CLOWNBARET aterra a Sans

La companyia CLOWNBARET (Canàries) presenta

DESCONCIERTO (La vie en Rose)

Dies 4, 5 i 6 d’octubre

Divendres, dissabte i diumenge a les 19h

Dos concertistes són trets de l’auditori just abans de començar el concert. Carregats amb les seves pertinences i instruments faran el seu propi concert fora. Durant més de mitja hora, entre rialles, desastres i distraccions, no hi haurà una sola nota de concordança entre aquests bojos pallassos, fins que finalment enmig de tant desconcert… Sembla que alguna cosa sona?  

Desconcierto és un espectacle còmic poètic un homenatge al cinema mut, a l’estil dels pallassos silents que a través del gest transmetien emocions que transcendien més enllà de la pantalla.

 

DESPRÉS DE 14 ANYS DE TRAJECTÒRIA, LA COMPANYIA HA PRODUÏT 11 ESPECTACLES DIFERENTS, DOS NIVELLS DE CURSOS DE CLOWN, UN DOCUMENTAL EN EL QUAL PARTICIPEN ELS PALLASSOS MÉS INFLUENTS DEL CANVI DE SEGLE A EUROPA I ÉS  RESPONSABLE DE LA DIRECCIÓ  ARTÍSTICA DEL FESTIVAL INTERNACIONAL  CLOWNBARET, FIC, QUE SE CELEBRA  ANUALMENT A TENERIFE, CANÀRIES.
La Companyia CLOWNBARET també ha participat en diversos festivals i trobades nacionals i a l’estranger, entre els quals destaquen el Festival de Pallassas d’Andorra, el Festival Rodará de Mèxic i molt especialment al Unity Festival a Gal·les, festival de teatre que treballa en la integració de persones amb dificultats cognitives, amb el qual la companyia ha col·laborat durant tres anys consecutius. Ha col·laborat amb la companyia integrada Hijinx Theater al Festival All Muss Rauss de Kaisserslautern i al Festival BoyulevArt a Alemanya.

VENDA ENTRADES