XXII FESTIVAL DE TEATRE DE TERESETES AL TEATRE SANS

 

UNA ORQUESTRA DE PLANETES
DISSET TEATRE
25 de Setembre
Dv 17h i 18:15h
Sala Petita
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Voleu viatjar per l’univers, conèixer els planetes? Una estrella ha caigut del cel i ens ha contat el secret del Big Bang. Un viatge visual i sonor per la immensitat de l’univers i dels seus planetes imaginaris. Un espectacle creat per Carme Serna i Maria Borràs.

 

EL FLAUTISTA D’HAMELÍN
OLVEIRA-SALCEDO (Catalunya)
25 de Setembre
Dv 19h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

El punt de partida és la llegenda popular medieval alemanya que conta com un flautista, amb la música de la seva flauta, allibera d’una plaga de rates la ciutat d’Hamelín i com, més tard, s’endú els nins de la localitat per a allunyar-los d’uns adults que s’han negat a complir la promesa de recompensar- li la feina. Una història que suggereix una societat putrefacta i decadent que necessita un canvi.

 

PETITS SUÏCIDIS
ROCAMORA (Catalunya)
26 de Setembre
Ds 18:30h i 20:00h
Sala Petita
Espectacle per a públic jove i adult a partir de 12 anys
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Sorprenent muntatge que s’escenifica usant un llenguatge ritual extravagant on l’objecte no es disfressa ni transforma per a representar papers o personatges propis de les vicissituds humanes, sinó que, acceptant o cercant d’eludir la seva funció objectiva, es representa a si mateix amb captivadora dignitat. L’actor no usa els objectes, sinó que els ajuda a expressar-se.

 

CONCERT 
ZELISKO
26 de Setembre
Ds 21:00h

Espectacle per a tots els públics
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Una fusió de blues, folk i rock, però també amb espècies de jazz, música de ball i melodies i ritmes ètnics.
Una actuació íntima però alhora fantàstica, que inclou cançons originals amb humor, carregades de sensació ètnica i de bluesy, us farà experimentar tot un espectre d’emocions, des de tremolar fins a balancejar-vos amb alegria a mesura que us deixeu anar al ritme i l’harmonia.
Més de 100 concerts a nombrosos escenaris de les Illes Balears (Mallorca, Eivissa i Formentera), així com a Polònia, Espanya, Alemanya, França, Eslovènia, Croàcia, Hongria i Àustria, cridant l’atenció del públic, que ho descriu com una original combinació de sons i gèneres.

 

SOLISTA
ROCAMORA (Catalunya)
27 de Setembre
Dv 12:30h
Espectacle per a públic familiar
Preu: 5€

VENDA ENTRADES

 

Set històries divertides, poètiques, sorprenents, representades amb sis marionetes i un esperit comú: la versemblança de vida pròpia. El tereseter actua amb elles en escena. De vegades hi intervé per voluntat pròpia o perquè s’hi veu forçat per la situació, en altres “desapareix” en centrar l’atenció en la tereseta.