PROGRAMACIÓ ACTUAL

“ES-PUTO” CABARET”
EL ESPEJO NEGRO (Màlaga)
Dies 14, 15 i 16 de desembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El “Es-Puto”, obre  les seves gargamelles per digerirnos en el Cabaret més petard, corrosiu i burlesc del món …! Ara, davant de tots vosaltres, l’exuberant, culgrossa i subversiva estrella del transformisme MARIANNA TRAVELO, explosió de carn, atroç i voluptuosa, excantant de tuguris de dubtosa reputació… Marianna, actua de mestra de cerimònies d’aquest Cabaret insòlit… Feta de goma- escuma i cola, no renega mai de la seva autèntica naturalesa de marioneta, entaula un diàleg amb la gent nocturna i sandunguera. I presenta als artistes de la companyia, personatges sortits de la més inversemblant fantasia. El Espejo Negro té una cita màgica amb tots vostès, una invitació deshonesta al riure, a l’art, a la provocació i als sentits…

 

PER ART DE MÀGIA
MÀGIC ALBERT
21, 22, 23, 28, 29 i 30 de Desembre
Dv, Ds i Dg 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

“Per art de màgia”, és la darrera producció de l’artista illenc Màgic Albert qui ha ajuntat en un espectacle, les millors il·lusions de 15 anys de dedicació al món de la màgia. L’humor, l’expectació, la sorpresa i la complicitat amb el públic són els elements indispensables que caracteritzen aquesta obra. Un espectacle fresc, jove i dinàmic que no deixarà indiferent a ningú. Tant els més petits de la casa com els més grans, podran gaudir d’espectaculars números d’il·lusionisme com tallar una persona per la meitat, preveure el futur, presenciar impossibles escapismes, fer levitar persones i fins i tot veure nevar dins el teatre.

 


SET MANERES DE SER HAMLET
JOSEP PERE PEYRÓ
Dies 25, 26 i 27 de gener
Dv, Ds  i Dg a les 

20:30h

Preu: 12€

Josep Pere Peyró ens presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: entreu a la cuina de l’actor per veure com es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format al Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.

 


LA ISLA DEL TESORO
TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)
Dies 26 i 27 de gener
Ds i Dg a les 19h
Preu: 10€

Fascinat per les històries de pirates, Teatre Arbolé recrea aquesta aventura als mars i la bogeria d’uns homes a la recerca d’un tresor imaginari amb un mapa incert. Al final del viatge, trobarem el més gran dels tresors, que no és de plata ni d’or. Aquesta versió de la genial obra de Robert Louis Stevenson presenta un espectacle molt especial, perquè per recrear els personatges d’aquesta història s’han utilitzat troncs, deixalles, grans i altres elements recollits a les platges. El mar ha retornat als seus protagonistes i s’han convertit en titelles que cobren vida a les mans del titellaire. Teatre Arbolé s’ha llançat a solcar els mars i a reviure a l’escenari aquesta història, al costat de Jim Hawkins i el pirata John Silver El Llarg, com si aquests ninots fossin el tresor encara abandonat a l’illa perduda en els mapes

 

LA MONA SIMONA
CIA. LA SONRISA DEL LAGARTO (Gijón)
Dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre
Dv, Ds i Dg 19h
Preu: 10€ 

Penjada de la branca d’un mil·lenari Baobab, Simona espera ansiosa el clarejar del dia per a veure néixer el sol. A tots els animals que passen per allà els convida a veure aquest gran espectacle i, per a espantar el somni i la solitud de l’espera, els demana que li expliquin un conte. Es tracta d’un senzill espectacle inspirat en valors com l’amistat i l’amor a la naturalesa, que barreja les tècniques del teatre d’ombres xineses amb les titelles i la narració dels contes universals.

 

ALGODÓN
ESCENA MIRIÑAQUE (Santander)
Dies 24 i 25 de novembre
Ds i Dg 19h
Teatre per a la primera infància (0 a 4 anys)

Preu: 10€

Perquè sortim de casa mirant al terra, no veim que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó únics, canviants, eteris. Si ens aturam veurem a na Violeta, una núvol alta, prima i coqueta, o en Gastón gran, gris i panxut. Núvols com emocions engabiades en el nostre cor. Núvols alegres, grocs de sol, altres espantats amb por si el llum està apagat. Cadascun amb el seu nom, el seu color, la seva emoció.

EL NOMBRE 
GL PRODUCCIONES (Sevilla)
Dies 9, 10 i 11 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

El Nombre és una comèdia directa, propera, hilarant, sobre l’amistat i els afectes. Tot es desenvolupa en una nit en què es reuneix a sopar un grup d’amics -d’aquests que difícilment perden el sentit de l’humor, el desig de divertir-se i passar-ho bé-, però en aquesta ocasió, una simple resposta sobre el nom d’un nadó provocarà l’ingrés irrefrenable a situacions properes a la tragèdia, un escenari imprevist perquè aquest grup gairebé acabi amb diversos anys de fèrria amistat. El Nombre  es converteix en un laboratori sobre la hipocresia i la mesquinesa humana; sobre com, en la societat d’avui en dia, prejutjam a qui gosa mirar cap a un costat que ens pugui incomodar. Escrita per Matthieu Delaporte y Alexandre de la Patellière i dirigida per Daniel Veronese

LA MANZANA DE LA DISCORDIA 
ESPECTACLE-EXPOSICIÓ

ESCENOTECA (Sevilla)
Dies 2, 3 i 4 de novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 10€

Escenoteca, transforma l’espai escènic en una sala de museu i als espectadors en els visitants d’aquest. “La Manzana de la discordia ” és un espectacle-exposició que transcorre a la sala d’un museu i que apropa als nins la idea de bellesa a través de les diferents èpoques i corrents artístics.
La poma, la fruita més evocadora en paradisos perduts, ofrena en contes enverinats, aposta d’equilibris impossibles al cap de personatges de llegenda, prova irrefutable de la llei de la gravetat, objecte recurrent de bodegons i natures mortes, protagonista de discòrdies entre déus…

FAMILY (ES) 
TEATRO DE LO INESTABLE (València)
Dies 26, 27 i 28 d’octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

Family(es) és una coproducció de Rambleta i Teatre de lo Inestable, una estrena de teatre creatiu, compromès i reivindicatiu que parla dels diferents desnonaments que una persona pot viure o sentir més enllà de la llar. Una obra amb grans pilars, com és Laia Cárdenas, guanyadora d’un premi Max. L’assessorament audiovisual ha sigut realitzat per Álex Serrano, fundador de la singular i original companyia Agrupación Sr. Serrano. La família com a eix central narratiu. Encara que en lloc de família es podria anomenar ramat. Família com a reducte, com a lloc de protecció, armat i blindat, que condiciona l’ésser humà i al qual sembla que estigui obligat a pertànyer. En aquest obra es pregunten com bombardejar aquest reducte? Tenen la resposta: A través d’imprevistos que no es puguin controlar. Així ho expliquen: “la família és bona / la mare t’estima / el pare t’estima / el teu germà t’estima/ tingues fills / molts de fills / molts deutes / compra’t un pis / compra’t un cotxe / deixa de ser qui ets per convertir-te en família” .

EL PATITO NO ES FEO, ES DIFERENTE
TEATRE DE LA CAIXETA (València)
Dies 12, 13 i 14 d’octubre 19h
Preu: 10€

Un espectacle per a menors de 8 anys i públic familiar, escrit i dirigit per Vicent Vila i que compta amb l’actriu Carmen Lara i l’actor José Blasco. Un musical amb cançons i titelles: Un granger solitari s’ocupa de les feines del camp. Té com a únics amics a Rufa i Rufo, una parella d’ànecs que es passen el dia discutint, fins que arriba Anna, una excursionista que cerca casa per passar les seves vacances. Hans la convida a quedar-se uns dies i mentre neix l’aneguet lleig… Un espectacle on es mostra que el ser diferent no és dolent ni ha d’avergonyir a ningú i que aposta per la integració. Una visió plena d’humor, emocions i ensenyament de valors. Una obra amb cançons, meravelloses titelles i actors.

VIDA
JAVIER ARANDA (Saragossa)
Dies 28, 29 i 30 de setembre 19h
Preu: 12€
PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE TEATRE DE LA FIRA INTERNACIONAL DE TEATRE I DANSA D’OSCA.
Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ésser, com a protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una canastra a la deriva, un viatge… De qualsevol racó, de qualsevol canastra emergeixen brots de vida; vides valuoses, particulars i úniques. Aquest espectacle combina moments plens de tendresa, tractats amb un humor fi, amb la improvisació més àcida de la titella popular. Una constant relació del titellaire amb els titelles, fruit de les seves mans, fruit de l’auto-observació que aquest treball titellaire comporta, sempre amb les mirades còmplices entre el creador titellaire i el titella creat. El més interessant és veure com Vida ens porta a una realitat doble, mitjançant la transformació del recorda. Una realitat construïda amb petits detalls que Javier els fa subtils.

CLARO DE LUNA
MARCELO KATZ (Argentina)
Dissabte 29 de setembre 21h
Preu: 12€
Claro de Luna, Marcelo Katz transita per les dues cares de la vida d’un actor: la seva vida personal, les seves vivències, els seus assoliments i les seves dificultats, i la seva vida laboral, dedicada a l’art del clown. Ambdues històries es van creuant i alimentant mútuament, i permeten comprendre alguns fonaments de la vida dels clowns: actors còmics que pugen a l’escenari per divertir, emocionar, i especialment per establir una forta comunicació amb el públic.

RRRPRRR!
ESTUDI ZERO TEATRE
Dimarts 25 de setembre
Preu: 12€

UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA,INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, després de girar per la península les darreres setmanes amb el muntatge UN CADÀVER EXQUISIT sobre textos dadaístes, dimarts dia 25 de setembre estrena al TEATRE SANS el seu nou muntatge Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle s’ha estrenat avui en funció única i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals previstes serà presentat en temporada al Teatre Sans.

 

PIANO PIANO
PIANOTAINMENT (Alemanya)
Dijous 6 de setembre 20:30h
Preu: 20€
El dúo acròbata de piano alemany considerat com un dels millors a nivell mundial presenten en funció única al Teatre Sans el seu concert de Comedy Concert. Els dos pianistes i artistes Marcel Dorn i Stephan Weh creen una fantàstica experiència musical amb els seus inusuals arranjaments a quatre mans i una bona dosi d’humor. Un entreteniment musical espectacular amb molts aspectes destacats de la música clàssica, la música de cinema, el pop, el jazz i el blues, amanit amb el polsim d’enginy i acrobàcies dels seus dits.

 

FLAMENC ANDALÚS
ESTUDI ZERO TEATRE
Cada dimecres a les 21:00h
L’entrada inclou una degustació de productes mallorquins i una copa de vi

Adults 27€
Nins fins a 5 anys gratuit

Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús.Proposam tornar a les arrels del folklore que el va inspirar, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc. Transformar un passatge de la seva música en soleá, un altre en seguiriya o bulería. Alhora volem aprofundir en les supersticions i bruixeria connectant amb el misticisme de la cultura espanyola a través de la dansa contemporània. La trama és simple: una gitana és posseïda pel fantasma del seu antic amant sense fe i el seu nou pretendent convenç a una bona amiga per seduir-lo.Cadascuna de les escenes evoca un ambient divers que s’integra a la perfecció en un tapís en moviment de sentiment humà captivador.

 

ENTREMESES DE CERVANTES
eScola d’Arts escèNiqueS
Del 8 al 17 de juny
De divendres a diumenge 20:30h
Preu: 7€

Aquest muntatge de final de curs dels alumnes de segon i tercer es presenta com una companyia itinerant de teatre del segle d’or, els intèrprets de l’espectacle presenten tres entremesos característics de la producció Cervantina: “El juez de los divorcios”; “El retablo de las maravillas” i “El viejo celoso”. Un magnífic exemple de la creació teatral del més gran geni de la literatura espanyola on es reflecteixen les qualitats del seus llenguatges, la proximitat, la procacitat i les idees transgressores i obertes del dramaturg Cervantes, un avançat a la seva època.

 

7 RATOLINS
PETIT BONHOM
Divendres 18 de maig a les 19h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

 

Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada, que aprofitarà per a explicar-nos el conte d’uns ratolins als quals ha arribat l’hora de anar- se’n de casa i de trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. Aquesta obra neix de la trobada d’un cantautor i un titellaire amb les ganes de portar un treball conjunt dalt els escenaris.

EL COL·LECCIONISTA CELESTE
COLORÍN COLORADAS
Dissabte 19 de maig a les 17:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

En algun lloc existeix un home gris i corrent, que un dia va descobrir el cel i els seus elements, i es va convertir en el Col·leccionista Celeste, que atrapa les seves preses gràcies a senzills utensilis domèstics. Una reflexió sobre la llibertat, el respecte i l’amor.

Colorín Coloradas és una companyia formada per Blanca Alonso i Elisenda Ibars que crea projeccions de dibuixos, imatges i ombres, que interactuen amb la música, la dansa i la narració.

SIRENA FISSURA
ELÀSTIC NOU PRODUCCIONS
Dissabte 19 de maig a les 18:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

Què succeeix quan no trobes cap sabata de la teva talla? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta? I quan no s’és suficientment femenina o s’és massa efeminat? Daniela intenta encaixar, s’esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. Roc s’adona que, si es mostra tal com és, és rebutjat pels seus companys. I si en descobrir-se l’un en l’altre exploressin el poder de la diferència i l’amistat i junts es fessin més forts?

DIEZ AÑOS DE SOMBRAS
SOMBRAS CHINAS – VALERIA GUGLIETTI
Diumenge 20 de maig a les 17:30h
Preus:

Menors 12 anys: 5€
Adults: 8€
Pack Abonament (1 menor i 1 adult) a tots els espectacles del Teatre Sans: 40 € (L’abonament es realitzarà al primer espectacle).

Una col·lecció d’històries projectades pel màgic moviment de les mans i petits accessoris. Les millors escenes i els personatges d’ombres de mans dels deu anys de trajectòria de la companyia. Un espectacle que uneix les diferents arts de les ombres xineses: el cinema mut, la màgia, la tereseta, el còmic, la música, les arts visuals, el teatre, la figura animada.

VEOLEO
TEATRO ARBOLÉ (Aragó)
Dies 26 i 27 de maig
Dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€

Veoleo intenta apropar els contes de sempre, els que es transmeten de forma oral, als més petits. traslladant l’acció a un lloc imaginàri ple de llibres, paraules i lletres on s’amaguen tots els contes, els coneguts i els que estan per conèixer. La Biblioteca es converteix en espai escènic, on una bruixa estrafolària trasllada als espectadors a un lloc on veure, interpretar, i llegir dos dels contes clàssics més importants de la Literatura Universal. L’aneguet lleig i la Caputxeta Vermella. Dos autors universals Andersen i Perrault units; dos contes coneguts que comporten moralitats senzilles: L’educació en la diferència i la iniciació a la vida i la sorpresa constant. Els llibres de la mà de la Bibliotecària es transformen en titelles i el teatre es converteix en una eina educativa.


SET MANERES DE SER HAMLET 

JOSEP PERE PEYRÓ

2ª PRÓRROGA!
17 i 24 de febrer i 3 març
Dissabtes 22:00h

PRORROGAT!
27 gener, 3 i 10 febrer
Dissabtes a les 20:30h
12, 13 i 14 gener
Dv i Ds 20:30h i Dg a les 19h

Preu: 12€

Josep Pere Peyró ens presenta una manera divertida i intel·ligent d’actuar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: entreu a la cuina de l’actor per veure com es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l’absurd, com l’interpretaria Marlon Brando format al Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.


SENSE PAGA, NINGÚ PAGA!
ESTUDI ZERO TEATRE
PRORROGAT!
DIES 23, 24 i 25 març

Dv, Ds 20:30h i Dg 19h

Del 9 al 18 març
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h Preu: 12€

Una versió actualitzada i dinàmica del clàssic de D. Fo. Es tracta d’un petit homenatge a aquest admirat autor, creador, actor i director que ens va deixar un bon caramull de comèdies crítiques i divertides amb alguns dels millors moments de l’escena contemporània. Un teatre que fa riure, però que també provoca, fa pensar, fa sentir calfreds, et pot deixar perplex,… però sempre et diverteix fent que la rialla et sacsegi la consciencia.

 


RETRETE CABARETE
EL RETRETE DE DORIAN GRAY (Galicia)
15, 16 i 17 setembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

Aquest espectacle mai dorm. Canvia cada pic. Un número entra, un altre surt… l’escenografia varia gairebé a cada representació. Dansa, música, objectes… Amb aquest format mutant presenten els seus nous experiments i els seus clàssics números curts. Deu anys d’experimentació condensats en cinquanta minuts sense paraules.

 


KAUENTOT
KAUEN TEATRE (València)
29, 30 setembre i 1 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

A través de les peripècies de dos veterans actors, al teatre que regenten, es presenta en clau tragicòmica, una diversitat de situacions en el marc de l’actualitat política i social. Els nostres personatges ens conviden a fer un trajecte ple de tendresa, il·lusió, esperança i, sobretot, de molt d’humor i estaran encantats de compartir amb vosaltres aquest viatge a “cap part” que, malauradament, ens ofereix l’actual realitat del món teatral. Però malgrat tot això, estan disposats a seguir lluitant per allò que sempre ha estat la seva vida: el teatre.

¿HAMLET… ES NOMBRE O APELLIDO?
TARAMBANA ESPECTÁCULOS (Madrid)
6, 7 i 8 octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€

Algú li va demanar a Claudi, el rei de Dinamarca, per què ho va fer? Algú li va demanar si va ser per amor, sexe salvatge o poder? Algú li va demanar al Fantasma de Hamlet per què va tornar? Per justícia? Què és això? A l’infern pels seus excessos i pecats? Es pot tractar justament a qui no va ser just? És des de la profunditat de l’ànima des d’on podem arribar a un pacte de redempció? Algú li va demanar què n’opinava de tot això Yorick? És Hamlet idiota? És Gertrudis Lady McBeth? Es va fer Claudi el beneit? Hamlet és nom o llinatge?


EL SILLÓN 
THE WINDGED CRANES (Madrid)
11 i 12 octubre
Dimecres 20:30h i Dijous  a les 12h i 19h
Preu: 12€

Benvinguts al despatx presidencial de la nostra nació. La “candidata” acaba de guanyar les eleccions, convertint-se en “presidenta” de tots els ciutadans. Des de l’altre costat del despatx presidencial, com a públic, presenciarem l’arribada del nou governant. Aquesta obra és una reflexió sobre la influència del poder i una mirada a la trajectòria en corba que va des de l’eufòria i la popularitat a la desil·lusió, descrèdit i aïllament que semblen transitar inevitablement els que ens governen.

DIARIS D’ADOLESCÈNCIA 
TEATRO INESTABLE (València)
13, 14 i 15 octubre
Dv i Ds 20:30h i Dg a les 19h
Preu: 12€

Dirigida per Rafa Palomares, ‘Diaris d’adolescència’ és un al·legat a la pròpia adolescència com a etapa de la vida de descobriments iniciàtics apassionants a partir de la pròpia adolescència de les actrius (Maria José Guisado i Maribel Bayona) i de la lectura dels seus diaris, amb un únic llenguatge artístic que és propi de l’adolescència, la poesia, la lírica com a llenguatge d’expressió dels sentiments i com a pensament lúcid de grans poetes en terra bilingüe: Juan Ramón Jiménez, Benedetti, Vicent Andrés Estellés, Julio Cortázar, José Hierro, Salvador Espriu, Lluís Llach, Cerverí de Girona, Joaquín Sabina …

GOLDI LIBRE 
GRUPO CHÉVERE (Galícia)
20 i 21 octubre
Dv i Ds 20:30h
Preu: 12€

Autoretrat d’un insubmís pres a les presons de Felipe González. Un projecte de teatre document fet a partir de la memòria, l’experiència i el testimoni de César Goldi, veí de Teo i actor que el 1993 va ser condemnat a 2 anys, 4 mesos i 1 dia de presó per negar-se a fer el servei militar i la prestació social substitutòria, complint condemna a la presó de la Corunya. Es tracta del primer projecte sorgit de la Berberecheira, un viver teatral custodiat per Chévere amb l’objectiu d’ampliar la documentació escènica de fets i històries que van conformar i segueixen donant forma al món que ens ha tocat viure.

LA DIVINA COMEDIA 
PRODUCCIONES IMPERDIBLES (Andalusia)
27, 28 i 29 octubre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

La Divina Comedia ens ha provocat i empès a recórrer camins de creació. Aquesta perspectiva oberta suggereix la comunió de cada un dels mons que conflueixen en la proposta: un dels textos més importants de la història de la literatura; la música, interpretada en directe, oberta i poderosa, capaç de engendrar sensacions i passions i tancant el cercle la contemplació del món imaginat pel gran Gustavo Doré al voltant de l’obra de Dante; dibuixos que inspiren i que s’omplen de notes musicals per conduir una obra cabdal de la literatura universal.

SOLOS 
YMEDIO TEATRO (Andalusia)
3, 4 i 5 novembre
Dv i Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12€ 

Una mirada, còmica i entranyable, pel forat del pany de la casa d’un de tants ancians invisibles. Una vella ràdio consola els rutinaris dies d’Aurelio. Han passat molts anys des que va sortir la darrera fornada de magdalenes del seu forn, un parell de setmanes des que va trepitjar el carrer per última vegada i tot just un instant des que no recorda el que havia oblidat. Sense adonar-se’n ha despertat la veu adormida dels objectes que, animats pel seu deliri, es disfressen de titelles per explicar-li els seus secrets. Un poètic espectacle per riure de la vida.

LA REPÚBLICA DELS CONTES
TANTARANTANA (Catalunya)
10, 11 i 12 novembre
Dv, Ds  i Dg 19h
Preu: 12€ 

Coneix ‘La República dels contes’ on tot és possible. Sabem d’un lloc que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia i llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat. Fent un tomb per la ‘República dels Contes’ descobriràs un munt d’històries acompanyades per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles. Honestedat, igualtat, treball en equip i creativitat.


MIRATGES
MÀGIC ALBERT

De 28 desembre a 4 gener (Descans 31 i 1)
a les 20:30h
Adults: 12€, Nins: 10€ i Grups (+10): 9€

Una nova producció de l’il·lusionista Màgic Albert, fresca i jove que delectarà a petits i grans amb magnífics números d’il·lusionisme combinats amb la simpatia i l’humor del jove mallorquí. Un muntatge de gran format on l’impossible traspassa les barreres de la lògica. La complicitat amb el públic, l’humor constant i els espectaculars números de màgia, fan de MIRATGES un espectacle per a tota la família. Es veuran des de petits números de màgia clàssica fins a números de grans il·lusions a l’estil David Copperfield on els espectadors gaudiran, entre d’altres, de levitacions impossibles, grans escapismes, espectaculars prediccions de futur i fins i tot presenciaran com es talla en dos a una persona. Aquest nadal vine al Teatre Sans a gaudir d’una experiència inoblidable per a tota la família!

COLORS
ESTUDI ZERO TEATRE

Del 20 al 28 gener 
Ds  i Dg 19h
Preu: 10

Un espectacle oníric, un joc de sensacions i emocions, un ventall de propostes de nous llenguatges. Arguments imaginats a partir de la inspiració dels diferents colors. Un grapat de recursos escènics clàssics i innovadors, un petit homenatge al Llibre de les Meravelles, una successió de preguntes transcendents sobre un univers quotidià, Un plantejament obert i suggeridor per a tots els sentits. Un caramull de petits detalls per als públics de totes les edats.

 

LLEGENDÀRIA
ESTUDI ZERO TEATRE

3 i 4  febrer
Dissabte  i Diumenge 19h
Preu: 10€ 

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes. Un viatge extraordinari en una increïble missió a la recerca dels set elements màgics que es troben a racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra. Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen dins pous i coves, naveguen dins la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació. Des de la seva cuina, amb els seus llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca. Un joc escènic senzill basat en les tècniques de narració oral amb una poderosa capacitat de suggestió i transformació que engrescarà tant a nins com a grans, acostant-los i motivant-los al descobriment de la part més màgica de les nostres tradicions.

UN CADÀVER EXQUISIT
ESTUDI ZERO TEATRE

Del 16 al 18 febrer
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 12

Muntatge estrenat el setembre de 2016 en homenatge al centenari de DADÁ al mític CABARET VOLTAIRE (1916-2016). Aquest espectacle pretén reviscolar l’esperit rebel, creatiu, dinàmic, efervescent, provocador, rupturista, transgressor i inspirador amb textos, poemes, cançons i músiques de diferents autors dadaistes. Un muntatge diferent que recrea l’esperit d’un moviment que tanta influència ha tengut en l’art contemporani i l’ambient del cabaret que va inspirar aquesta corrent on el públic es partícip directe del joc i crea també els seus propis poemes dadaistes.

 


CLOSQUES
AINA JAGLA
Del 13 al 15 d’abril
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Preu: 10€

Closques parla d’arbres genealògics, patrons de supervivència i camuflatges imposats. La història de tres dones, amb una mena d’efecte dominó, qüestiona els temps que vivim, el camí que hem agafat i els comportaments que tan humans ens fan. Closques és un experiment, un primer intent; una peça de creació que només vol ser escoltada, per parlar d’allò que tanta son ens lleva.

AL FINAL TOT S’ACABA
SCENARIUM
20, 21 i 22 d’abril
Divendres i Dissabte 20:30h i Diumenge 19h
Preu: 10€

Dues persones atrapades en un espai a on alhora que conviuen, fan feina. Els dos personatges, BOB i TOM mantenen una conversa sobre els temes que els preocupen, sempre amb un to existencialista i còmic, “La vertadera finalitad de la comèdia és ocultar el dolor” Wendy Wasserstein. La relació entre els dos protagonistes es va deteriorant amb el temps, fins al punt de enfrontar-se per idees oposades. La confrontació verbal i física sempre parteix des d’un punt de vista crític amb la nostra societat i la nostra moral. “Fins a quin punt som capaços de defensar els nostres objectius per damunt dels propis ideals i de l’amistat?”

EL PETIT CIRC
CIA MERCÈ FRAMIS – TANTARANTANA (Catalunya)
Dies 27, 28 i 29 d’abril
Divendres, dissabte i diumenge 19h
Preu: 10€

Espectacle d’ombres i música en clau de circ on objectes i animals donen forma a experiències fabuloses: el nas vermell del pallasso canvia de color per art de màgia; els animals de la granja es converteixen en experts acròbates saltant sobre el llit elàstic; un quadrat, un triangle, un cercle i un rectangle sortegen la força de gravetat fent equilibris sobre un nas; els animals salvatges es converteixen en estrelles de circ mostrant les seves habilitats… La música en anglès ens acompanyarà durant tota la funció. Davall la carpa d’El Petit Circ es conjuguen coneixements i diversió, introduint als més petits en l’aprenentatge de la llengua anglesa.

S’INUNDA VENÈCIA
OVNIPRESENTS
Del 5 i 6 de maig
Dissabte 20:30h i diumenge 19h
Preu: 10€

A S’inunda Venècia, dues parelles es retroben a Venècia durant el fenomen d’aqcua-alta. A causa de les altes pluges, els quatre es veuen obligats a passar tot un dia tancats dins l’hotel , on hi descobriran que no és or tot el que llueix i que les seves vides, tot i que parteixen d’un mateix punt, no tenen res en comú. Amb tintades de la dramatúrgia francesa ‘’de la paraula’’ de Yasmina Reza o Nathalie Sarraute; S’Inunda Venècia és una comèdia dramàtica sobre les parelles tòxiques, la hipocresia i les expectatives de futur fallides. Una retrat realista sobre la nocivitat de les relacions contaminants, el mal tracte psicològic, i la falta de tolerància en aquesta societat, cada vegada més interconnectada. Perquè tan aquí, com a Venècia, tot fa aigües.

PIANO PIANO
PIANOTAINMENT (Alemanya)
Dijous 6 de setembre 20:30h
Preu: 20€
El dúo acròbata de piano alemany considerat com un dels millors a nivell mundial presenten en funció única al Teatre Sans el seu concert de Comedy Concert. Els dos pianistes i artistes Marcel Dorn i Stephan Weh creen una fantàstica experiència musical amb els seus inusuals arranjaments a quatre mans i una bona dosi d’humor. Un entreteniment musical espectacular amb molts aspectes destacats de la música clàssica, la música de cinema, el pop, el jazz i el blues, amanit amb el polsim d’enginy i acrobàcies dels seus dits.