CLARA INGOLD presenta PEAJES

CLARA INGOLD
presenta

PEAJES

EN MI P*** VIDA VUELVO HA HACER UN SHOW SOLA

DIES 10, 17 I 24 DE NOVEMBRE A LES 20:30h 
(ENTRADES EXHAURIDES)

 

PRÒRROGA

DIES 27, 28 i 29 de NOVEMBRE

DV, DS 20:30h i DG 19h 

VENDA ENTRADES

 

L’actriu Clara Ingold estrena el seu primer espectacle en solitari al Teatre Sans de Palma: Peatges, una obra que transita entre el concert i el monòleg a partir d’experiències autobiogràfiques. L’espectacle és fruit d’una residència de tres mesos al Teatre Sans. Cançons i monòlegs que sorgeixen d’experiències reals. Un espectacle que no és un espectacle o un concert que no és un concert, en qualsevol cas és deleitar-se amb el seu art tan personal i carismàtic. 

Peatges va néixer d’un somni de na Clara, i ara és una realitat. S’han programat tres sessions al mes de novembre, i en dos dies totes les entrades estaven exhaurides. Per això, està previst que aviat se n’anunciïn noves funcions.

 

«Si això és una sinòpsi seriosa, diré que Peajes és un projecte de na Clara Ingold amb música de na Clara Ingold que parla de l’acumulació, l’afecció, l’amor i sobretot de la creació.  Però en realitat és un monòleg que no és un monòleg i un concert que no és un concert.  Veniu a gaudir del meu sofriment. Vos estim!» Clara Ingold

Clara Ingold