Estudi Zero Teatre presenta RRRPRRR!, HOMENATGE A JOAN BROSSA

 

La companyia ESTUDI ZERO TEATRE, després de girar per la península les darreres setmanes amb el muntatge UN CADÀVER EXQUISIT sobre textos dadaístes, dimarts dia 25 de setembre estrena al TEATRE SANS el seu nou muntatge Rrrprrr! en homenatge a Joan Brossa. Un muntatge que s’ha construït al llarg dels darrers mesos basat en els textos de poesia escènica de Joan Brossa a on hi han participat set actors de la pròpia companyia. L’espectacle s’ha estrenat avui en funció única i una vegada acabades les gires nacionals i internacionals previstes serà presentat en temporada al Teatre Sans.

UN MUNTATGE POLIÈDRIC COM EL SEU AUTOR QUE ENS SUBMERGEIX EN UN MÓN D’UNA REALITAT TRANSFORMADA,INCLASSIFICABLE, QUE PASSA DE LA QUOTIDIANITAT MÉS XIMPLE A L’APARENÇA MÉS SUBTIL.

 

Amb el suport de: