ZIG ZAG DANZA AL TEATRE SANS

PORTRAIT

ZIG ZAG DANZA (Astúries)

DIES 25 i 26 OCTUBRE

Divendres i dissabte 20:30h

 

DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Miguel Quiroga

ASSITÈNCIA A LA DIRECCIÓ:  Estrella García

MÚSICA: J.S. Bach, Pergolessi, Popular renaixentista

DURADA DE L’ESPECTACLE: 50 min

IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà

Dansa per a Joves i adults

VENDA ENTRADES

 

PORTRAIT suposa una mirada personal al món interior de l’intèrpret, una declaració d’intencions davant el repte de presentar un treball davant el públic; les motivacions, les pors, el preguntar-se el per què necessitem o volem exposar-nos davant aquest públic, deixant entrar a uns desconeguts en el nostre univers més íntim i exposant les nostres emocions i debilitats davant seu. Per què aquesta petita bogeria? Vanitat, morbo, necessitat de ser el centre d’atenció, … un cercle embullat en el qual es va entrant a poc a poc i del que, un cop dins, és difícil sortir. La solitud en un escenari, és com qualsevol altra situació de solitud. Però en aquesta ocasió és una solitud premeditada, una situació forçada i voluntària d’exposició personal davant d’una audiència que espera rebre. Però, quina necessitat empeny l’intèrpret a «despullar» la seva intimitat davant el públic?