PROGRAMACIÓ PROPERA TEMPORADA

 

RETRETE CABARETE
EL RETRETE DE DORIAN GRAY (Galicia)
15, 16 i 17 setembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

 

Aquest espectacle mai dorm. Canvia cada pic. Un número entra, un altre surt… l’escenografia varia gairebé a cada representació. Dansa, música, objectes… Amb aquest format mutant presenten els seus nous experiments i els seus clàssics números curts. Deu anys d’experimentació condensats en cinquanta minuts sense paraules.

 

KAUENTOT
KAUEN TEATRE (València)
29 setembre a 1 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

 

Dos veterans actors es troben amb el dilema d’adaptar-se als nous temps o desaparèixer. Propietaris d’un vell teatre, han viscut èpoques d’esplendor teatral en el qual les llargues gires, i mantindre una obra en cartell prou temps, era una pràctica habitual.Per desgràcia, en l’actualitat, les gires han desaparegut i la permanència de les obres en cartell s’ha reduït dràsticament. Aclaparats pels deutes i la decadència de la pròpia infraestructura de l’edifici, es plantegen la possibilitat de vendre el teatre i oferir teatre a domicili, fins i tot noces, batejos, comunions i qualsevol esdeveniment per al qual siguen reclamats. Al costat d’ells, l’encarregat del atrezzo i vestuari, i el tècnic d’il·luminació, contemplen, i ens mostren, la cruesa de la situació. La visita d’un possible comprador del teatre els fa plantejar-se un gir a la situació i contemplar la possibilitat de vendre de vendre una part de l’edifici i quedar-se amb l’escenari per a muntar diverses sales de micro-teatre que, combinades amb el teatre a domicili els permetrà sobreviure.

 

¿HAMLET… ES NOMBRE O APELLIDO?
TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)
21 i 22 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

 

Algú li va demanar a Claudi, el rei de Dinamarca, per què ho va fer? Algú li va demanar si va ser per amor, sexe salvatge o poder? Algú li va demanar al Fantasma de Hamlet per què va tornar? Per justícia? Què és això? A l’infern pels seus excesos i pecats? Es pot tractar justament a qui no va ser just? És des de la profunditat de l’ànima des d’on podem arribar a un pacte de redempció? Algú li va demanar què n’opinava de tot això Yorick? És Hamlet idiota? És Gertrudis Lady McBeth? Es va fer Claudi el beneit? Hamlet és nom o llinatge?