MÀGIA I HUMOR per nadal AMB EL GRAN CASSANYES

Aquest Nadal humor i màgia al Teatre Sans amb

EL GRAN CASSANYES i Marie

Dies 27, 28 i 29 de Desembre i
2, 3 i 4 de Gener
a les 20:30h


PREU ESPECIALS PER A GRUPS DE +10.
RESERVAU-HO al 971 72 71 66 o per WhatsApp al 628 21 57 21 amb 48h d’antelació

 

VENDA D’ENTRADES

Un Gran mag i un preciós teatre. Què més necessites per gaudir d’un bon espectacle de màgia? Pot ser que les coses surtin bé, o que la partenaire col·loqui les coses a lloc, o que el conill no s’escapi o el mag no perdi els papers al mig l’espectacle…
No! Tot això és superflu. Per gaudir d’un bon espectacle de màgia has d’estar-hi TU i els teus entre el públic. I veuràs com les coses volen, exploten, reboten, apareixen i desapareixen. Tot això davant els teus ulls i ben a prop!
A part, són guapos i fan bona olor. Com a mínim al principi de l’espectacle.