Rrrprrr! de Joan Brossa

ESTUDI ZERO TEATRE 

presenta el seu nou espectacle basat en la poesia escènica de Joan Brossa, l’any que es compleix el centenari del seu naixement.

A partir d’una de les seves peces RRRPRRR! i juntament amb fragments d’altres peces emblemàtiques del seu enorme bagatge, tenyit d’una reflexió crítica i combativa i una innovació estètica, hem construït un collage brossià.
Jugam amb peces de diferents èpoques, accions-espectacle fora de l’escenari esquitxades de post-teatre, entrades de clowns, alguns números de striptease i de màgia amb bromes i enganys, el  joc cerimonial, números musicals surrealistes, tot envoltat d’un fregolisme col·lectiu amb més de 60 personatges dins una proposta vital, insòlita, estimulant i original.

Volem celebrar el seu aniversari acostant la seva obra al públic amb un muntatge de proximitat en format de cafè teatre on les il·lusions, els trucs i el seu particular enginy festiu i carnavalesc hi són presents des de l’inici a on brindam tots plegats amb una copa de cava.

DIES 29, 30 i 31 DE MARÇ
FUNCIONS CANCEL·LADES


al