensa el sentit originari de la República i les llibertats de Catalunya.


INTERRUPTED
TEATRO EN VILO (Madrid) 
Dies 13, 14 i 15 de novembre de 2015
Divendres i Dissabte 20:30h

i diumenge 19:00h
Espectacle per adults

Interrupted és una divertida comèdia sobre com una vida perfecta pot esdevenir un infern de la forma més inesperada. Anabel és una dona d’èxit que viu pujada a l’onada frenètica del seu temps i ho pagarà. La rutina de la protagonista és una maquinària teatral d’alta precisió el funcionament que es veurà bruscament interromput per un tràgic destí… En 65 minuts serem testimonis de com, en només 6 dies, Anabel perd progressivament el control de la seva vida fins a nedar en un absolut i absurd caos. Una irreverent i original comèdia, inspirada en l’esclat de la bombolla de seguretat i benestar que ens havia emparat fins fa poc. Ho tens tot baix control? Llavors és que no vas prou ràpid!

MILLOR COMPANYIA EMERGENT LONDON MIMETIC FESTIVAL
BEST TALENT MADRID 2013 – TEATROS DEL CANAL


EL HOMBRE MENGUANTE
PEREZ&DISLA (València)
Dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2015 a les 20:30h
Espectacle per a adults
Preu: 12€

Vas construint la teva biografia com un relat singular. Però un dia t’adones que la camisa et va gran; no saps per què, però alguna cosa ja no encaixa. Cada vegada et costa més pujar les escales que et porten a casa. No saps si t’estàs fent petit o si el món et va gran. Amb un humor intel·ligent, Pérez&Disla ens descobreixen que potser no som grans persones i que, per a molts, és possible que siguem invisibles; però som aquí, aquí seguim i no ens resignem a desaparèixer. Continuem lluitant; no tenim cap altra opció. AMB HUMOR APRENDREM A VIURE EN UN ENTORN HOSTIL


carnaval_de_los_animales-p-0fa2eEL CARNAVAL DE LOS ANIMALES
EL CURRO DT (Madrid)
Dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2015
Divendres, dissabte i diumenge 19:00h
Espectacle de dansa per a nins
Preu: 10€

Un espectacle de Marcela Aguilar per a infants de totes les edats on l’objectiu és acostar-l@s a l’univers de la dansa i, seguint les intencions de Saint-Saëns, al de la música clàssica. La desfilada d’estranys personatges transcorre així. Arriba el lleó, que és un rei molt furiós. Segueixen les gallines que són dues mestresses escandaloses. Després vénen les gaseles, que són dues atlètiques esportistes. La tortuga amb la seva gran pamela, que és una vella que recorda que ballava el Can Can. Els elefants que són dos pesats hivernals amb les seves bufandes. La mare cangur que guarda afectuosament a la seva cria al davantal. Els peixos són tres banyistes tancats dins un aquari. L’ase, amb les seves grans ulleres, que és el beneit que no entén la lliçó. Els cercadors d’aus que persegueixen al cucut. Els ocells que són tres netejadors amb el plomall encallat al cap. Els pianistes que són nins jugant a fer concerts. Els esquelets que són tan aturats que ni controlen els passos. I el cigne, que és la ballarina de ballet de puntetes, amb dos espectadors renaixentistes que la miren des de la llotja del teatre real d’algun palau.