MIGUEL GAVILÁN I LA SEVA MÀGIA AL TEATRE SANS

MIGUEL GAVILÁN

presenta

NITS DE MÀGIA

DEL 25 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER

Divendres, dissabtes i diumenges a les 19h

Un espectacle de màgia de Miguel Gavilán, un il·lusionista amb gran recorregut professional que ha estat guardonat amb  premis nacionals i internacionals. La seva combinació d’efectes visuals i elecció musical, fan que sigui un muntatge diferent i actual. El ritme, la força i una acurada posada en escena fan d’ell un artista capaç de tocar diferents disciplines aconseguint una experiència única i inoblidable.  Noves il·lusions, trucs i la seva elegància garantiran unes NITS DE MÀGIA aquestes festes al Teatre Sans.

MIGUEL GAVILAN ha trepitjat alguns dels millors escenaris tant d’àmbit nacional com internacional. L’any 2007 aconsegueix el Primer Premi de Màgia d’Escena d’Espanya, convertint-se en el primer mag mallorquí que aconsegueix aquest reconeixement. L’any 2011 participa al programa de la televisió francesa anomenat «Li plus grand cabaret du monde», on participen els millors artistes internacionals de l’món. El mateix any aconsegueix el «Mandrake d’Or» (l’Óscar dels mags), un reconeixement de repercussió mundial en el qual també han estat guardonats il·lusionistes de la talla de David Copperfield o Juan Tamariz.

 

VENDA ENTRADES