UNA VERSIÓ DIFERENT DE ROMEO&JULIET

ROMEO&JULIET

ULTRAMARINOS DE LUCAS (Castella La Manxa)

DIES 18, 19 i 20 OCTUBRE

Divendres, dissabte 20:30h i diumenge 19h

 

AUTOR: W. Shakespeare

DIRECCIÓ:  Juan Berzal

DRAMATÚRGIA: Ultramarinos de Lucas

INTÈRPRETS: Jorge Padín

DURADA DE L’ESPECTACLE: 70 min

IDIOMA DE L’ESPECTACLE: Castellà

VENDA ENTRADES

A Verona, dues importants famílies, que estan enfrontades des que hi ha record, veuen com l’amor creix entre elles per unir-les: Una tragèdia anunciada des del principi. Romeo & Juliet parla de les passions que ens acompanyen des de sempre, de cor a cor. Parla de l’amor, de l’odi, de la violència i de la mort, del destí i del dolor. Parla de la joventut, de la societat i de la rebel·lia es barregen sota un llenguatge poètic amb una bellesa que ens commou i que necessitem compartir amb els espectadors. 

Un sol actor incorpora a cada un dels personatges. Per mitjà dels seus braços i les seves mans condueix l’acció escènica, guiant la imaginació dels espectadors pels diferents escenaris de Romeo&Juliet. A partir de la senzillesa escenogràfica que proporcionen dues gelosies i una taula, escenari sobre l’escenari, i un precís i evocador joc d’objectes, l’actor revela el món que batega després de les paraules de Shakespeare.

PREMIO NACIONAL DE ARTES ESCENICAS PARA LA INFANCIA Y LA JUVENTUD 2015