LA ISLA DEL TESORO al Teatre Sans

TEATRO ARBOLÉ (Saragossa)

presenta

LA ISLA DEL TESORO 

Dies 26 i 27 de gener


Dissabte i Diumenge a les 19h

TROBAREM UN TRESOR, QUE NO ÉS DE PLATA NI D’OR

Fascinat per les històries de pirates, Teatre Arbolé recrea aquesta aventura als mars i la bogeria d’uns homes a la recerca d’un tresor imaginari amb un mapa incert. Al final del viatge, trobarem el més gran dels tresors, que no és de plata ni d’or. Aquesta versió de la genial obra de Robert Louis Stevenson presenta un espectacle molt especial, perquè per recrear els personatges s’han utilitzat troncs, deixalles, vidrets i altres elements recollits a les platges. El mar els ha retornat als seus protagonistes i s’han convertit en titelles que cobren vida a les mans del titellaire. Teatre Arbolé s’ha llançat a solcar els mars i a reviure en l’escenari aquesta història, al costat de Jim Hawkins i el pirata John Silver El Llarg, com si aquests ninots fossin el tresor encara abandonat a l’illa perduda en els mapes.

INFORMACIÓ I RESERVES AL 971 72 71 66 O PITJANT AQUI