EL PAJARITO FREDDY de teatro del finikito

EL TEATRE DEL FINIKITO (Madrid)

presenta

EL PAJARITO FREDDY

Dies 6, 7 i 8 de desembre (Sala Petita)

Divendres, dissabte 19h i diumenge a les 18h


Direcció: David Sanz

Intèrprets: Eva del Campo i David Sanz

Producció: El Teatre de l’Finikito S.L.

Durada de l’obra: 55 min

Idioma: Castellà

Recomanada per a infants i públic familiar

VENDA ENTRADESEl Pajarito Freddy, per a públic familiar és un espectacle amb música en viu, a l’estil de Pere i el Llop de Prokofiev, on cada personatge és representat per un instrument de la família de les flautes dolces. En ell expliquen la història de Freddy a través de diferents episodis que il·lustren sonorament amb números musicals: «Sortida de l’Ou», «El Primer Vol», «Compte amb l’aligot!», «El blues de l’ocell» …

El Pajarito Freddy va ser compost com un concert per a nIns, per tal de presentar les sonores peculiaritats dels instruments de la família de la flauta dolça. Cada personatge està representat per una flauta: Freddy per la flauta piccolo, el Vell Arbre pel Gran Baix, el pare ocell per la tenory moltes més … que són acompanyats per un piano i percussions (kalimbas, pals de pluja, castanyoles, cascavells, xilòfon, etc.).