DIÁLOGOS DE LA BASURA

LA QUIMERA DE PLÁSTICO (Castella Lleó)

DIES 30 i 31 D’OCTUBRE i 1 NOVEMBRE

Divendres, dissabte 20:30h i diumenge 19h

 

ACTORS: Juan Manuel Pérez i Víctor Cerezo

DIRECCIÓ: Juan Manuel Pérez i Tomás Martín

DURADA DE L’ESPECTACLE: 75 min

IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà

Espectacle per a públic jove y adult

VENDA D’ENTRADES

Un aparent captaire convoca amb la seva cantarella als estupefactes «vilatans»: vol aconseguir suport per al seu enigmàtic «Pla infal·lible» per a l’economia mundial. Un dels assistents es postula per ajudar-lo i convertir-se en el seu Assessor amb la secreta intenció de robar-li el seu «Pla…». Al voltant d’un carro de supermercat ple de sorpreses, assistim a una cruel i descarnada lluita per un poder imaginari on, per l’atzar de les escombraries, es colen -al costat de retalls de premsa- fragments, versos i textos d’autors clàssics espanyols: des de Cervantes a Espronceda, passant per Quevedo, Moreto, Calderón… Els uns, vendran a conte reforçant el conflicte o soscavant les raons i fets dels personatges; altres, seran oportú recurs escènic.

Amb una posada en escena intensa i impactant, plena d’humor i girs de guió, «els vilatans» -el públic- no estaran mans plegades sinó que s’hauran d’arromangar dins aquesta trama circular en què la corrupció, la intriga, la mentida, la hipocresia, la desigualtat, ens acosten a la realitat quotidiana.