Torna Teatre de la Caixeta amb El Patito no es feo, es diferente

Arriba al TEATRE SANS

EL PATITO NO ES FEO, ES DIFERENTE

de la mà de

TEATRE DE LA CAIXETA

(València)

DIES 12, 13 i 14 D’OCTUBRE

DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE A LES 19h

Un espectacle per a menors de 8 anys i públic familiar, escrit i dirigit per Vicent Vila i que compta amb l’actriu Carmen Lara i l’actor José Blasco. Un musical amb cançons i titelles: Un granger solitari s’ocupa de les feines del camp. Té com a únics amics a Rufa i Rufo, una parella d’ànecs que es passen el dia discutint, fins que arriba Anna, una excursionista que cerca casa per passar les seves vacances. Hans la convida a quedar-se uns dies i mentre neix l’aneguet lleig… Un espectacle on es mostra que el ser diferent no és dolent ni ha d’avergonyir a ningú i que aposta per la integració. Una visió plena d’humor, emocions i ensenyament de valors. Una obra amb cançons, meravelloses titelles i actors.
Informació i Reserves 971 72 71 66 pitjant aquí