PROGRAMACIÓ ACTUAL

LA CANTANT CALBA
ESTUDI ZERO TEATRE

PRORROGAT!!

FUNCIÓ EXTRAORDINÀRIA:  DS 24 ABRIL 19h

16, 17 i 18 Abril
Dv, Ds i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

 

VENDA ENTRADES

Un divertidíssim poema fonètic en un ritme frenètic, que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Basada en el mètode “assimil” d’ensenyament de l’anglès, satiritza la banalitat de les relacions humanes convencionals. PRIMER PREMI III MOSTRA DE TEATRE MEMORIAL LLORENÇ MOYÀ I QUATRE MÉS: PREMI MILLOR DIRECCIÓ, MILLOR ACTOR, MILLOR ACTRIU I  MILLOR ESCENOGRAFIA. Millor espectacle en el IX Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para Público Adulto y Familiar de la Red de Teatros Alternativos de España

SOIREE HUMOUR EN FRANÇAIS
L’AMICALE DU STAND-UP 
Dj 22 Abril (Francès)
19h i 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 21€

VENDA ENTRADES

L’amicale du stand-up és una companyia francesa de gran qualitat amb un públic encara de més qualitat per passar una nit de…., bé ja queda clar. Comprau l’entrada, no us decebrà. Aquesta vetllada d’humor promet ser molt divertida. Per a aquesta nova edició a Palma, rebrem OLIVIA MOORE, CERTE MATHURIN i PACO PEREZ

 

PROGRAMACIÓ ANTERIOR


 

PERIFÈRIA OTEL·LO
PERE PEYRÓ I BIEL RAMÓN
10, 11 i 12 Juliol
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Després de Set maneres de ser Hamlet, arriba la segona part de la trilogia Schakespeare. Comèdia de falsos personatges improvisada a partir de la tragèdia Otel·lo el moro de Venècia. De quina manera arriben les històries de enveges, gelosies i traïcions a les perifèries  habitades per personatges tragicòmics que tergiversen les noticies que els arriben per tal d’encabir-les en la seva quotidianitat.  Amb JOSEP PERE PEYRÓ, actor, director i dramaturg i BIEL RAMÓN actor.

CLAU UBUNTU
LINA MIRA, ANNA BERENGUER
Dies 8 i 9 d’agost

Ds i Dg 20:30h

Assaig Obert + col·loqui procés creatiu
Residència artística al Teatre Sans
en conveni amb el Teatre Principal
Aportació a la producció: 10€

APORTACIÓ A LA PRODUCCIÓ

 

Per què sembla impossible arribar a un punt d’enteniment quan les idees són diametralment oposades? I si, malgrat pensar tan diferent, trobàssim la manera d’entendre’ns? Dins un món on els polítics s’han extingit i el públic té el poder d’escollir, la reunió social s’ha vist clarament alterada.  A Clau Ubuntu dues dones, amb idees radicalment enfrontades, es troben enmig d’una reunió de veïnats. Comença el joc salvatge.  Lina Mira, Anna Berenguer i Ferran Bex, escriuen i dirigeixen Clau Ubuntu. La resta de l’equip són Belen Iniesta, Jordi Molero, Rosa Masagué i Biel Socias.
Partint del repte d’imaginar en col·lectiu i havent posat en comú què volem explicar plegats, cada membre de l’equip té el compromís d’aportar la seva pròpia creació artística.

AUTÈNTIC FLAMENC
ESTUDI ZERO – PALMA FLAMENCO
Des del 12 d’agost
Cada dimecres a les 21h
FUNCIONS CONCERTADES 971 72 71 66

L’entrada inclou una copa de vi
Adults 27€
Nins fins a 5 anys gratuït
Nins de 5 a 12 anys 17€
Residents 25% de descompte

VENDA ENTRADES

 

Després de l’èxit de les darreres temporades de Flamenc arriba de nou al Teatre Sans una oferta cultural única. Un espectacle d’autèntic flamenc que es representa en un teatre situat en un casal gòtic del segle XIV, al centre històric de Palma. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir l’autèntic flamenc, interpretat per artistes premiats en diversos festivals internacionals. Fantasia flamenca inspirada en la substància de les sonoritats, els ritmes i l’esperit del folklore andalús, submergint-nos dins les profunditats, l’accentuació i el sabor flamenc tant per soleá, com per seguiriya o bulería.

QUE VELLO ES BIBIR
DANIEL HIGIÉNICO
28 i 29 Agost 
Dv, Ds 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un «cantactor» a qui no li agraden les entrevistes és entrevistat en un programa de ràdio molt peculiar on haurà de contestar a tot tipus de preguntes, algunes d’elles compromeses…
Les cançons, els monòlegs i el teatre li seran de gran ajuda.

MAE
LAURA DALMAU
4, 5 i 6 Setembre 
Dv, Ds i Dg 20:30h

Residència artística al Teatre Sans
en conveni amb el Teatre Principal

Espectacle per a joves i adults
Preu: 10€

VENDA ENTRADES

 

Creada i interpretada per Laura Dalmau, la historia de Mae és un poc la historia de tots, perquè a la solitud existeix un silenci revelador que explica el més profund sentit de la vida, aquesta veu ens pertany a tots i això ens fa únics i eterns. Avui Mae fa 70 anys i vol celebrar una gran festa, encara que les coses no sempre són com una espera, al final el millor és estar preparada a qualsevol canvi. 

MARIA ANTONIETA
ANALÍA PUENTES (Urugai)
18, 19 i 20 Setembre
Dv, Ds i Dg 20:30h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Una dona lliure. Una època turbulenta. Una vida tràgica. «Maria Antonieta» és un unipersonal teatral i poètic, una encarnació delirant i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.
Un text original de l’actriu a partir de diverses fonts: la biografia escrita per Stefan Zweig, cartes originals de Maria Antonieta i la seva família, pasquins periodístics i proclames de l’època, serveix de detonant per a un treball d’encarnació poderós i lliure, en la línia experimental del Laboratori Teatre de Jessica Walker. Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes de el personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malgastadora, la mare, l’actriu, la dona, la inadaptada, l’esposa, l’adolescent, la condemnada.

 

 

UNA ORQUESTRA DE PLANETES
DISSET TEATRE
25 de Setembre
Dv 17h i 18:15h
Sala Petita
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Voleu viatjar per l’univers, conèixer els planetes? Una estrella ha caigut del cel i ens ha contat el secret del Big Bang. Un viatge visual i sonor per la immensitat de l’univers i dels seus planetes imaginaris. Un espectacle creat per Carme Serna i Maria Borràs.

 

 

EL FLAUTISTA D’HAMELÍN
OLVEIRA-SALCEDO (Catalunya)
25 de Setembre
Dv 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

El punt de partida és la llegenda popular medieval alemanya que conta com un flautista, amb la música de la seva flauta, allibera d’una plaga de rates la ciutat d’Hamelín i com, més tard, s’endú els nins de la localitat per a allunyar-los d’uns adults que s’han negat a complir la promesa de recompensar- li la feina. Una història que suggereix una societat putrefacta i decadent que necessita un canvi.

 

 

 

PETITS SUÏCIDIS
ROCAMORA (Catalunya)
26 de Setembre
Ds 18:30h i 20:00h
Sala Petita
Espectacle per a públic jove i adult a partir de 12 anys
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Sorprenent muntatge que s’escenifica usant un llenguatge ritual extravagant on l’objecte no es disfressa ni transforma per a representar papers o personatges propis de les vicissituds humanes, sinó que, acceptant o cercant d’eludir la seva funció objectiva, es representa a si mateix amb captivadora dignitat. L’actor no usa els objectes, sinó que els ajuda a expressar-se.

 

 

 

CONCERT 
ZELISKO
26 de Setembre
Ds 21:00h

Espectacle per a tots els públics
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Una fusió de blues, folk i rock, però també amb espècies de jazz, música de ball i melodies i ritmes ètnics.
Una actuació íntima però alhora fantàstica, que inclou cançons originals amb humor, carregades de sensació ètnica i de bluesy, us farà experimentar tot un espectre d’emocions, des de tremolar fins a balancejar-vos amb alegria a mesura que us deixeu anar al ritme i l’harmonia.
Més de 100 concerts a nombrosos escenaris de les Illes Balears (Mallorca, Eivissa i Formentera), així com a Polònia, Espanya, Alemanya, França, Eslovènia, Croàcia, Hongria i Àustria, cridant l’atenció del públic, que ho descriu com una original combinació de sons i gèneres.

 

 

SOLISTA
ROCAMORA (Catalunya)
27 de Setembre
Dg 12:30h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Set històries divertides, poètiques, sorprenents, representades amb sis marionetes i un esperit comú: la versemblança de vida pròpia. El tereseter actua amb elles en escena. De vegades hi intervé per voluntat pròpia o perquè s’hi veu forçat per la situació, en altres “desapareix” en centrar l’atenció en la tereseta.

 

 

 

EL REY DEL GURUGÚ
LA NAVE VA (Catalunya)
10 i 11 Octubre
Ds  20:30h i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

 

Marley és un ca rodamón que es troba amb l’Abdul, un dels immigrants subsaharians que malviuen a la muntanya del Gurugú, molt a prop de Melilla, esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa. Marley arriba al campament, anomenat El petit Bamako, i descobreix que l’han adoptat per a fer de gos guardià i els avisi dels atacs de la policia marroquina, molt freqüents. I aleshores, Marley s’adona que serveix per a alguna cosa, que és imprescindible, que pot tenir una llar i viure entre aquests Ulisses del segle XXI, que es desviuen per arribar a la terra promesa que tant han somiat. El rey del Gurugú és el testimoni del drama de la immigració des dels ulls d’un ca, una mirada alhora lúcida i desconcertada. La muntanya del Gurugú és un lloc de pas, la sala d’espera del paradís, en la que els immigrants subsaharians malviuen en unes condicions molt precàries i permanentment assetjats pels atacs de la policia marroquina.

 

 

 

CARRER DE TXERNÒBIL
OBLIDEU-VOS DE NOSALTRES (Catalunya)
16, 17 i 18 Octubre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

A partir del llibre de Svetlana Aleksiévitx . Txernòbil. La tragèdia, el desastre, l’incident nuclear, l’horror. Tots pensem saber què va passar aquella nit. Per això, el nom de Txernòbil ens retorna sovint unes imatges breus i terribles, uns fets que no podem pas oblidar. Va succeir el 26 d’abril de 1986, ara fa 33 anys, quan el reactor número 4 de la central nuclear va explotar matant els treballadors i posant en greu perill tota l’àrea, un perímetre d’uns 30 quilòmetres. Dins d’aquest perímetre hi ha la ciutat de Prípiat (Ucraïna) que va ser evacuada pocs dies després de la catàstrofe, unes 50.000 persones van haver de marxar. Encara no s’han explicat, potser no se saben, els devastadors efectes de l’impacte humà en produir-se la pitjor tragèdia nuclear de la història.

La companyia Oblideu-vos de Nosaltres posa en escena alguns dels testimonis transcrits per Svetlana Aleksiévitx en el llibre «La pregària de Txernòbil» per acostar-nos a unes veus que són un exemple d’amor tan grandiós i d’una transparència i intensitat tan commovedores, que el testimoni personal de la seva terrible experiència familiar a Txernòbil el veiem com un emblema universal de com sobreviure a l’horror.

 

 

LLUM PROFUNDA
MARIONA FORTEZA
23 i 24 octubre
Dv i Ds 20:30h
Reportatge musical per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Mariona Forteza munta en directe un reportatge que fa un retrat humà de dos personatges: Mascaró i Harrison. Dos homes amb els seus problemes  i contradiccions que van mostrar nous camins a la humanitat. Un savi poc conegut que va canviar la història. Un petit espectacle per reivindicar la figura de Joan Mascaró i Fornés, un gran savi que va néixer a Mallorca.  Una gravadora, una llibreta amb notes i una guitarra són les eines que Mariona Forteza fa servir en aquest format, que incorpora també peces del cançoner popular de Mallorca. Les cançons esdevenen el contrapunt emocional d’aquesta història fascinant i insòlita. Un format original amb narració, cançons i fons musicals en directe. Un reportatge radiofònic damunt un escenari.

 

 

UN GLOBO, DOS GLOBOS, TRES GLOBOS… Esto sabe a Gloria
LA QUIMERA DE PLÁSTICO (Castella LLeó)
30 i 31 octubre i 1 NovembreDv i Ds 18h  i Dg 17h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10

VENDA ENTRADES

 

 

La projecció i música d’ «un globo, dos globos, tres globos» donen inici a l’obra en la qual les Xamanes «Katia i Selma» celebren amb el públic el «cumplesiglo» de Gloria Fuertes. Ens explicaran algunes coses molt interessants de la seva vida i també jugaran, amb algun dels contes, personatges i poemes més coneguts de la poeta: Pelines, Coleta, Pitu Piturra, para pintar un niño, los juguetes son para jugar, a jugar de verdad,…
Tot acaba amb el desallotjament urgent de la sala davant un voraç incendi que amenaça fins als mateixos fonaments del Teatre.

 

DIÁLOGOS DE LA BASURA
LA QUIMERA DE PLÁSTICO (Castella LLeó)
30 i 31 octubre i 1 Novembre
Dv i Ds 20:30h  i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

 
Un aparent captaire convoca amb la seva cantarella als estupefactes «vilatans»: vol aconseguir suport per al seu enigmàtic «Pla infal·lible» per a l’economia mundial. Un dels assistents es postula per ajudar-lo i convertir-se en el seu Assessor amb la secreta intenció de robar-li el seu «Pla…». Al voltant d’un carro de supermercat ple de sorpreses, assistim a una cruel i descarnada lluita per un poder imaginari on, per l’atzar de les escombraries, es colen -al costat de retalls de premsa- fragments, versos i textos d’autors clàssics espanyols: des de Cervantes a Espronceda, passant per Quevedo, Moreto, Calderón… Els uns, vendran a conte reforçant el conflicte o soscavant les raons i fets dels personatges; altres, seran oportú recurs escènic. Amb una posada en escena intensa i impactant, plena d’humor i girs de guió, «els vilatans» -el públic- no estaran mans plegades sinó que s’hauran d’arromangar dins aquesta trama circular en què la corrupció, la intriga, la mentida, la hipocresia, la desigualtat, ens acosten a la realitat quotidiana.

GASKIN
TEATRO CÍRCULO (València)
6,7 i 8 Novembre
Dv i Ds 20:30h  i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

 

VENDA ENTRADES

 

GASKIN, la darrera producció de Teatro Círculo està basada en l’obra de Laura Gassó «Diario de Gaskin. Un piloto de la república en los campos de concentración norteafricanos 1939 – 1943». Aquest muntatge no és només un homenatge a tots els republicans que van haver d’emigrar; és també una proposta escènica que tracta de l’amistat i de la traïció, del silenci i de les raons del silenci, del dol i de la culpa, de la infantesa i d’un pare i una filla que es retroben després de 35 anys.

MULLA LA LLUM
COLORADAS 
13, 14 i 15 Novembre
Dv i Ds 20:30h  i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

 

VENDA ENTRADES

 

Aquest espectacle d’imatges, dansa contemporània, teatre físic i ombres, narra diferents adversitats a les que s’ha d’enfrontar un personatge femení dins una societat utilitarista, especialment pel que fa a la seva manca de llibertat.
Una dona ingresa a una comunitat formada per un home i una altra dona. L’Status Quo opressiu intenta fer-la entrar a les seves regles del joc, però junts acabaran trencant les cadenes que els esclavitzen.
Mulla la llum és una reflexió sobre els límits de la llibertat personal i comunitària dins d’un món on regnen la incomunicació i el patriarcat, creada a partir de les impressions i les vivències de cada membre de la companyia. És un recorregut sensitiu, visual i emocional per un camí de lluita contra prejudicis i injustícies.

LA CANTANT CALBA
ESTUDI ZERO TEATRE
20, 21 i 22 Novembre
Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un divertidíssim poema fonètic en un ritme frenètic, que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Basada en el mètode “assimil” d’ensenyament de l’anglès, satiritza la banalitat de les relacions humanes convencionals. PRIMER PREMI III MOSTRA DE TEATRE MEMORIAL LLORENÇ MOYÀ I QUATRE MÉS: PREMI MILLOR DIRECCIÓ, MILLOR ACTOR, MILLOR ACTRIU I  MILLOR ESCENOGRAFIA. Millor espectacle en el IX Circuito de Danza y Teatro Contemporáneos para Público Adulto y Familiar de la Red de Teatros Alternativos de España

 

 

PEAJES
en mi p*** vida vuelvo a hacer un show sola

CLARA INGOLD 
Dm 10, 17 i 24 NOV 20:30h (Entrades exhaurides)

PRÒRROGA
27, 28 i 29 de Novembre
Dv, Ds 20:30h i 19h

Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Si això és una sinòpsi seriosa, diré que Peajes és un projecte de na Clara Ingold amb música de na Clara Ingold que parla de l’acumulació, l’afecció, l’amor i sobretot de la creació.  Però en realitat és un monòleg que no és un monòleg i un concert que no és un concert.  Veniu a gaudir del meu sofriment. Vos estim.

 

 

 

 

L’SCHMURZ
ESTUDI ZERO TEATRE
15, 16 i 17 Gener
18 Desembre  
Dv, Ds i Dg 19h


Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. L’Schmürz és una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexes i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

NITS DE MÀGIA
MIGUEL GAVILAN
De 25 desembre a 3 Gener
Dv, Ds i Dg 19h


Espectacle per a tots els públics
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un espectacle de màgia de Miguel Gavilán, un il·lusionista amb gran recorregut professional que ha estat guardonat amb premis nacionals i internacionals. La seva combinació d’efectes visuals i elecció musical, fan que sigui un muntatge diferent i actual. El ritme, la força i una acurada posada en escena fan d’ell un artista capaç de tocar diferents disciplines aconseguint una experiència única i inoblidable. Noves il·lusions, trucs i la seva elegància garantiran unes NITS DE MÀGIA aquestes festes al Teatre Sans

UN DIA EN EL TEATRO
TEATRO ARBOLÉ (Aragó)
Dies 23 i 24 de gener
Ds i Dg a les 18h 
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

 

VENDA ENTRADES

 

Un dia en el Teatro  és un viatge d’iniciació al teatre ofert de manera natural. L’espectacle està pensat perquè sigui la primera, o una de les primeres experiències teatrals dels més menuts com espectadors. D’una manera senzilla, l’espectacle fa un recorregut pels gèneres més coneguts de les Arts Escèniques, acostant els diferents llenguatges teatrals: el mim, la dansa, el clown, les titelles, el circ, la música, etc. per gaudir d’una gran història. Amb el moviment rítmic sorgeix la dansa, el llenguatge de el cos. Uns nassos de pallasso donen lloc a nous personatges i del joc entre ells, sorgeixen primer les onomatopeies, després la paraula i després el text, la història i la narració. 

HERE COMES YOUR MAN
TARAMBANA (Madrid)
Dies 28 i 29 (versió castellana)
Dies 30 i 31 (versió catalana) 
Dj, Dv, Ds i Dg a les 19h 
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

 

VENDA ENTRADES (Versió catalana) 

VENDA ENTRADES (Versió castellana) 

 

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.  Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida. Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure. En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

NAUTILUS
LA NEGRA (València)
Dies 12, 13 i 14 febrer 
Dv, Ds i Dg a les 18h 
Espectacle per a públic familiar
Preu: 10€

VENDA ENTRADES 

 

 

El capità Nemo aprecia el mar més que la seva pròpia vida. Nemo viu a bord del Nautilus, un submarí secret que recorre els oceans de tot el món, lluny de tot i de tots. Però des de fa algun temps, el capità observa que els bancs de corall s’han convertit en muntanyes d’escombraries, peixos en bosses de plàstic i prats de posidònia en abocadors aquàtics. La vida marina està en perill i en Nemo s’ha posat a evitar-ho, però no pot fer-ho sol. És per això que recluta el professor Aronax, amb qui assumirà un viatge submarí de 20.000 llegues per mostrar-li els secrets d’aquest fascinant món amenaçat per la contaminació humana. «Nautilus» és una versió de la novel·la clàssica d’aventures «20.000 llegues de viatges submarins» amb una lectura actual, compromesa i ecologista. En definitiva, la història que Jules Verne explicaria avui.

KOHLHAAS
RICCARDO RIGAMONTI- NADA DELIRIOS (Madrid)
Dies 19, 20 i 21 febrer 
Dv, Ds i Dg a les 19h 
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES 

 

 

Michael Kohlhaas és un criador de cavalls, recte i observant de la llei, respectat en tota Saxònia. Un noble sense escrúpols pren al criador els seus dos millors cavalls. Kohlhaas intenta recuperar-los per mitjans legals, però quan les lleis reconegudes pels homes li fallen, cerva una altra manera d’aconseguir la justícia.
En aquesta història basada en un fet real, Kleist se submergeix en el teixit de l’existència humana, construint una inquietant paràbola sobre la impossibilitat d’assolir el desig de justícia.
Baliani i Rostagno adapten el relat per al teatre, però conservant la veu del narrador. El resultat és un intens drama per a un sol actor, en què el públic participa amb la seva imaginació per crear en l’escenari buit paisatges, personatges, emocions.

RADIOFÉMINA
DISPERSES
Dies 12, 13 i 14 de març

Dv, Ds i Dg 19h

Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

 

Radiofémina és un espectacle de teatre i cinema, en el qual la companyia Disperses planteja la diferència entre la figura d’Elena Francis i les actuals influencers. Amb molt d’humor i també amor, Clara, Georgina i Aurora duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l’exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior. Els projectes de Disperses sempre han posat en el centre la dona i la cultura des del punt de vista del feminisme. L’obra és en castellà, segons les cartes i el consultori, que són la base temàtica de l’espectacle.

PALMESAN@S
CARLOS GARRIDO
Dies 19, 20 i 21 de març

Dv, Ds i Dg 19h

Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

 

L’escriptor i periodista Carlos Garrido escriu sobre Palma a la premsa des de 1976, descobrint els petits detalls, les històries grans i menors de la ciutat. Els seus escrits s’han reunit en llibres com La meva vida en un punt, Palma íntima, Metàfores de ciutat, o  La Pau. En tots ells ens brinda un retrat proper i emotiu de la realitat palmesana.

Ara, Garrido s’ha decidit a oferir aquesta mateixa visió però en directe i sobre un escenari. El seu monòleg Palmesan@s és una versió dramatitzada de les històries, els escenaris i els personatges de la Palma que ha conegut.

Palmesan@s és un passeig per la ciutat des dels anys 70 fins a l’actualitat. La zona de Born, Gènova, Son Armadans, El Terreno, Canamunt … Amb els seus racons, alguns personatges populars, els seus escenaris. Sempre amb unes gotes d’humor i una mica de misteri, en el seu estil.

L’SCHMURZ
ESTUDI ZERO TEATRE
26, 27 i 28 MARÇ
Dv, Ds i Dg 19h


Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

 

Un particular homenatge en ocasió del centenari de Boris Vian, un bohemi inconformista, que va generar controvèrsia i va crear contra corrent, amb un impuls vitalista i heterodox, incomprès a la seva època i avui en dia recuperat com a portador d’una lucidesa i un lirisme poc convencionals. L’Schmürz és una peça lúdica, còmica i gratuïta, encara que davall els diàlegs inconnexes i aparentment sense sentit rau la fatalitat i l’angoixa. Amb l’esperit rebel i revulsiu, amb un humor negre ple de crítica social, amb la influència del teatre de l’absurd que entronca amb un llenguatge contemporani visceral i escandalós, i políticament incorrecte.

EL PORC
MINUT 1 TEATRE
9, 10 i 11 Abril
Dv, Ds i Dg 19h
Espectacle per a joves i adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES 

 

 

L’obra, ens planteja d’una forma intimista i sincera les darreres hores de vida d’un porc. Una reflexió lúcida sobre la nostra manera de viure però sobre tot de morir. Quin sentit té la nostra vida? Quin sentit li donam? En té de sentit? D’una manera intel·ligent, creiem, l’autor va filant un text que atrapa a l’espectador. No és un drama, tampoc una comèdia. Com diu l’autor; La vida només té una direcció, fixa i obligatòria: camp, porquera i escorxador!