LA SONRISA DEL LAGARTO presenta LA MONA SIMONA

La CIA. LA SONRISA DEL LAGARTO (Gijón)

presenta el seu espectacle per a públic familiar

LA MONA SIMONA

Dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre
Dv, Ds i Dg 19h

Preu: 10€

Penjada de la branca d’un mil·lenari Baobab, Simona espera ansiosa clarejar el dia per a veure néixer el sol. A tots els animals que passen per allà els convida a veure aquest gran espectacle i, per a espantar el somni i la solitud de l’espera, els demana que li expliquin un conte.

Es tracta d’un senzill espectacle inspirat en valors com l’amistat i l’amor a la naturalesa, que barreja les tècniques del teatre d’ombres xineses amb les titelles i la narració dels contes universals.

Estrenat Feten 2017- Feria Europea de Teatro para Niños y Niñas, aquest espectacle ha participat al  8º FITIJ, República Dominicana 2017 (Festival Internacional de Teatro para Niños y Jóvenes) i al 3er Festival de Teatre de LLum i ombres (València).

Ficha Artística:

Autora: Marli Santana
Actriu: Marli Santana
Actriu tititellaire: Ave Hernández
Escenografia : La Sonrisa del Lagarto, Mario Ordiales
Il·luminació: Rafa Echeverz i La Sonrisa del Lagarto
Vídeo: Ángeles Muñiz y Ramón Martínez
Direcció: Marli Santana
Agraïments: Carlos Clemente (Sala Gurugú) y Ana María Díaz García