MULLA LA LLUM

COLORADAS PRESENTA

MULLA LA LLUM

DIES 13, 14 i 15 DE NOVEMBRE

Divendres i dissabte 20:30h i diumenge19h

 

Intèrprets: Laetitia Surgens, Agustí M. Moragues, Elisenda Ibars

Arts Visuals: Blanca Alonso

Direcció: Elisenda Ibars

Duració: 50 min

Idioma: Sense text / Fragments en català

Residència al Teatre Sans

Espectacle de dansa teatre per a públic jove i adult

 

VENDA ENTRADES

Sinopsi

Peça multidisciplinar que reuneix dansa, teatre, arts visuals, música i poesia.

Mulla la llum narra les diferents adversitats a les que s’ha d’enfrontar la Hannah per aconseguir la seva llibertat dins l’univers distòpic en el que viu, “la Fàbrica”.  La Hannah farà un recorregut foucaultià per diverses situacions d’explotació en les que haurà de lluitar, responent a allò que mana el seu cor. “La Fàbrica” també és habitada per l’Eve i l’Otto, que, si bé en un principi fan tot allò possible per sotmetre la Hannah i reconvertir-la en “una més”, finalment es deixen commoure per la seva proposta, retornant a la seva humanitat.

Aquesta obra és una reflexió sobre els límits de la llibertat personal i comunitària dins d’un món on regnen l’utilitarisme, la incomunicació i el patriarcat, creada a partir de les impressions i vivències de cada membre de la companyia. És un recorregut sensitiu, visual i emocional per un camí de lluita contra les injustícies.

COLORADAS

Coloradas és una companyia mallorquina de teatre visual de llarga trajectòria. Fundada per Blanca Alonso a Mallorca l’any 2009, aquesta companyia s’especialitza en la fusió de les arts plàstiques i el teatre. Sempre a la recerca de noves possibilitats expressives, Coloradas introdueix a les seves creacions dansa, objectes i música.