TULLIDOS AL TEATRE SANS

TULLIDOS

CIA. TARAMBANA  (Madrid)

15, 16 i 17 Novembre

Dv, Ds 20:30h i Dg 19h
Espectacle per a Joves i Adults
Preu: 12€

VENDA ENTRADES

Una família amb un fill adolescent, cec i en cadira de rodes, i amb una capacitat de manipular els altres excel·lent, reben el lliurament d’una nina per part d’una família que no pot mantenir-la. Solo, que és com es diu dit personatge, veu a la seva germanastra Felicia, com els ulls i els peus de les seves necessitats. Entre ells es crea una dependència malaltissa absoluta, que converteix la seva relació en una mina de segones intencions. Tot això amanit pel seu pare, Napoleó, un home obsessiu pels dolços i amb tacons i cames de prostituta, i Babieca, la seva mare, una dona que encara vesteix amb el seu vestit de casada des de fa més de 20 anys, amb casc de guerra i botes militars. Els dos es veuen obligats pel seu fill a viure dins d’una rentadora ella i en un frigorífic ell. La manca de recursos econòmics d’aquesta família,que en el seu temps va ser acomodada i ara és a la més absoluta indigència, li dóna un caràcter a l’obra decadent i tranuitador. Fins que un dia i després de repetir sempre les mateixes escenes, els mateixos acudits, les mateixes converses, fan que Felicia prengui una determinació que canviarà la vida de tots.

 

Direcció i dramatúrgia:  Manu Medina
Intèrprets: Cristo Barbuzano, Eva Bedmar, Javier Crespo y Eduart Mediterrani
Ajudant de direcció: Enrique Boix
Assistent a la direcció artística: Nacho Bonacho
Assessora de moviment: Aruna Nisad
Música original i espai sonor: David G. Bonacho
Tècnic: Sara Esquivel
Producció: Elis Budakova y Eva Bedmar

DURADA DE L’ESPECTACLE: 70 min
IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà